Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
linkeli más... és a sok okos meg is mondja hogy igazi Barcás, igazi Barca nevelés, meg ezt tanulta nálunk.
Még edzésen se volt itt, de minden bizonnyal a Barca hatása ez is.
szucsy89
nem
ressy14
mai meccs sima 1-es?

Dum spiro, spero.

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDD

ezt valahogy a Barca topikba nem linkelte senki 😄
szomorú jelenet:/

LasDen
megszokta, hogy otthon õ volt a sztár, akit nem lehetett bántani....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
De be ám 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Szerencsétlen próbál már most beilleszkedni a katalánokhoz, de azért látszik a rutintalanság <#vigyor1> Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!

Egyébként be lett fújva? Nem láttam a meccset.

REAL MADRID

Tyler1
😄D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
az a baj ezzel a tornával, hogy annyira fáradt az egész...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bosszant h Forlan kihagyta a büntetõt az elején:S

Nem annyira jó ez a brazíl válogatott h ódákat zengjek róluk...ezek még mindig mérföldekre vannak lemaradva a Ronaldo, Rivaldo, Cafu, R. Carlos féle válogatottól

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Ennél azért kevésbé unalmas meccsre számítottam...

http://goo.gl/gd6Zi5

banok
FIFA KONFÖDERÁCIÓS KUPA, ELÕDÖNTÕ
21.00 Brazília-Uruguay
tv: m1, ZDF, ORF1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about39.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lacee86
Vhogy így érzem én is. Amúgy olyan rémhírek is terjengenek, h a nagy tüntetések meg fujjogások miatt lehet, h az USA rendezi a VB-t...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ressy14
Hát eddig sem az olaszok, sem pedig az uruk nem nyújtottak elég meggyõzõ produkciót ahhoz, hogy õk lennének az esélyesek. Szvsz a braziloknak presztízsbõl meg kell nyerniük otthon a konf kupát. Oszt' jövõre úgy sem tudnak majd nyerni.

Dum spiro, spero.

Lacee86
Na, mára ki mit tippel? Brazil-spanyol döntõ lesz? 😊

Lacee86
Hjah, nem lenne megvalósítható. 😊 Pedig sztem érdekes lenne. Nagyon kíváncsi lennék, h így kik jutnának ki.

[HUN]FaTaL
Kicsit drága lenne. 😄

Lacee86
Azért az érdekes lenne, ha nem regionálisan lennének a selejtezõk, hanem erõsségi viszonyok szerint. 😊 Magyarország-Marokkó meg hasonló selejtezõk meccsek lennének. xD

LasDen
Casillas 2018-ban szeretne visszavonulni...

[HUN]FaTaL
Az csak Magyarországon szokás, hogy válogatottság-szám növelés céljából beállítanak valakit 😄

Mondjuk Iker van akkora ikon, hogy simán benne van. 😊 Tudom, hogy 32.

ha egy egy meccsre beengedik akkor is nõ a mutatója😄 mégcsak 32 éves...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Azért a 41 éves Casillas már nem biztos, hogy be fog férni a válogatottba.

egyébként kapusként Casillas is még évekig ott lehet akár az élre törhet...1 évvel fiatalabb Landonnál ráadásul és a kapusok eltolják 40-41 éves korig.

ressy14
az elmúlt ~10 év egyetlen olyan amcsi játékosa, akiben benne volt egy komolyabb karrier lehetõsége is.

Dum spiro, spero.

