Küzdősportok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tulképp utcai harc, amatõr szinten. Még sehol sem tartok, de ennél azért már jobb vagyok.
Ahhoz fél év edzés is elég, hogy megtanuld, hogy védd a fejed, ill orbavágd az ellenfelet, ha õ nem védi.

Gracie Barra

mit gyakorolsz?

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

Komolyan ideges leszek, akárhányszor megnézem ezt a videót. Az edzõm nem kicsit cseszne le, ha így bunyóznék (és itt most mindkét felet értem) 😊

bens
igen, gyakorlatilag bármelyik pillanatban ki lehetne ütni a csávót

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Ez nem kick-box az tuti. De még a küzdõsportnak is csak a kezdete. Azért a legtöbb helyen amíg valaki nem tanulja meg az alapokat, nem engedik küzdeni.
Én nem csinálom régóta, de ezzel a wingtsunos gyerekkel még én is elbántam volna amilyen szabadon hagyta a fejét.

Gracie Barra

SteWhite
Feketenadálytõ krém:

Alkalmas zúzódások, rándulások és egyéb sportsérülések kezelésére, zárt baleseti sérülések okozta gyulladások, duzzanatok, véraláfutások kezelésére, regeneráló hatóanyagai révén helyi bõrgyulladások kezelésére, visszérgyulladásnál a gyulladásos folyamat csökkentésével a fájdalom mérséklésére.

Global DW 11x

hát ez érdekes egy "bunyó" volt... a "kick-boxosról" az a véleményem, hogy nem nyomhatja túl rég óta... a w.t.-shez nem tudok hozzászólni, mert ahhoz a fajta küzdési stílushoz egy picit sem értek...

amit a másik srác csinált, az pedig csak néhány alap wt technika. Ez még semmi a wt-bõl. Jaigen, és télleg hihetõ -.-

HD JOHNNIE
Sztem nem feltétlenül a w.t miatt tette be, szóval nem kell mindjárt ugrani 😊 A srácnak mondjuk tényleg nemsok köze van a kick boxhoz...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

bens
aha...hihetõ

nemtudom ennek mi köze van a kick-boxhoz, amit ez a srác csinál.

ügyes kis wt-s reklámfilm...

http://www.youtube.com/watch?v=cV4Jq6H9pEQ&mode=related&search=
wing tsun vs kickbox
bens
http://www.kickbox-pest.hu/

Igaz hasonló fórumban feltettem de hátha itt is tud vki tanácsot adni, Budapesten keresek thaiboxos helyeket... elõre is köszi....

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Brolly
Azért akarok, csak msot nem tok, mmert olyan érzékeny hogy egyet nem tok rúgni, naon halál.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

bens
akkor edzél sokat sípcsontra h amikor részegen oszloppal találkozol akkor porrá tudd zúzni könnyedén... -.-

Brolly
Veszélyes hely, nem veszélyes egyáltalán oszlop az meg mindenhol van.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

bens
ezen nem lehet segíteni... ne igyál veszélyes helyen

Brolly
<#hehe>

Nemtom nekem nem kellett rá semmi, pedig manapság bebaszva én is ráküldök egy-két villanyoszlopra meg ajtófélfára és nem igazán fáj. Mondjuk küzdelemhez szerintem is érdemes a sípcsontvédõ viszont én személy szerint nem küzdelemhez nem ajánlom a fejlõdés érdekében.
Amúgy meg vegyél fel részegen is sípcsontvédõt 😄

Brolly
Hát csak nekem nem az edzés a fõ ok hogy ilyen lett a sípcsontom, hanem egy-két tábla és persze a pia. Meg combra is jó lenne, hogy hamarabb gyógyúljon.

bens
ez egy fasza kis cucc...a neve: sípcsontvédõ.

bens

Brolly
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs vmi kenõcs vagy vmi iylesmi, amit kenhetek a combomra v. sípcsontomra, mert pl. már sípcsontom már vagy 1 hónapja naon érzékeny. és sose múlik el, mert vagy beütöm, vagy megrugják, és már a f*szom ki van vele.

HD JOHNNIE
még szerencse!😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

bens
ügyesen el kell szaladni :-) azért nem büntetnek meg.

HD JOHNNIE
na igen... ez a morbid az egészben... gyakorlatilag felvetõdik a kérdés, hogy akkor mi a francnak tanulunk önvédelmet (mmint ha önvédelem szempontjából nézzük a dolgot), mert ugye egy egy ilyen adrenalinbomba alkalmával simán nyomorékká tehetünk akárkit... és persze a mi fejünket veszik... szal fasza! Nekem egyébként nem volt konkrétabb esetem, vagy ha volt is akkor nem emléxem rá<#vigyor>

Egyszer nagyon ramindult valami helyi kemenylegeny az Ors kornyeken. Hat o sem a nyaron barnult le.. A penzemet akarta es elkezdett lokdosodni meg nyulkalni. Pont jo volt a helyzet egy izuletfesziteshez, amit nemreg gyakoroltam orrverzesig egy jitsu vizsga miatt. A csukloja es a konyoke sinylette meg, bekonnyezett a szeme, jajongott aztan elfutott. Nem tudom, hogy szakadt-e valamelyik szalagja, eleg erosen megrantottam az adrenalin miatt.

