A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thereau néha miket kitud hagyni...
Egyébként most elverhetõ ez az Udinese eddig vezethetnénk már vagy 3-mal...
Link a meccshez.
Ekkora köd van? Vagy csak a stream rossz?
Boldog Születésnapot North Side!
Most néztem meg az összefoglalót. Hát tényleg nagyon szerencsétlenek voltunk. De ez van, én reménykedem még. Szoros ez a mezõny, és a Top 10-bõl 3-mal még nem játszottunk. Ebbõl az egyik az Udinese, aki ellen jövõ héten játszunk. Ezt a sorsolást! Viszont nekünk 2-1-nél nem adtak meg egy egyértelmû tizenegyest...
Azért ilyet ne mondj😞, jövõre nekem másak a céljaim. 😊
McFrost
Amióta ismerem a csapatot jelen van ez a mérhetetlen lazaság, ami pontatlanságba, labdaelszórásba és embert nem kell fogni védekezésbe torkollik. Nem becsüljük az eredményt, a labdát. Könnyelmûek vagyunk. Idegenben lõtt 2 gól vicc kategória. Mindegy ki az edzõ....
Év végén helyet cserélünk a Hellas-szal és jó idõre ott is maradunk.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Milan - Chievo 5-1
Primavera:
Milan - Chievo 1-5
...
McFrost
Hangosan röhögtem, vicc az egész.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Köszi 😊 Nektek meg további sikereket, és remélem BL-ben jó sokáig eljuttok! 😊
szucsy89
Leírtam a Milan topikban is, iszonyat pechetek volt az elsõ 3 gólnál. Addig, fõleg 1-1 után abszolút ti nyomtatok. Mondjuk nem ennyivel, de egyénileg jobb képességekkel rendelkeznek a Milan játékosai ez tény. Azért remélem nem estek ki 😄
Jobbak voltatok. Grat! Valahogy mindig ellenünk állnak fel a csapatok...
szucsy89
Nagy meccs lesz ma Hunor! 😄 Gyõzzön a jobb!
szucsy89
Megnéztem egy összefoglalót, és nagyon tetszett a helyzetkidolgozásaink. Eddig mindig olyan furcsa gólokat szereztünk, igazából a helyzeteink sem voltak jól összerakva, de Corini alatt minden megváltozott. Már csak a kihasználáson kell javítani-
Mekkora kemény volt a végén, amikor befújta a szél a transzparenseket!
Remélem! Nem lesz könnyû, de reménykedem egy x-ben 😊

Ja és kell nekem egy Stoian mez! 😊
szucsy89
Milan elleni meccsre készültök már?😊
Tegnap 16:00-tól nem voltam otthon, azt a kínt nem kívánom senkinek ami lejátszódott bennem! Végig gondoltam minden lehetséges eseményt, ha kikapunk ha nyerünk... Nem tudhattam ez idáig az eredményt. De nyertünk! 😊
Huh de jó. Bennmaradunk?
Köszi. Múltkor írták, hogy áron aluliak lesznek a jegyek.
(A szöveget bemásoltam egy fordítóba... 😄)
9csöves9
nem ír semmi ilyesmit, csak annyit ,hogy hol és mettõl meddig árusítják

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Pronti per A.C.ChievoVerona - Pescara Calcio? Vi ricordiamo che i biglietti sono in vendita nella biglietteria del Park A dalle 9.30 alle 12.30 e dalle 17 ad inizio gara. Forza ChievoVerona!!
Nem tudok olyan jól olaszul, de ezek szerint telt ház lesz? 😮
Most vagy soha!
Gyõzni kell!
Ilyenért pirosat? Hát ilyen nem létezik. Vargas nekifutott, most mit csináljon? Nem hiszem el... Itt is fos a bíró, eddig nem akartam mondani, de konkrétan nem fújt be egy olyan szabálytalanságot sem, ami 30 méterre lett volna a Napoli kapujától.
5-2-3 a felállás 😮
Na bammeg
Papp Luciano helyére, tehát öt védõ a pályán 😊
Remélem nem hiába maradnak ki ezek a Napoli helyzetek...
Lassan a kapura lövéseinknek úgy kell örülni, mintha gól lõttünk volna!
Itt van mindkét hivatalos kezdõ:
NAPOLI – CHIEVO

Napoli: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Inler, Zuniga; Hamsik; Insigne, Pandev.

