A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiegyenlített játék. Pellissier nagy helyzettel. Kár, hogy csak Di Michele van a pályán az újak közül...
Na ma, 20:45-tõl kezdõdik. Rossz érzésem van ettõl a szezontól, de remélem sokkal jobb lesz, mint amire számítok.
Na lassan eljön az a vasárnap. 20:45-kor kezdõdik a meccs, az itteni idõ szerint. Az elsõ mecset be kéne húzni. Az átigazolásokat elnézve a Bologna sokat gyengült. Di Vaio, Raggi, Gillet, Mudingayi, Rickler, Loria elmentek. Natali és Acquafresca azok akik olyan igazolások, hogy még gondot okozhatnak.
Forza Chievo!
A Fabio Moro, D'Anna, Mandelli, Lanna hátvédsor hosszú évekig meghatározó volt a Chievoban. A sor minden tagja 10 évet, vagy közel annyit töltött a klubnál.
Közülük már csak Mandelli aktív, a többiek visszavonultak.
Már nem kapott olyan sok lehetõséget. Egyébként ez a Lumezzane belõlünk él, jó páran odamentek, kölcsönbe.
A csapat (Pellissier mellett) legrégebbi játékosa, Davide Mandelli a Lumizzane csapatához igazolt levezetni.
Én kedveltem Mandellit, sok sikert kívánok neki!
Egy laza négyessel küldtük haza az Ascolit. Thereau 2x, Pellissier és Di Michele 1x-1x talált be.
Azt hiszem Di Michele eddig fölülmúlta a várakozást (remélem a bajnokságban is így lesz)
Még Floccarit lehet hogy megvesszük a végén.
Ma 5-tõl az Udinese ellen lesz egy felkészülési meccs. van hozzá link is: itt
Forza Chievo!
A Bastiat nemrég 2-1-re elvertük, Di Michele és Pellissier góljával, utána kikaptunk a Catania ellen 1-0-ra, de most sikerült legyõznünk az Atalantát 2-1-re, Cesar és Di Michele góljaival. Jó lesz Di Nichele 😊
Acerbi már válogatott!
Dainelli is a miénk. Sammarcoról lemaradtunk, a Spezia(!) vitte el.
Valeri Bojinov is a kívánságlistán. Na ez már igen 😊
1-2 évre megoldja a gondokat. Mint pl Yepes. Bízok Sartoriban, és biztos hogy fog találni valakit.
McFrost
Na az izlandival nem lennénk kijjebb a vízbõl. Nem ilyen kiéget csókákat kell szerválni, hanem egy ütõs irányítót. Még Koman is jó lett volna, vagy Huszti.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Pontosan 😊 Ezek szerint egyre közelebb az átigazolás. Forrás
Sammarco és Morrono (Parma) is lehet hogy jön.
McFrost
Eidur Gudjohnsen

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Eddig minden újsághírt elkiabáltam, így most ezt nem mondom, de ha minden igaz, akkor hatalmasat fogunk igazolni a középpályára 😊 Barcát is megjárt játékost.
Marco Rigoni érkezett, Uribe és Memushaj elment. Rigoni egy jó igazolás, de szerintem még kell valaki a középpályára. Illetve nem ártana venni valakit a csatársorra is, mert Stoian és Paloschi jövõje még nem biztos.
Nekem valahogy nem tetszik ez a keret. Egy kicsit félek a következõ évtõl, remélem nem esünk ki.
Ma játszottak a Catania ellen egy felkészítõ meccset, ahol a Catania nyert...
Már jó lenne egy Európa Liga helyezés! Szerintetek sikerülni fog jövõre? Hanyadik helyet vártok a csapattól? Esetleg a kupában a döntõig van esély menni? 😊 Nem lenne rossz...
Erre vártam tél óta: Caracciolot akarjuk! Éljen 😊 De a Hellas is szeretné megszerezni, de oda ki menne? 😄
Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem még kéne néhány jó igazolás.
Sajnos Brighirõl lemaradtunk...
A San Zeno ellen volt egy felkészülési "meccsünk". 17-0 lett a végeredmény, a gólok a következõktõl voltak:
1. félidõ: 4', 13', 20' Paloschi, 6', 11', 28''Théréau, 31' Papp, 38' Cofie
2. félidõ: 9' Vacek, 12', 18', 25' Bentivoglio, 31',42'Moscardelli, 35'Sardo, 36' Pellissier tizenegyesbõl, 45' Hetemaj
Jóóóóóó 😊 Nem rossz játékos.
bakkerman
Stoian