Mondjuk igy utolag rendesen beparaztam, mivel ha korhazba kuldom vagy megnyomoritom, en megyek a sittre, hiaba onvedelem volt..
bens
volt rá példa h felismertek, de rövid távon nagyon gyorsan tudok futni :-)

Igen én is laktam olyan környéken... Vagyis még mindig ott lakom, csak a balhésok többségét lecsukták és kiköltöztették. De valahogy engem sose támadtak be, szerencsémre. Viszont sok haveromat igen... Egy kérdésem van: szal miután egyet helybenhagytál, késõbb amikor láttad ill találkoztatok, mit szólt vagy hogy állt hozzád? Nem akart jobban megver(et)ni?

bens
mivel elég balhés környéken laktam 18 éves koromig (4 szomszédból 3 cigány, 1 román, és ez az arány úgy az egész környékre igaz volt) ezért kb. 20szor támadtak meg az utcán úgy 8tól 18 éves koromig. mivel a cigányok általában 8-10 fõs bandákban támadnak, nem sok esélyed van ellenük. egy-két eset volt amikor gyõzteskét kerültem ki a bunyóból. egyszer történt, h a bõrkabátos cigó a falhoz nyomott és pénzt kért. mondtam, h ok-ok, csak hagyja h elõvegyem a tárcámat. hátralépett, én pedig amilyen erõvel csak bírtam (akkor thaiboxoltam 2 éve) combon rúgtam sípcsonttal. a csávó nem számított rá, és elesett, amit kihasználva elfutottam.
egy másik esetben ketten szorítottak falhoz és az órámat akarták lecibálni. akkor konkrétan bunyó lett a dologból, és én gyõztem.
az esetek 80%-ával viszont nem dicsekedhetek, mert akkor reménytelenül nagy volt az erõfölényük. két dolgot tehetsz: megpróbálsz elfutni, ami ha nem sikerül mégjobban elvernek, vagy odaadod nekik az órádat, pénzedet... és akkor békénhagynak. egyszer anyámat támadta meg 7 cigánygyerek, és pechjükre épp láttam az ablakból. leszaladtam egy seprûnyéllel, és egyet fejbevertem. a többi elszaladt, az az egy kicsit szédelgett a földön és késöbb szaladt el.
szerencsére most nyugisabb a környék, de máig nem bírom idegekkel amikor vki a cigányokat védi. hogy ugyan olyan emberek...
nem ugyan olyanok. erõszakosak, balhésak, és a vérükben van az aljasság. lehet h van 1000bõl egy aki normális, de azt lehet mondani h az átlag nyugodtan nevezhetõ bûnözõnek. aki lakott már ilyen környéken az tudja mirõl beszélek.

HD JOHNNIE
elintézted õket egy csáknóriszospörgõrúgással?<#idiota>

PESK
hogy történt? 😄DD
nekem is lehetett volna de nem vok énse az aa balhés figura !!!!

ArtlessDesign!!!

hogy történt? 😊

HD JOHNNIE
"volt már vaakinek olyan szituációja az életben, hogy alkalmaznia kellett a harcmûvészeti tudását? ha igen, hogy történt?"
Szóval hogy történt? 😊

bens
volt

lett volna rá alkalmam, de nem vagyok az a balhés fajta, úgyhogy szóban elrendeztem mindig... úgyértem, ha verekedõs fajta lennék, akkor már sokszor lett volna teljesen jogos egy-két combos... Neked volt már?

bens
volt már vaakinek olyan szituációja az életben, hogy alkalmaznia kellett a harcmûvészeti tudását? ha igen, hogy történt?

jaja, észrevettem

keverted a karateval
PESK
igen az 1 kyunál olvastam

ArtlessDesign!!!

HD JOHNNIE
sztem meg az 1 kyu-hoz irta hogy piros... vmi félreolvashattál Pesk

bens
nyilván azért nincs nálatok lila, mert neked a wako-nál van csak fokozatod. de ezt így is írtam. 4kyu: ickaa-lila, wako-kék.
hol írtam h 1 dan piros??

bens
most vagy én vagyok teljesen hülye, vagy át akarsz verni, vagy nem tudom...

melyik hsz-ben van a hiba?

PESK
Bans ezt nem azért mondom de 3szor irtad le és mind a 3szor máshogy <#beka2>
1: 4 kyuhoz lilát meg az 1 danhoz pirosat
2: 1dan piros
3: a kettõ kombinálva
nahh mind1 lehet én tom rosszul de nálunk nincs lila meg piros se.
Ha én tévedtem volna akkor elnézést, mert te egy sokkal nagyobb fokozatú harcos vagy mint én és nem szeretnék okoskodni!!!
<#worship>

ArtlessDesign!!!

bens
"kickbox:
ICKAA -- WAKO
10-9 - fehér
8 - citrom
7 - citrom + 1csík
6 - zöld
5 - kék
4 - lila -- kék +1csík
3-2 - barna
1 - piros
1-10dan fekete, csíkokkal"

ezt írtam.

köszi mindenkinek aki leírta, ez a téma mindig is érdekelt

az, hogy a másik hszedben az 1-hez is barnát írtál 😊

shotokanban nem hiszem, legalábbis amelyik ágát én ûztem abban nem, mert ott 7 kyusan zöld öves voltam, és nem volt narancs öv...meg asszem lila se

bens
sztem jó. mi a hiba?

10-9: fehér
8-7: sárga
6: zöld
5-4: kék
3-2: barna
1: piros

PESK
Bens sztem a WAKO kick box fokozatokat nem jólirtd le!!

ArtlessDesign!!!