A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thereau valószínûleg menni fog a nyáron. Már korábban is szó volt a távozásáról, mert szeretne Európai kupákban részt venni. (Ha maradna 2-3 évet BL-ben játszhatna, de õ tudja...😊)
-Corinit akarja a Fiorentina, mivel Montella szóba jött Mazzarri helyére (õt is vinné valaki)
-A Sampdoriás Sansonet néztük ki magunknak.
- Még Sorrentino is visszajönne...
-És végül Sardo: "Per noi un altro scudetto. Qui a vita" 😊
Talán most kezd beérni Papp, erre vártam régóta.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pad: Lupatelli, Reglottaglie, Manfredini, Santana, Mensah, Marazzina, Bierhoff
Edzõ: Luigi Del Neri
Puggioni jobb amúgy mint Sorrentino. Az elején potyázott, de most már egész jó. Thereaut ettõl függetlenül el kell adni, legalább egy kicsit nõtt az ára 😊
Most egy csoda hogy bennmaradtunk, mert nyáron nem igazoltunk semmi olyat, akire azt mondom, hogy hiányozna ha elmenne, egyedül Stoian az értelmes. Nyáron be kell rendesen vásárolnunk, különben szép lassan B lesz ebbõl.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De legalább a Primavera meccsek nagyon érdekesek, most jutottunk a legjobb 8 közé, mivel a Palermot 4-2-re elvertük.
Amúgy nem akarom bántani Corinit, még mindig alig rosszabb a mérlege 50 százaléknál, ami egy ilyen kiscsapatnál jó eredmény.
Néha persze lehet öt védõvel játszani, ha úgy látja jónak a taktikát az edzõ. De én hiányolom a "hagyományos" 4-4-2-t.
Neked is 😄
De én erre a Stoianra figyelnék, fõleg miután lõ 4 gólt 😊
A Chievo hazai pályán 14 mérkõzést játszott eddig, a mérleg 6 gyõzelem, 5 döntetlen és 3 vereség. Ezeken 17 gólt szereztek és 13-mat kaptak. Idegenben pedig 15 mérkõzést játszottak, a mérleg 4 gyõzelem és 11 vereség. A lõtt gólok száma 14, a kapott góloké pedig 31.
A hazaiak házi góllövõlistáját Alberto Paloschi és Cyril Théréau vezeti 7 góllal, elõbbi 16, utóbbi 28 mérkõzésen lépett pályára a bajnokságban. A korábban a Milanban is megfordult Mario Sampirisi 17, Francesco Acerbi pedig 5 mérkõzésen kapott szerepet.
Eugenio Corini, a Chievo vezetõedzõje kijelölte keretét. Nem áll rendelkezésre Sardo, Spyropoulos és Samassa.
Íme a Chievo kerete: Christian PUGGIONI, Samir UJKANI, Lorenzo SQUIZZI – Marco ANDREOLLI, Boukary DRAMÉ, Nicolas FREY, Bojan JOKIC, Paul PAPP, Dario DAINELLI, Francesco ACERBI, Mario SAMPIRISI, Bostjan CESAR – LUCIANO, Luca RIGONI, Roberto GUANA, Perparim HETEMAJ, Isaac COFIE, Felipe SEYMOUR, Adrian STOIAN – Gabriel HAUCHE, Sergio PELLISSIER, Cyril THÉRÉAU, Alberto PALOSCHI.
A gazzetta.it szerint a Chievo fõként a védekezésre fogja fektetni a hangsúlyt és kontrákkal próbálnának eredményesek lenni. A várakozások szerint a Chievo 5-3-2-es felállásban fog játszani. A kapuban Puggioni, a védelemben Frey, Andreolli, Dainelli, Acerbi és Dramé kezdhet. A három középpályás Guana, Rigoni és Cofie, a két támadó Théréau és Paloschi lesz.
Íme a Chievo várható kezdõcsapata: Puggioni – Frey, Andreolli, Dainelli, Acerbi, Dramé – Guana, Rigoni, Cofie – Théréau, Paloschi.
Pescara-Palermo valszeg kiesik, elõttük lesz kemény csata.
A védelmünk is katasztrófa. Dramé, Andreolli meg Acerbi a használható, ebbõl 2-nek most jár le a szerzõdése egy pedig megy vissza kölcsönbõl...
A Hellas szerintem nem fog feljutni, ha meg feljut akármilyen szar a keretünk szétbombázzuk õket 😄
Ha a Verona feljut, nekünk annyi.