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hivatalos Bradley a Romáé, veszítettünk egy nagyon jó középpályást. Helyére valaki nagyon jót kell szereznünk, mert Guana nem fogja õt pótolni.
Stoian viszont hozzánk jött, nem lepõdtem meg, csak a fele. Neki viszont még lehet szép jövõje.
Loool és Di Michele a miénk, hivatalos! Nem hiszem el. Jó, nem kétséges, hogy jó játékos, közénk való, de 36 évesen nem sok érelme volt...
A következõ szezon érdekes lesz. A védelem szerintem stabil lesz, annak ellenére, hogy Andreolli lehet, hogy elmegy, a középpályára pedig még 2 jó játékos kellene, megemlítették Lodeirot, na õ lenne az igazán jó igazolás! A csatársor kérdéses, mert most itt van Uribe, aki lehet hogy elmegy, de az sincs kizárva, hogy Thereau is megy. Granochet nem is említem, én örülnék ha megválnánk tõle. Szóba jött Di Michele, ami szerintem nem lenne jó húzás, de még van sok megoldás, várjuk õket...
Uribe aláírt a Nacionalhoz 1,7 millióért. 😞((((((((((((((((((((((((( Nem hiszem el. Sürgõsen kell egy új csatár, mert ha Thereaut a Fior megveszi, akkor nem tudom mi lesz itt, nem akarom nézni a Granoche - De Paula párost...
A tavalyi mezeket eladják! 39 euróba kerülnek. Valaki közösen nem akar venni? Így a postaköltség olcsóbb lenne.
Hát akkor mégsem a miénk Paloschi teljesen 😞.
McFrost
Tutto mercato szerint is, szóval ez a valószínû.

Isaac Cofie jött a Genoaból, 20 éves középpályás. Még nem tudom, hogy kölcsönbe vagy csak a fele, de az Acerbi cserében van benne. Valami nagy tehetségnek van mondva, hát remélem lesz belõle egy Pirlo.
Állítólag a Firoentina megegyezett Thereauval, már csak a klubokon múlik, és figyelem, helyére a 36 éves Di Michele jön, na neeee Annyi jó csatár van, Morimoto? Vagy Caracciolo miért nem? Ott lenne Acquafreca is...
Ebben az évben az Inter nem lesz olyan jó, ha szétkapják õket. Talán egy kis fejlesztéssel EL-ért is harcolhatnánk. Elvégre tavaly a Parmának sem kellett volna sok hozzá! Az lenne az álom, ha elérnénk a 6. helyet. Vagy csak jobban megnyomni a kupát.
Ez a Stoian nem is olyan rossz. 21 évesen már megjárt egy pár klubot, és ahogy nézem tud valamit. A wikipédia már úgy írja, hogy el van cserélve Bradley-re... Szerintem kapunk még mellé némi összeget is.
Egyszer amúgy megpróbálhatnánk egy veteránt is szerezni.
Szerintem a biztos bentmaradáshoz a legfontosabb a jó védekezés, és a kevés kapott gól. Ez Di Carloval nagyon jól mûködött. Nem baj, ha sok a védõ a klubnál, csak minõség is legyen köztük.
Ha még a támadójátékunk is hatékonyabb lenne, az a hab lenne a tortán...
Bradley pedig egyedül kevés volt. Sammarcotól többet vártam volna, Luciano varázsolt néha, Rigoni pedig le van foglalva a védekezéssel. Luciano egyre öregebb... 😞 Hetemaj pedig nekem nagyon nem tetszett.
Paloschi, Pellissier. Néha-néha Thereau, Moscardelli és jövõre talán Uribe. De ha megtörténik az ami ebben az évben, hogy 35 gólt tudtunk lõni, akkor bajok lesznek. Ide nem erõs csatár kell, hanem alkalmazkodó.
McFrost
Azért vagyunk hatástalanok, mert a középpályán nincs 2-3 kreatív ember évek óta, aki kiszolgál. Jó csatáraink mindig i voltak!

