A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Respect! 😄
McFrost
Jelen állás szerint mindegy ki az edzõ.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A legmeglepõbb, hogy jól játszunk 5 védõvel. 😊
Olééééé 2-0!
Kis gól is gól. 😊
Ma Corini vagy a szamarak fognak repülni.
Nem tudom, de Corini alatt is lebeg a pad, már nagyon rég nyertünk utoljára, most meg a Napoli jön...
Mikor felejtjük el az ötvédõs szenvedést?
Na ez szép volt! Corini jó cseréje Cofie nagy gólja.
Na végre lejött Acerbi. Hauhe még beállhatna Thereau helyett és akkor talán eljutnánk a kapuig is.
Ezután már nem szabad gólt rúgnunk. Hagyni kell, hogy nyerjen a Samp. Minek vannak ilyen bírók?
De hiányzik most Dramé. Jokic eddig nem tudott egy jót beadni. Amúgy nyerhetõ a meccs.
És még mindig az a meglátásom, hogy a 30 év fölöttiek hajtják a csapatot.
Kb. De legalább 1 pont így is van. A gödör alján vagyunk...
McFrost
Kritikán aluli, nézhetetlen szart produkálunk már fordulók óta.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Neeeeeeee. Andreolli az Interhez ír alá. 😞 Az biztos, hogy elmegy és sajnos ingyen...
Remélem addigra Papp beindul.
Cruzado is elment.
Szerintem is nagyon jó volt Puggioni. Ha Sorrentino lett volna, talán többet kapunk.
Az Inter ellen nem volt azért rossz, idegenben!
Puggioni "csak" 3.5-et kapott a goal.com-on, pedig hihetetlen védéseket mutatott be. Igaz, hogy Cassano góljában benne volt, de utána - ha jól számoltam - öt tiszta ziccert fogott meg, ebbõl kétszer az ismétlést is kivédte. Úgy véd lábbal, mit egy kézilabdakapus.
Mezõnyben nem voltunk rosszak, sõt az elsõ félidõ ebbõl a szempontból egész jó volt, de a védekezés ... San Siro fóbia.
Jó kis meccs. Azért a pályán vagyunk!
Ezt dicséretnek veszem 😊
9csöves9
Régóta olvaslak, azt hittem, hogy az index fórumos agymenéseidnél nincs lejjebb.de van,te zakkant vagy😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kíváncsi leszek a jövõ heti felállásunkra. Addigra az újak is belemelegednek.
Hát ez már megszokott, lövünk egy gólt és ennyi. Majd az intert.
Voltunk már egyszer 0-2-s hátrányban juve ellen. Stoiannal meg Pellissierrel szétkenjük õket.
Valaki nézi a Sport klubon a meccset? Mert a kommentátor nagyon idegesítõ.
Forza Chievooo!
McFrost
1. félidõ értékelhetetlen!

Még a végén:
Idriz Toskic érkezett illetve Faticot visszahívtuk a Merdasból és a Leccénél lesz egy fél évig.
Paloschi teljesen a miénk. Acerbi kölcsönbe jött, Moscardelli meg elment. Azért ez szép. 😊
Grande Sartori! Forza Chievo!
szucsy89
Salamon leigazolása után a klub egy újabb hivatalos közleményben jelentette be, hogy Alberto Paloschi játékjogát mostantól a Milan és a Chievo közösen birtokolja.
Hauche is a miénk, gyá milyen kemények vagyunk 😄
Marco Rigoni a Genoaé, Sartori meg most ment Milánóba Paloschi feléért! 😊
Elvileg már Acerbi újra a miénk. Nyáron megvehetjük 😊
Francesco Valiani - Cruzado csere lehet.
Acerbire igen rányomultunk.
Marco Rigoni: Genoa, Sion érdeklõdik és több Serie B-s csapat.
Hristo Popadiyn 94-es bulgár védõ is érkezhet.
Ezt a görögöt már is megkedveltem. Jó interjút adott 😄
Még valami Hauce is jönni fog, argentin támadó.
Nikolaos Spyropoulost is megvettük! 😊
Hivatalos, Sampirisi kölcsönbe jött!
Felpörögtek rendesen a hírek:
Sampirisi akkor jön, ha a Genoa megszerzi Cassanit.
Fabbrini még mindig cél, de most már Acquafresca is. (Torino és Levante is akarja)
Llama jöhet a Fiorentinától.
Újra Acerbi 😊
Valami Idriz Toskic fog jönni, 1995-ös...
Tiribocchi-Mosc cserérõl semmi más hír, valószínûleg nem volt igaz, de nekünk nem is kell 30 év fölötti játékos már. Adjuk el Moscot 100 ezer euróért, jó az is. 😄 Bár azért:

Fariast meg a Róma akarja, na tudjátok mit fogtok bekapni 😄
Tiribocchi - Moscardelli csere, Sampirisi és egy ifi játékos érkezése - ezek az új hírek.
Ujkani a miénk, de minek mikor a cserepadon ott van Squizzi 😞
Paloschit meg kéne vennünk.
Az új kapusunk Újkáni lehet... Puggioni engem meggyõzött, nem kell ide senki más. Na jó Perin jöhet.
Megérdemelt gyõzelem.
Az elsõ félidõ közepétõl láttam a meccset, illetve a második félidõben egyszer elment a kép majdnem tíz percre. Amit láttam, abból az idõszakból egy Lazio helyzetre emlékszem, az sem volt abszolút ziccer. Többet támadtak ugyan a rómaiak, de helyzetekig nemigen jutottak.
A második félidõben jól és okosan játszottunk. A gólunk szinte érett már.
Puggioni olyan magabiztos volt, mintha mindig a Serie A-ban védett volna. Nálam a mérkõzés embere Andreolli, minden labdát eltakarított hátul.
Van egy olyan érzésem, hogy a Lazioból sokat kivett a hétközi kupameccs. Talán le is becsülték kicsit a Chievot. De ez legyen az õ gondjuk.
Bocs hogy floodolok, de még egy dolog:
Lumezzane - Tritium 5-2
Inglese (3)
Kirilov (2)
Mindketten a Chievo játékosai, 21 illetve 20 évesek 😊
Még egy:
Zerbot leigazoltuk a Palermoból, 18 éves csatár.
Az égen is mi vagyunk a királyok, a Repülõ Szamár leszedte a Sast 😄 A terep nekünk mindegy.
Kell itt nekünk költeni a milliókat 😄
Azért Thereau elfektette az egész lációs védelmet.
Grande Puggioni!
Azt a betyár. Most értem haza hát a széket majdnem nekidobtam a monitornak. Ki az a márketti? Hát már eddig is jó napom volt, de most wááá 😊
McFrost
Mint tanyára a villany!
Corini fanatizmusa kell, hogy elõre vigyen bennünket!

szucsy89
Nagy skalp, grat!
Granoche elsõ meccsén a Cesenában gólt lõtt. Maradhat is ott.
Inglese meg 3 gólt lõtt 60 perc alatt. 21 éves, jó lesz még õ.
Lazio ellen játszunk ma, a cikk az oldalon.