Küzdõsportok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!
Ha valaki kicsit is tapasztalt e téren, könnyen elkaphat közben.
egyféle esetet tudok, amikor nem rúgnék derék fölé, egy mozgékony vékony ugrabugra cigánygyereknél gondolom elég nehéz testre pontosan betalálni.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Komoly erõt kell belevinni, mert azért masszív dolog a térd. Pontosnak is kell lenni, nagyon nem mind1, hogy hogy rúgjuk, pl körívessel elég nehéz elég lendületet beletolni. (ez a kettõ erõsen összefügg) És mindehhez az is kell, hogy az ellen balfaszul álljon, minden súlyát arra a térdére helyezve, és még csak el se próbáljon mozdulni.
Szóval nem nagyon láttam még olyan térdrúgást, ahol az ellen aztán tényleg össze is csuklott volna.
Inkább feljebb, egy tökönrúgás na az tényleg hatásos😄 Másikfajta rúgás az, amikor a földön felvõ embert gyalulod a földbe😄
ha pedig combos akkor meg már inkább lejjebb.. térdre az azonnal hatásos :d
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Másrészt egy magas rúgás viszonylag lassú, és nagyon sebezhetõvé tesz, mert még ki is nyílsz mellé.
Szóval én ezzel kapcsolatban azt vallom, hogy vagy nagyon profin csináld (ekkor tényleg nagyon hatékony), vagy sehogy😊
Ami normál sportoló számára kivitelezhetõ, az a combos, ami elég fájdalmas tud lenni egy edzetlen lábnak. Ezzel meg az a baj, hogy rég vége a küzdelemnek, mire hatása lenne, azzal meg nem sokra megyek, ha az ellen bicegve hagyja ott a vérzõ hullám😄
Távolságtartáshoz használni tényleg van értelme.
ezzel mondjuk vitatkoznék
De ha utcára készül az ember, akkor ezek mellett fel kell arra is készülni, hogy ott ritka a fair küzdelem. Ezek a küzdõsportok addig jók, amíg egy ember ellen fegyver nélkül küzdesz.
Bár azért általában elégnek bizonyul, ha viszont mégsem, akkor az életedrõl van már szó. Oda a legjobb a Krav Maga, azt erre találták ki😊
E nélkül egyik harcmûvészet,küzdõsport sem ér szinte semmit.
Szerintem nézz meg több féle edést. Amelyik tetszik azt kezd el.
Én abszolult box párti vagyok már a korom miatt is. 😊 A lábamat nem akarom emelgetni. Ütni is itt tanulsz meg a legjobban.
22 Évesen viszont a Thai box is jó választás lehet. Ott talán elõbb éred el azt a szintet is ami már érhet valamit.
Bármihez is kezdesz ne akard feltétlen kipróbálni utcán.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Pont azért tanulod a stílust, hogy kellõen gyorssá válj.
De menj le, és nézz meg egy tréninget, szerintem tetszeni fog.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!
Mozgásnak nem rossz (bár annak se túl intenzív)
Ha ennyi idõd van másik két edzésre akkor szakíts arra idõt, hogy messzebbre utazol egy normális edzésért.
Triathlon for life
Triathlon for life
Vagy egy Thai box klub talán a szegfû utcában. ennek jó híre van, de ez nem sima box. Mostanában költöztek át talán újpestrõl.
ha valaki tud V,VI,VII-be akkor írja mûr le ,kösz
Bakos
Nálunk úgy tûnik nem oktatják, de Európában több helyen is van:
Olaszo, Németo, Spanyolo. Franciao.
Utóbbi honlapja:http://www.kajukenbo.fr/
Usa-nál közelebb van. :-)
Ha megérkezik hozzánk is, szóljon vki! Köszi.
Errol Zimmerman vs. Karacs Atilla
amúgy volt ma is egy szép nagy KO. az egész meccs 10 másodpercig tartott. volt egy ütés meg egy fejrúgás. 😛
Belenéztem bénán egy fejrúgásba. Azt mondják egyszer ezen is túl kell esni. Hát túlestem rajta 😊
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"