A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Di Carloval volt egy sajátos stílusa a csapatnak, Corinivel egyelõre nem látszik. Di Carlo háromszor tartotta bent - stabilan! - a csapatot, most volt egy rossz szezonkezdete. Corini edzõként számomra kockázatos döntés volt.
No de majd a szezon végén okosabbak leszünk...
A Genoa elleni összeállításban nekem az tûnik fel, hogy fiatalabb a kezdõ, mint az elõzõ meccseken. A mezõnyjátékosok közül csak Dainelli volt 30 feletti, ugyanakkor a 21 éves Coffie elõször, és a 22 esztendõs Paloschi másodszor kezdett bajnokin. A negyedik gólt is egy fiatal játékos szerezte.
Nem akarom misztifikálni az életkort, mert nyilván rutinos játékosokra is szükség van. Sorrentinot, Lucianot, Pellisiert ma is szívesen látom a pályán kék-sárga mezben. De az szerintem sok volt, hogy erõsítésként Di Michelét, Marco Rigonit, Dainellit hoztuk. (Egy harmadik támadó, Moscardelli is 30 felett jár.) Túl öreg lett a csapat. Tapasztalatra persze szükség van, de frissességre, lendületre is.
Idén valószínûleg a Genoa ellen álltunk fel a legfiatalabb kezdõvel, és végre idegenben is haraptunk!
Szóval Lucianot és Sergiot visszavárom, de egy Paloschi, egy Stoian, egy Coffie is nagyon kell ennek a csapatnak.
Paloschit miért cserélték le a második félidõ elején? Remélem, nincs baja, és ezt a gólátlagot fogja tartani <#vigyor4>#vigyor4>
2-3
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mondom Thereau ezt rálövi kimegy a labda a stadionból, erre olyan labdát ad Guananak hogy csak nézek.
3 kapura lövés 3 gól! Így kell ezt csinálni.
Ez milyen bíró? A partjelzõ nekünk int egyértelmû bedobásnál, erre a játékvezetõ megváltoztatja...
Ezen a meccsen legalább 1 piros lesz ha így folytatják.
Cofie nagyot játszik 😊
Igen Paloschi beindult és maradni is fog 😊
Streamek
Dramé, Stoian, Cofie és Samassa akik jók voltak. A többiek pedig...
Samassa egy pár meccs múlva kezdõ lesz.
Télen egy erõs felkészülés és a fejekben rendrakással talán. Mentünk már õsszel szart és tavaszra jót.
Nagyon szar a csapat és gyenge a keret.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kételkedem Coriniben 😞
Télen elvileg Karmaricot tervezzük és Ojo-t. Mindkettõt tehetséges, mindkettõt vegyük meg! - Csatárok, fiatalok, gólerõsek. Ha meg nem adnak pénzt, akkor jövõre Serie B.
60' <0 - 1>0 - 1> F. Lucioni
<#eljen>#eljen>
Bentivoglio azért nincs a csapatban, mert benne volt a Calcioscomese-ben.
Thereaut a Firoentina vinné.
Gáz, hogy védõnek kellett szereznie...
Van ez a Karmaric, már vagy 16 gólja van a horvát ligánál. Az U21-ben szórja a gólokat. 1,5 milliót ér nekünk. Persze hogy visszautasítják az ajánlatot. Inkább veszünk még 2 védõt...
1-1
ANDREOLLI SZÉTGYÚJTOTTA A KAPUT 😄
Luciano mekkora megoldás, az elõbbi szögletbõl 6 beadásunk lett, megelégelte Luciano 😄