Küzdõsportok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Uplay: Speeddevil1969

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

#682 R I P .Beválalós utcai bunyós volt.A ringbe vagy a ketrecbe már kevésbé de tisztelték sokan
http://www.scrapdigest.com/mma-veteran-street-fighter-kimbo-slice-dies-aged-42/4389/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.07. 18:36:21
Szomorú napok ezek.
Harcolj!!!
Érdekelne-e valakit egy olyan dolog, hogy amatőr klipet szeretnék forgatni, és szeretnék beletenni harcművészeti mozdulatokat olyanoktól, akik érteken is hozzá. Mivel most jön a jó idő, ezért gondoltam, hogy egy parkban is lehetne felvételeket készíteni. Akár két ember küzdelmét is szívesen beletenném, persze nem igazit.
A szám címe "Harcolj" és felkerülne youtube-ra, a résztvevők engedélyével persze. Mindez amatőr szinten, lehet, h csak pár százan nézik meg, de már poénból is megéri.
Szóval, érdekel valakit?
Üdv: Ádám
I have decided to retire young.
Thanks for the cheese.
Catch ya’s later.
— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 19 April 2016
Itt egy kis segítség aki mostanság kezdene FEGYENCEDZÉSBE
az elsõ videó segít az edzés alapjaiban, de találtam ott Karatéról szóló videót is.
http://neoworldtv.hu/category/fitnessz-vagyok/#sthash.NtduGh2f.dpbs
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Márkák: Twins, King, Booster, Break Point, Contract Killer, Ecko, Human Fight, Jaco, Naja, Queen, Shock Doctor, TapOut, Triumph United, UFC, Warrior
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Növényi Norbert 1980-as Moszkvai döntõjérõl keresek videót, de már kezdem feladni, egyszerûen mintha nem is lenne.
Ha esetleg valakinek meg van a felvétel, vagy tud olyan oldalról ahol megtekinthetõ, kérem ossza meg velem.
http://zathureczky-zsolt-osmagyar.webnode.hu/
ez egy magyar kempo vb-bajnok oldala,sok érdekességet tudhatsz meg róla és a küzdõsportról.
Kiadó box, kick-box, Thai-box-ra alkalmas 400m2-es terem
Kickbox edzések:
kickbox edzések
én magam csak 4 éven át ûztem õket, de már ez nagyon sokat adott. sokban segítette a fejlõdésem lényegében minden téren. már-már meg sem értem, hogy miért nem foglalkozik vele mindenki... :D
Voltam olyan karate edzésen, ahol olyakat mondtak seiza-ban, hogy "óvom az idõseket, a tiszta utat járom", stb, nekem az már sok volt.
Ha a szellemiség alatt ide érted a tiszteletet és a fegyelmet, akkor azt megkapod szerintem.
AZ emberbe bele nevelik ezt a sok hajlongást :D
Már ha belépek egy ajtón, sokszor hajolnék, vagy ha kérdeznek valamit, amire a válasz az lenne, hogy rendben, azt mondom néha, h "Osu!" :D
Mese nincs, a meditáció ami a mozdlatokból adódik, a sok fehér színû Gí, a hajlongások és a sok Osu-ozás, valamit a kemény edzések felvillantják az ember életének azon pillanatait, amit egyszer elbaszott és muszáj szerintem ezeket rendeznie valahogy, mert mentális gátat szab a késõbbi fejlõdésének.
Ez személyes tapasztalatom a jelen 25 évemmel,lehet más azt mondja rá, hogy túlzás és hülyeség, Õ dolga. Ez szerintem legalább annyira lelki és szellemi tevékenység, mint külsõ szemmel nézve fizikai.
Ha nem vagy ott rendesen lélekben, technikában, fejben és erõben, akkor nehezebben megy. Ettõl harcmûvészet és nem küzdõsport.
De mondom,ezt csak lehet én élem így meg. Másnak lehet,h a szebb öv-szín kell, meg a magasabb fokozat, vagy az,h bemutatókon mutogassa magát, ez engem annyira nem érdekel...., szeretem csinálni, mert tudom, hogy ha úgy érzem itt elõrébb jutottam, akkor az életben is könmyebb lesz talán ez-az. Ez egy hátország ami teljesen szubjektív és csak magadért élsz benne. :)
Alapjában véve a WJJF-vizsga anyagára épül, nagy hatással volt rá Wlado Schmidt is. Hasonló a Finn HokutoRyu-hoz. Lényegében a Finneket nagy-testvérnek mondjuk :D
Nekem nagyon tetszik.
igazából nekem teljesen megfelelt a miskolci nihon ju jitsu, így pesten is legalább hasonló színvonalút keresek. leginkább ugye a Kelemen Ryuval szemezek, inkább ezzel kapcsolatban személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi
bár hamarosan úgyis megnézem egy-két helyen az edzést, lehetõleg a XI. kerülethez közel
Van az országban többféle Ju Jitsu. Az elenevezés-eltérések csupán fordítások és félrefordítások következményei. Mindegyik a szamurájok pusztakezes és fegyveres harci rendszerére utal.
Lényegében ugyan azt jelenti a Ju Jitsu mint a: Jiu-Jitsu, Jiu-Jutsu, Ju-Jutsu
Személyes meglátásom viszont az, hogy az ember Jiu-Jitsu-t hall, akkor a Brazil irányzatra, ha Ju Jutsut,vagy Jiu Jutsut, vagy Thai Jutsut hall, akkor pedig valamilyen frania,, illetve a német Siegfried Lory-féle gondol...
Miskolcon elvileg a hagyományosabb Japán Jitsut tanítják a Melik Béláék,valamit Fehérgyarmaton is ez van, a Lory féle irányzat központja Mezõsáton,valamint van még Óbudán a Jitsu Kai-kan.
A legtöbb helyen a Kelemen István-féle modern Ju Jitsu található meg,amit legelsõnek linkeltem.
a jitsusok általában földharcban, grapplingben és full contactban is versenyeznek többe között, többnyire jó eredménnyel. pesten edzettél?
csak mert én miskolcon toltam 1 évet és az nagyon jó csapat volt, jó versenyeredményekkel. megyek fel pestre, és szeretném folytatni. csak hogy tudjam, hogy hová nem szabad mennem...
LoSA, mi bajod a combrúgással? :)