Chievo: Sorrentino; Frey, Dainelli, Andreolli, Dramé; Luciano, L Rigoni, Hetemaj, Vacek; M Rigoni; Thereau.

Az a Napoli középpálya <#wow1><#wow1>
Sokkal nagyobb esélye van a Napolinak, mondhatjuk úgy, hogy 0% a vendég gyõzelem. De szerintem épp ezért lesz szoros meccs.
Lehet itt Corininek nem is a gyõzelem a célja...
A Napoli után jön a Pescara, amit ha nem nyerünk meg kiestünk! Után pedig a Milan jön...
McFrost
Mindegy hogyan állunk fel, kikapunk. Na nem azért mert szarok vagyunk, hanem:
- a Napoli sokkal jobb csapat bajnoki címre tör
- a csapat beragadt a rajtnál és lelkileg lent vagyunk a béka segge alatt

Nem tudom, hogy Corini mégis komolyan gondolja ezt:
Sorrentino, Frey, Dainelli, Andreolli, Drame', Rigoni, Rigoni, Hetemaj, Luciano Thereau e Vacek
Vacek csatár 😄 ezen nevetnem kell, de mondjuk Jokic is csatárt játszott múltkor. Mennyi esélyt adtok?
A gyõzelmünk kulcsa remélem Moscardelliben lesz megint 😄
Úgy néz ki Cavani nem fog játszani ellenünk. Helyette az atom-gyors Insigne lép pályára... Jó ez vagy nem?
Adrian Stoian is bemutatásra kerül!
Ez is elég. Még...
Egyébként Jokicot lehet hogy cseréljük egy horvát U21-es csatárra. Andrej Kramaric a neve, és eddig nagyon szórja a gólokat a horvát elsõ osztályban. Érdemes figyelni õt.
Jó ez az egy pont is. Thereaut már a félidõ elején lecseréltem volna mert elfáradt. Stoian pedig nagyon jó lesz, csak meg kell erõsödnie.
Farias két góljával ismét nyert a Padova. Granoche kihagyott egy helyzetet fél méterrõl, Silvestri pedig 1 gólt kapott.
Elõször is köszönjük meg Istennek, hogy olyan kapusunk van, mint Sorrentino! Másodszor pedig, hogy Luciano még mindig a régi, és harmadszor pedig, hogy Thereau ilyen tehetséges!
Mire leírom 1-1 😞
Nekem nagyon barátságos Corini. És a másodedzõ pedig (a nevét nem tudom) a Primaveránk volt edzõje! Na ha valaki, akkor õ tudja, hogy mi az a gyõzelem!
De így egy újabb ex-Chievos visszatérõnk lett, ezúttal a Primaverába, nem más mint Lorenzo D'Anna éljeeeen! 😊
Bátraké a szerencse - Isteni segítséggel!
Jövõ héten a Fiorentinát hazai pályán meg kéne állítani. 1 pontot minimum meg kéne szerezni.
McFrost

McFrost

Azért Corini bátor volt. Stoiant is és Guanat is kezdette, és nagyon jól! Stoian nekem nagyon tetszett, de még látszik rajta, hogy nem sok meccsen játszott.
Így is nézhetjük, de úgy is, hogy két helyre a kiesõ zónától. De ez engem megnyugtat 😊
The Sopranos
Grat!!

FORzA PALeRMO

szucsy89
A többi csapat még nem játszott 😄
2 pontra vagyunk az EL helytõl! Azért durva 😄 Egyértelmû Corini szándékai 😊
Nyertüüüüüüüüüüüünk!!!!!!!!! Azért ez nem volt semmi.
Majd jöhetnek a viták arról, hogy miért nem voltunk sportszerûek:
1. A gól után egybõl felkelt...
2. A kapus még nagyobbat hibázott.
Bellomo megint gólt lõtt a Bariban. Farias - Bellomo!
Vezetünk!!! És nagyon jól játszunk! Wáááá mekkora Thereau gól volt. Majdnem megõrültem 😄
A köcsög favágó hellasosok lesérítették Fariast 😞