Landon Donovan, ha marad pár évig simán az élre ugorhat ám...õ még mindig fiatal és már most 144-nél jár

igen arra emlékeztem, hogy sok arab van a lista elején😊

Al Jaber mekkora kedvencem volt igazi egyéniség volt fõleg vb-ken. Kis gyenge Szaudi válogatottban húzóember volt

Molnibalage
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tessék
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_footballers_with_100_or_more_caps

Molnibalage
Nem teljesen ontopik, de most ez pörög és az olsza meccs nézése közben merült fel bennem Buffon kapcsán. Milyen keresõszóval kellene keresnem, hogy kiderítsem, hogy kik voltak a legtöbbször válogatottak? Buffon 130 felett jár a felnõtt válogatottban. A rekorderek meddig jutottak el? Azt tudom, hogy Lothar Matthäus 150-ig jutott. Ennél fentebb van valaki?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

banok

limperatore
azért neymar nem egy ronaldinho v ronaldo h minden mozdulata varázslat legyen 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Várjuk várjuk mit alkot, mást úgyse tudunk tenni 😊
Oké csak elsõnek várjuk már meg mig a bárcába el kezd majd játszogatni de ha megnézzed akkor kb minden mecsen õõ van a legtöbbet a földön egyébként meg sztm simán letudná játszani az 1v1-eket ha arról van szó csak háát széét apritják.Nem rég olvastam hogy ugye a barca orvosok izmot akkarnak feltolni rá vagyis nyomni kell egyfajta edzéstervet.Valószinû ha helyre jön a erõ állapota valszeg megtudja majd csinálni az 1vs1 eket és kevesebbet lesz a földön akkár egy tob európai csapatal szemben.
szucsy89
Nem, a kupán nagyon jól, magabiztosan játszik. A TOP válogatottak elleni teljesítményére értettem, bár tényleg nem voltam világos. Ma se csinált semmi "varázslatot", amitõl el kellene ájulni.
Megint nem volt nagy szám?? magyarán szólva az egész konfederációs kupán egy kalap szart se ér neymar?
szucsy89
Azért jobbak voltak. Sajnálom az olaszokat, mert alapból nem volt Pirlo és DDR, és a 30. percben már kiesett Montolivo és Abate is. Ilyen felforgatott kezdõvel pedig a legerõsebb brazil kezdõ + hazai pálya mellett már nem sok esély volt. Buffontól régen nem láttam ilyen gyenge meccset, 2 gól is az övé volt.

Neymar szerintem megint nem volt nagy szám, ONNAN, azt a szabadrúgást "illett" belõni, valamint inkább Buffon nézte be.

A bíró meg elég gyengus volt. Sok gólt volt legalább, ennyi pozitívum van. 😄
A leggusztustalanabb brazil válogatott amit valaha láttam....
limperatore
ott a 4.!!!!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
és oscar bal szélsõ? meg tavasszal cou jobb volt te majom

szucsy89
Mert Oscar jobb
limperatore
braziloknál sincs cou :S

szucsy89
Brazil kezdõ durván erõsebb, olaszoknál se Pirlo se De Rossi. Remélem sok gólos meccs lesz!
szucsy89
Sztem szétdrogozzák meg szétkuvázzák az agyukat 😄
ressy14
annyi lóvéból örülhet, ha egy boroskóla kijön, az is csak kannásból és teccós kólából.

Ma 1-2 gólos brazil sikert akarok, és akkor a döntõben lehetne egy spanyol - brazil.

Dum spiro, spero.

banok
streamek

bakkerman
atyaég ne idegesíts,még a végén elrontja ezt a gyereket Mario 😄DDDDD elbírom képzelni milyen nyaralás lesz abból,egy tiszta pillanata nem lesz Balonak,folyni fog a don perignon az biztos 😄DDDDDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Neymar - Balotelli egyébként nagy haverok, elvileg a torna után együtt mennek nyaralni, Neymar múltkor nyilatkozta, hogy az egyik példaképe Balotelli. 😄

Hogy mit tud majd kezdeni az olasz védõkkel azt kíváncsian várom, a góljai miatt most magabiztos, én ma is gólt várok tõle. Valamint a Balo-Silva párharc se lesz semmi... 😊
szucsy89
szucsy89
Túlnoymórészt akkor, nincs VIP-em, nem tudtam már szerkeszteni.

