Konföderációs Kupa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még edzésen se volt itt, de minden bizonnyal a Barca hatása ez is.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként be lett fújva? Nem láttam a meccset.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem annyira jó ez a brazíl válogatott h ódákat zengjek róluk...ezek még mindig mérföldekre vannak lemaradva a Ronaldo, Rivaldo, Cafu, R. Carlos féle válogatottól
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
21.00 Brazília-Uruguay
tv: m1, ZDF, ORF1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about39.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Dum spiro, spero.
Mondjuk Iker van akkora ikon, hogy simán benne van. 😊 Tudom, hogy 32.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Dum spiro, spero.
Al Jaber mekkora kedvencem volt igazi egyéniség volt fõleg vb-ken. Kis gyenge Szaudi válogatottban húzóember volt
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_footballers_with_100_or_more_caps
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Neymar szerintem megint nem volt nagy szám, ONNAN, azt a szabadrúgást "illett" belõni, valamint inkább Buffon nézte be.
A bíró meg elég gyengus volt. Sok gólt volt legalább, ennyi pozitívum van. 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ma 1-2 gólos brazil sikert akarok, és akkor a döntõben lehetne egy spanyol - brazil.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hogy mit tud majd kezdeni az olasz védõkkel azt kíváncsian várom, a góljai miatt most magabiztos, én ma is gólt várok tõle. Valamint a Balo-Silva párharc se lesz semmi... 😊
"Én szándékosan nem néztem meg ezt a meccset, mert sejtettem, hogy ez lesz. Nyilván mindenki gólokat szeret látni, de én a sportot elsõsorban a szórakozás miatt nézem. A jó meccsek akkor jók, ha egyenlõ erõk küzdenek, mindkét csapat hasonló eséllyel száll harcba a pontokért. Számomra nem szórakozás, ha egy csapat 7:0-ra vagy 8:0-ra nyer. Nem a kiütés sportértéke miatt problémázom. Számomra a legfontosabb az ellenfél tisztelete. Le lehet gyõzni akár több góllal is az ellenfelet, de nálam a megalázás nem elfogadható. A 10:0 az én értékrendem szerint megalázás. Éppen ezért nem értek egyet azzal a megállapításoddal sem, hogy egy csapat lõjön annyi gólt, amennyit csak tud. A spanyolok azért vették komolyan a meccset, mert 10-et rúgtak? Ha megállnak 5-6 gólnál, már azt lehetne rájuk mondani, hogy lazsáltak? Milyen profi sportoló az, aki leáll? Azt gondolom, olyan, aki átérzi, hogy az egyértelmû fölénye ellenére is ez egy játék. Ez a meccs 3 pontot ért a spanyoloknak. Akkor is 3 pontot kaptak volna, ha 4, 5 vagy 6 gólt rúgnak, akkor is, ha 16-ot. A 3:0 utáni levonulást szerintem ne keverjük ide. Ezen a meccsen kizárólag a spanyolokon múlott, hogy mennyit rúgnak. Õk örömüket lelték abban, ha még a 8. gól után is mennek elõre a 9. és a 10. gólért egy addigra a padlóra, sõt az alá került ellenféllel szemben.
"Hogy tennéd be a következõ meccsen azt a játékost, aki nem hajtja ki magát?" Ha Del Bosque e meccs alapján alapvetõ változtatásokra szánja el magát pl. Nigéria vagy az olaszok/brazilok elleni mérkõzésre, akkor azt furcsának találnám. Egy Tahiti elleni meccs értékmérõ lehet bárki számára a világ 20-30 legjobb csapata esetében? Kétlem.
A Salvador elleni meccset már érintettem. Miért kellene szelektálni? A magyar csapat nem alázta meg Salvadort a 10:1-es eredménnyel? Teljesen mindegy, melyik csapatról van szó. Most a spanyolok, 30 éve a magyarok csinálták meg ezt. Nem a csapatot, hanem az eredményt nézem.
Én úgy gondolom, hogy az élsportban is megjelenhet az emberség, a tolerancia, ami nem kizárólag abban fejezõdhet ki, hogy kisgyerekekkel vonulunk be a meccsekre vagy kirúgjuk a labdát, ha a földön fekszik az ellenfél egy játékosa. Én bizonyos tekintetben teljesítménycentrikus vagyok (x vagy y "haljon meg a pályán", az edzõ hozza az eredményeket stb.), más esetekben viszont azt tudom értékelni, ha quasi "hagyja magát" az egyértelmûen domináns csapat, vagy legalábbis nem akar +5 gólt rúgni, hanem megelégszik a 4-5 gólos különbséggel. A Barcelona jutott eszembe, amelyre sokan azt mondták, hogy a játékosaik szinte nem is emberek, hanem gépek. Ridegek, érzelem csak akkor ül ki az arcukra, amikor mennek ünnepelni a góljukat. Ezért (meg sok más egyéb dolog miatt) sem voltak nekem sosem szimpatikusak. Ezért imádta mindenki a nevetgélõ Roby Carlost, Ronaldinhót vagy Gullitot. Valahogy emberiek voltak. Profik voltak a végtelenségig, de tudták, hogy ez az egész futballüzem a szórakoztatásról szól."
Egy másik fórumról egy fórumozó társam kommentje, amellyel talán legjobban azonosulni tudok, és 90%-ban egyetértek vele.
Én elfogadom, hogy nem mindenkinek ez a véleménye, de az enyém ettõl még nem változik.