A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Remélem addigra Papp beindul.
Az Inter ellen nem volt azért rossz, idegenben!
Mezõnyben nem voltunk rosszak, sõt az elsõ félidõ ebbõl a szempontból egész jó volt, de a védekezés ... San Siro fóbia.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Valaki nézi a Sport klubon a meccset? Mert a kommentátor nagyon idegesítõ.
Forza Chievooo!
Idriz Toskic érkezett illetve Faticot visszahívtuk a Merdasból és a Leccénél lesz egy fél évig.
Acerbire igen rányomultunk.
Marco Rigoni: Genoa, Sion érdeklõdik és több Serie B-s csapat.
Hristo Popadiyn 94-es bulgár védõ is érkezhet.
Még valami Hauce is jönni fog, argentin támadó.
Sampirisi akkor jön, ha a Genoa megszerzi Cassanit.
Fabbrini még mindig cél, de most már Acquafresca is. (Torino és Levante is akarja)
Llama jöhet a Fiorentinától.
Újra Acerbi 😊
Valami Idriz Toskic fog jönni, 1995-ös...
Tiribocchi-Mosc cserérõl semmi más hír, valószínûleg nem volt igaz, de nekünk nem is kell 30 év fölötti játékos már. Adjuk el Moscot 100 ezer euróért, jó az is. 😄 Bár azért:
Fariast meg a Róma akarja, na tudjátok mit fogtok bekapni 😄
Az új kapusunk Újkáni lehet... Puggioni engem meggyõzött, nem kell ide senki más. Na jó Perin jöhet.
Az elsõ félidõ közepétõl láttam a meccset, illetve a második félidõben egyszer elment a kép majdnem tíz percre. Amit láttam, abból az idõszakból egy Lazio helyzetre emlékszem, az sem volt abszolút ziccer. Többet támadtak ugyan a rómaiak, de helyzetekig nemigen jutottak.
A második félidõben jól és okosan játszottunk. A gólunk szinte érett már.
Puggioni olyan magabiztos volt, mintha mindig a Serie A-ban védett volna. Nálam a mérkõzés embere Andreolli, minden labdát eltakarított hátul.
Van egy olyan érzésem, hogy a Lazioból sokat kivett a hétközi kupameccs. Talán le is becsülték kicsit a Chievot. De ez legyen az õ gondjuk.
Lumezzane - Tritium 5-2
Inglese (3)
Kirilov (2)
Mindketten a Chievo játékosai, 21 illetve 20 évesek 😊
Még egy:
Zerbot leigazoltuk a Palermoból, 18 éves csatár.
Kell itt nekünk költeni a milliókat 😄
Grande Puggioni!
Corini fanatizmusa kell, hogy elõre vigyen bennünket!
Inglese meg 3 gólt lõtt 60 perc alatt. 21 éves, jó lesz még õ.
Lazio ellen játszunk ma, a cikk az oldalon.