Küzdõsportok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nálunk annó heti 2 edzéssel indultunk 6.000 -ért, és az edzõ nagyon sokalta (alapjáraton nem bp-n tart edzést), de nemtudott mit tenni, mert a terembérletet ki kellett perkálni 😊
ja és ez a terem sztem eléggé a jó kategóriába tartozik
http://www.twins-hungary.hu/
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Gracie Barra
Gracie Barra
Másik részében meg igazat adok, biztos lehet jó edzést kapni kevés pénzért is, de én ilyet ebben a stílusban most nem találtam. Ha tudsz ilyen helyet akkor ne titkold😊
De tény, hogy ÁLTALÁBAN a jó edzés drága. Ismerek box-edzést, ami olcsó, és arról szól hogy egy órán keresztül a zsákot püfölik ész nélkül.
Gracie Barra
és sokkal olcsóbban jót
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
Gracie Barra
Én is meg akartam nézni anno, de nagyon sokallom érte a pénzt...
Gracie Barra
Gracie Barra
de nincsenek kiírva az árak
még tavaly kérdeztem, akkor volt úgy, hogyha heti 2x jársz akkor 10, ha 3x akkor 15 ha korlátlanul akkor 20/hó.
Ezt jelenti a drága 😊
Kicsit be tudnád jobban határolni? Weblap vagy valami😊 De minimum egy kerületet pls😄 Vagy bármi ahol részleteket lehet megtudni.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Gracie Barra
Kempo
Gracie Barra
Egy sima konditerem havi 10 alkalmas tagságija is 10k felett van.
Amikor 10 éves voltam akkor 250 Ft volt heti két edzés 😄
köszi
Én járok ilyen edzésre egy teljesen amatõr helyre heti két edzés 5k. Én leginkább a mozgás miatt (már csak a korom miatt is) 😊 . Akinek nagyratörõbb tervei vannak annak komolyabb helyre kell járnia szerintem.
Azon gondolkodom,hogy beíratkozom box edzésre.Aki jár ilyen edzésre az mondhatna pár dolgot ezzel kapcsolatban!KB mennyibe kerül havonta? na köszi
Gracie Barra
én bunyóztam már elsõ edzéstõl, amikor boxedzésre jártam, de akkor már kick-boxoltam pár éve, szal az nem ugyanaz mintha teljesen kezdõ lennél.
nemtudom melyik a legjobb minõség, de a székelyben a 10-oz székely budosport kesztyû tökéletesnek tûnik számomra 😊 havernak is olyan van, már 3 éve használja, és kb semmi baja. Most én is azt vettem pár hónappal ezelött.. 2 év után meghalt a topten kesztyûm 😊
Mellesleg melyik jelenleg a legjobb minõségü box kesztyü?
Gracie Barra