szucsy89
Paloschi ott van nektek 😊
Én azért kivárom az átigazolási idõszak végét, de érdekes, hogy megint védõket halmozunk. Eddig csatár sehol... Ha Bradley elmegy, nem hiszem, hogy Guana pótolni tudja, sõt!
Én egy bombacsatárt várok még és egy jó középpályást.
Valami Greco és Stoian is benne van a Bradley ügyben, õk jönnének érte. És állítólag Matteo Brighi is visszajönne, ez már jobban hangzik 😊
McFrost
Megint nem marad csapatunk, nem lesz meg a tengely, akikre lehet építeni a jövõ csapatát!
Marad a harc a kiesés ellen....

Megvannak az új mezek! Szerintem nem csak nekem nem tetszik....

Mi a zöld? Egyáltalán hol a tavalyi fehér mez?
Más: Az átigazolások frissítve lettek, Bradley úgy néz ki távozik, Guana újra itt, Squzzi nyugdíjba ment... Link
Wááááááááááá de jó 😊 Miénk Paloschi 😊
Hidd el, hogy nagyot fognak nézni, ha Acerbiék hozzák a mostani formájukat... Jók lesznek remélem 😊
szucsy89
Köszi! Remélem beválnak, az tény, hogy általános vélemény Milan fórumokon, hogy nem örülnek nekik stb., remélem rájuk cáfolnak😊

Paloschi játékjogának másik felét is megkaptátok, így már 100%-ban a tietek😊
Kösz 😄 Szoktak írni a többiek is, csak szerintem leírom helyettük is a dolgokat 😄
Szia, persze hogy mondok, akartam is írni a Milan topikba, de ha már beelõztél 😊
Acerbi: Acerbi tavaly Regginánál volt kölcsönben, és végigjátszotta minden mérkõzését. Gondoltam, hogy jó lesz. És ha nem igazoltuk volna le, akkor sokkal több gólt kaptunk volna! Állíthatom, hogy Acerbi volt a védelmünk fõtengelye, nagyon sokat bírt ki. De gondolom láttátok is a Milan meccsen, hogy nem csak a védekezésben volt szerepe, hanem a támadásokban is. Reménykedtem abban, hogy Ogbonna helyében õt viszik ki az EBre, de akkor majd a VB is jó lesz. Fiatal nagy tehetséges, két év múlva sima kezdõ lesz a Milanban, de lehet, hogy elég lesz 1 év is. (Nem viccelek)
Constant: Constant most a Genoában nagyrészt sérült volt, de amikor a Chievoban játszott, olyan pontos labdákat szórt, hogy az hihetetlen, múltkor mutattak nekem egy videót róla, itt a link. Azt hiszem a videó mindent elárul. Szerintem mindkettõ jó fogás, akármennyire is leírják õket.
De akkor most Paloschi marad a Chievoban? Vagy most hogy van, mert õ is benne volt ebben 😊
szucsy89
Hm, ahogy elnézem kár volt a többes szám 😄 Hunor, jól elbeszélgetsz itt magadban! 😄D
szucsy89
Hi! Elvileg Acerbi és Constant is nálunk folytatja... mondanátok pár szót a 2 srácról, hogy tolták? 😄

(tudom hogy Constant idén már nem játszott itt)