A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Padova - Hellas 1-1 eddig, Granoche és Farias kezdõ, Farias lõtt egy gólt! Hatalmasat játszik a brazil. Ha feljutna a Hellas, jövõre így végeznénk ki õket 😄 Granochet pedig ingyen otthagyhatjuk Padovában 😊
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> 😄DDDDDDD
gabber_saviola
nem volt minõségi játékosaitok, így nehéz a nyúlás 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Most,hogy nem tudtatok tõlünk minõségi pléját nyúlni, ti is szarban vagytok! <#idiota>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
megtanulja a szakmát nálatok, aztán jöhet hozzánk <#alien>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Akár ki is eshetünk! 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
<#wave><#puszi><#worship><#worship><#worship><#worship>

Sok sikert neki! Remélem bennmaradunk 😊 Forza Chievo!
gabber_saviola
UFFICIALE: Eugenio Corini nuovo allenatore del Chievo

Ma 6-tól fognak dönteni Di Carlo sorsáról 😞
Viszont Papp játszott! Tudtam hogy hamar kezdõ lesz.
Megint egy kemény sorozat jön 😞 :
Samp, Fior, Napoli ebbõl 2 otthon. Ha ezek közül nem tudunk gyûjteni legalább 3 pontot, akkor eléggé valószínû, hogy nincs sok keresnivalónk a bajnokságban 😞 Remélem, összekapják ezt a csapatot, Di Carlo vagy akárki, és visszatérünk a rendes kerékvágásba. Nem rossz ez a csapat.
De lehet, hogy Di Carlo megbeszélte Campadellivel, hogy adnak mindenkinek 20 pont elõnyt, aztán Rajt! 😊 😊 😊
Most nézem milyen gólok voltak... Elkerülhetõ lett volna az összes.
2-t kaptunk úgy, hogy emberelõnyben játszottunk...
Nem láttam a meccset, és nem is merem bekapcsolni. Del Neri gyere vissza!
McFrost
Holnaptól nem Di Carlo lesz az edzõ, mert ez egy fos amit mûvelünk!

Jól kezdõdik, Pellissier nem fog játszani <#wow1><#pardon1><#gonosz3>
Na azért még nincs minden veszve, többen elküldték Di Carlot, tudjuk hova, de azért érdemes megnézni egy adatot:
Chievo-Bologna 2-0 (L'anno scorso 0-1)
Parma-Chievo 2-0 (L'anno scorso 2-0)
Chievo-Lazio 1-3 (L'anno scorso 0-3)
Juventus-Chievo 2-0 (L'anno scorso 0-0)
Chievo-Inter 0-2 (L'anno scorso 0-2)
Az elõzõ évben ilyenkor kerek 1 pontot szeretünk ezek a csapatok ellen. Most 3-at.
Nekem Marco Rigoni nagyon tetszett, és Samassa! Samassa kifejezetten! Nagyon jó a fizikuma.
Egyébként nem Di Carlon múlt, nem akarom hibáztatni, de Pellissiernek legalább 2 olyan helyzete volt, amit beszokott lõni. Ettõl függetlenül jól játszott
A nyáron beépítettük a csapatba az egyaránt jócskán 30 feletti Dainellit, Marco Rigonit, Di Michelét. Pedig eddig is ott volt Luciano, Pellissier.
Nekem túl idõsnek tûnik így a csapat. Andreolli, Paloschi remélem visszatérnek, de talán másokkal is lehet többet próbálkozni.
McFrost
Így simán kiesünk...

Azért lényeges különbség volt a többi vereség és a mostani között. Nem tudom, Di Carlo ilyen, vagy csak egyszerûen ennyire vagyunk képesek. Hétvégén a Palermo ellen lesz egy kiesési rangadó. Ha ott nem szerzünk pontot, akkor nagyon nagy kakában leszünk...
A csatársort pedig még mindig nem értem...
Hát van ez így, amikor elmondhatjuk, hogy az Intert szétaláztuk, 0 pontért 😞
Nehéz év elé nézünk...
Ilyen nincs.......... Lefociztuk a Sintert a pályáról, erre . Nem hiszem el 😞
Becsülettel küzdöttünk, nem baj a vereség. Az Intert pedig megfogjuk 😊
Azért ahogy megnéztem az összefoglaló videót, egy kicsit jobban lettem. A második félidõben már szebb támadások is voltak, remélem ez csak egy pillanatnyi botlás volt, és remélem Moscardelli és Di Michele a helyzetkihasználást fogja gyakorolni a következõ edzéseken. A második félidõ jobb volt(aki látta)?
Ebben a fordulóban sem nekünk állt... Van tényleg egy olyan érzésem, hogy a Gobbókat megfogjuk 😊
Azért az elég hihetetlen, hogy az utolsó öt hazai bajnokinkat elbuktuk a Lazioval szemben.

