A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Chievo!
Közülük már csak Mandelli aktív, a többiek visszavonultak.
Én kedveltem Mandellit, sok sikert kívánok neki!
Azt hiszem Di Michele eddig fölülmúlta a várakozást (remélem a bajnokságban is így lesz)
Ma 5-tõl az Udinese ellen lesz egy felkészülési meccs. van hozzá link is: itt
Forza Chievo!
Dainelli is a miénk. Sammarcoról lemaradtunk, a Spezia(!) vitte el.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sammarco és Morrono (Parma) is lehet hogy jön.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nekem valahogy nem tetszik ez a keret. Egy kicsit félek a következõ évtõl, remélem nem esünk ki.
Ma játszottak a Catania ellen egy felkészítõ meccset, ahol a Catania nyert...
Sajnos Brighirõl lemaradtunk...
1. félidõ: 4', 13', 20' Paloschi, 6', 11', 28''Théréau, 31' Papp, 38' Cofie
2. félidõ: 9' Vacek, 12', 18', 25' Bentivoglio, 31',42'Moscardelli, 35'Sardo, 36' Pellissier tizenegyesbõl, 45' Hetemaj
Stoian viszont hozzánk jött, nem lepõdtem meg, csak a fele. Neki viszont még lehet szép jövõje.
Ez a Stoian nem is olyan rossz. 21 évesen már megjárt egy pár klubot, és ahogy nézem tud valamit. A wikipédia már úgy írja, hogy el van cserélve Bradley-re... Szerintem kapunk még mellé némi összeget is.
Egyszer amúgy megpróbálhatnánk egy veteránt is szerezni.
Ha még a támadójátékunk is hatékonyabb lenne, az a hab lenne a tortán...
Én egy bombacsatárt várok még és egy jó középpályást.
Valami Greco és Stoian is benne van a Bradley ügyben, õk jönnének érte. És állítólag Matteo Brighi is visszajönne, ez már jobban hangzik 😊
Marad a harc a kiesés ellen....
Mi a zöld? Egyáltalán hol a tavalyi fehér mez?
Más: Az átigazolások frissítve lettek, Bradley úgy néz ki távozik, Guana újra itt, Squzzi nyugdíjba ment... Link
Hidd el, hogy nagyot fognak nézni, ha Acerbiék hozzák a mostani formájukat... Jók lesznek remélem 😊
Paloschi játékjogának másik felét is megkaptátok, így már 100%-ban a tietek😊
Acerbi: Acerbi tavaly Regginánál volt kölcsönben, és végigjátszotta minden mérkõzését. Gondoltam, hogy jó lesz. És ha nem igazoltuk volna le, akkor sokkal több gólt kaptunk volna! Állíthatom, hogy Acerbi volt a védelmünk fõtengelye, nagyon sokat bírt ki. De gondolom láttátok is a Milan meccsen, hogy nem csak a védekezésben volt szerepe, hanem a támadásokban is. Reménykedtem abban, hogy Ogbonna helyében õt viszik ki az EBre, de akkor majd a VB is jó lesz. Fiatal nagy tehetséges, két év múlva sima kezdõ lesz a Milanban, de lehet, hogy elég lesz 1 év is. (Nem viccelek)
Constant: Constant most a Genoában nagyrészt sérült volt, de amikor a Chievoban játszott, olyan pontos labdákat szórt, hogy az hihetetlen, múltkor mutattak nekem egy videót róla, itt a link. Azt hiszem a videó mindent elárul. Szerintem mindkettõ jó fogás, akármennyire is leírják õket.
De akkor most Paloschi marad a Chievoban? Vagy most hogy van, mert õ is benne volt ebben 😊