A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként most elverhetõ ez az Udinese eddig vezethetnénk már vagy 3-mal...
Év végén helyet cserélünk a Hellas-szal és jó idõre ott is maradunk.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Primavera:
Milan - Chievo 1-5
...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mekkora kemény volt a végén, amikor befújta a szél a transzparenseket!
Ja és kell nekem egy Stoian mez! 😊
Huh de jó. Bennmaradunk?
(A szöveget bemásoltam egy fordítóba... 😄)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Nem tudok olyan jól olaszul, de ezek szerint telt ház lesz? 😮
Gyõzni kell!
NAPOLI – CHIEVO
Napoli: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Inler, Zuniga; Hamsik; Insigne, Pandev.
Chievo: Sorrentino; Frey, Dainelli, Andreolli, Dramé; Luciano, L Rigoni, Hetemaj, Vacek; M Rigoni; Thereau.
Az a Napoli középpálya <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Lehet itt Corininek nem is a gyõzelem a célja...
A Napoli után jön a Pescara, amit ha nem nyerünk meg kiestünk! Után pedig a Milan jön...
- a Napoli sokkal jobb csapat bajnoki címre tör
- a csapat beragadt a rajtnál és lelkileg lent vagyunk a béka segge alatt
Sorrentino, Frey, Dainelli, Andreolli, Drame', Rigoni, Rigoni, Hetemaj, Luciano Thereau e Vacek
Vacek csatár 😄 ezen nevetnem kell, de mondjuk Jokic is csatárt játszott múltkor. Mennyi esélyt adtok?
A gyõzelmünk kulcsa remélem Moscardelliben lesz megint 😄
Egyébként Jokicot lehet hogy cseréljük egy horvát U21-es csatárra. Andrej Kramaric a neve, és eddig nagyon szórja a gólokat a horvát elsõ osztályban. Érdemes figyelni õt.
Farias két góljával ismét nyert a Padova. Granoche kihagyott egy helyzetet fél méterrõl, Silvestri pedig 1 gólt kapott.
Mire leírom 1-1 😞
Hétvégén pedig a Fiorentinát otthon fogadjuk és el kell õket verni!
De így egy újabb ex-Chievos visszatérõnk lett, ezúttal a Primaverába, nem más mint Lorenzo D'Anna éljeeeen! 😊
Bátraké a szerencse - Isteni segítséggel!
Jövõ héten a Fiorentinát hazai pályán meg kéne állítani. 1 pontot minimum meg kéne szerezni.

Majd jöhetnek a viták arról, hogy miért nem voltunk sportszerûek:
1. A gól után egybõl felkelt...
2. A kapus még nagyobbat hibázott.