Egy kicsit rossz elõérzésem van, fõleg hogy most két olyan forduló következik, ahol nem nekünk áll a zászló.
Valaki látta a 2. félidõt? Milyen volt a játék?
Valamiért bizakodóbb lettem, szerintem mi leszünk azok, akik megfogják a Juvét a bajnokságban 😊
Én ezt nem értem. Egyedül Luciano az, akire azt mondhatom, hogy hajt. Hihetetlen ez a középpálya. Szerintetek amikor elõreívelik a labdát, megnézik, hogy hova adják? Vagy csak úgy ellövik...
Samassat be és vágjon 3-at!
McFrost
Zajlik a sörmeccs, 0 hajtás, 0 színvonal....

Milan €120m (Pato €4m), Juventus €115m (Buffon €6m), Inter €100m (Sneijder €6m), Roma €95m (De Rossi €6m), Lazio €66.2m (Klose €2.1m), Napoli €53.2m (Cavani €4.5m), Fiorentina €38.8m (Jovetic €2.5m), Sampdoria €29.8m (Palombo €1.5m), Genoa €28.9m (Borriello €1.4m), Bologna €28.4m (Gilardino €1.2m), Atalanta €23.7m (Denis €1m), Palermo €23.4m (Miccoli €1.2m), Torino €22m (Bianchi €1.3m), Udinese €21.2m (Di Natale €1.3m), Parma €21.2m (Amauri €1m), Siena €18.9m (D’Agostino €0.8m), Catania €18m (Andujar €0.6m), Cagliari €15.9m (Conti €0.75m), Chievo €15.9m (Pellissier €0.8m), Pescara €10.8m (Celik €0.4m).

Ezek a számok jelentik a kiadott pénzt a fizetésekre. Jól állunk 😊
McFrost
Éreztem, hogy nem verjük meg a Pármát.

Ezek a szabadrúgások nevetségesek. Ott a 2. gól, elszórakozzuk a szögleteket, szabadrúgásokat, bedobásokat, és itt az eredmény...
Na bammeg.
Jól és könnyen megszerezzük a labdákat, de még könnyebben el is adjuk...
Parma - Chievo!
Forza Chievo!
Jött Mamadou Samassa, 26 éves csatár a Valenciennes-bõl, remélem beválik.
Morero pedig kölcsönbe ment a Cesenába.
2 nap alatt legalább az 5. támadó nevét hozták szóba a csapattal...
Hát a hivatalos oldalon tûnt fel elõször, hogy a csapat menüpontban nincs benne. Utána néztem a transfermarkt.de-t ott pedig úgy van írva, hogy kirakták a csapatból... Pedig szerintem nem rossz játékos.
McFrost
Hol?

Link nézzétek, olvassátok! Bentivogliot miért tették ki a csapatból?
A következõ ellenfél a Parma lesz. Én tõlük is félek, de ha hozza a védelem ezt a formáját, akkor még akár pontot is hozhatunk. Utána tényleg jönnek a kemények. Ha a következõ 4 fordulóból 6 pontot hozunk, az csoda lenne 😊
Szép gólok, szép gyõzelem!

Kellett is, mert szeptemberben igen nehéz ellenfelekkel játszunk. Így elkerülhetõ, hogy a Lazio, Inter, Juve sorozat után kiesõhelyen álljunk.

szucsy89
grat! ti legalább jól kezdtetek! 😄
Hát felülmúlta a csapat rendesen a várakozásomat. A védelmünk olyan beton volt, mint a beton 😄 Alig tudtak átjönni rajta. A középpályánk is sokat javult. Cruzado meg <#taps><#taps> Jó lesz ez.
Ez az 5. hely maradhatna is a végére, nem bánnám 😊
Már nem azért, de Sardoval meg mi van? Esik össze-vissza, a földbe rúg egy akkorát, hogy nekem fáj...