"Én szándékosan nem néztem meg ezt a meccset, mert sejtettem, hogy ez lesz. Nyilván mindenki gólokat szeret látni, de én a sportot elsõsorban a szórakozás miatt nézem. A jó meccsek akkor jók, ha egyenlõ erõk küzdenek, mindkét csapat hasonló eséllyel száll harcba a pontokért. Számomra nem szórakozás, ha egy csapat 7:0-ra vagy 8:0-ra nyer. Nem a kiütés sportértéke miatt problémázom. Számomra a legfontosabb az ellenfél tisztelete. Le lehet gyõzni akár több góllal is az ellenfelet, de nálam a megalázás nem elfogadható. A 10:0 az én értékrendem szerint megalázás. Éppen ezért nem értek egyet azzal a megállapításoddal sem, hogy egy csapat lõjön annyi gólt, amennyit csak tud. A spanyolok azért vették komolyan a meccset, mert 10-et rúgtak? Ha megállnak 5-6 gólnál, már azt lehetne rájuk mondani, hogy lazsáltak? Milyen profi sportoló az, aki leáll? Azt gondolom, olyan, aki átérzi, hogy az egyértelmû fölénye ellenére is ez egy játék. Ez a meccs 3 pontot ért a spanyoloknak. Akkor is 3 pontot kaptak volna, ha 4, 5 vagy 6 gólt rúgnak, akkor is, ha 16-ot. A 3:0 utáni levonulást szerintem ne keverjük ide. Ezen a meccsen kizárólag a spanyolokon múlott, hogy mennyit rúgnak. Õk örömüket lelték abban, ha még a 8. gól után is mennek elõre a 9. és a 10. gólért egy addigra a padlóra, sõt az alá került ellenféllel szemben.
"Hogy tennéd be a következõ meccsen azt a játékost, aki nem hajtja ki magát?" Ha Del Bosque e meccs alapján alapvetõ változtatásokra szánja el magát pl. Nigéria vagy az olaszok/brazilok elleni mérkõzésre, akkor azt furcsának találnám. Egy Tahiti elleni meccs értékmérõ lehet bárki számára a világ 20-30 legjobb csapata esetében? Kétlem.
A Salvador elleni meccset már érintettem. Miért kellene szelektálni? A magyar csapat nem alázta meg Salvadort a 10:1-es eredménnyel? Teljesen mindegy, melyik csapatról van szó. Most a spanyolok, 30 éve a magyarok csinálták meg ezt. Nem a csapatot, hanem az eredményt nézem.
Én úgy gondolom, hogy az élsportban is megjelenhet az emberség, a tolerancia, ami nem kizárólag abban fejezõdhet ki, hogy kisgyerekekkel vonulunk be a meccsekre vagy kirúgjuk a labdát, ha a földön fekszik az ellenfél egy játékosa. Én bizonyos tekintetben teljesítménycentrikus vagyok (x vagy y "haljon meg a pályán", az edzõ hozza az eredményeket stb.), más esetekben viszont azt tudom értékelni, ha quasi "hagyja magát" az egyértelmûen domináns csapat, vagy legalábbis nem akar +5 gólt rúgni, hanem megelégszik a 4-5 gólos különbséggel. A Barcelona jutott eszembe, amelyre sokan azt mondták, hogy a játékosaik szinte nem is emberek, hanem gépek. Ridegek, érzelem csak akkor ül ki az arcukra, amikor mennek ünnepelni a góljukat. Ezért (meg sok más egyéb dolog miatt) sem voltak nekem sosem szimpatikusak. Ezért imádta mindenki a nevetgélõ Roby Carlost, Ronaldinhót vagy Gullitot. Valahogy emberiek voltak. Profik voltak a végtelenségig, de tudták, hogy ez az egész futballüzem a szórakoztatásról szól."

Egy másik fórumról egy fórumozó társam kommentje, amellyel talán legjobban azonosulni tudok, és 90%-ban egyetértek vele.

Én elfogadom, hogy nem mindenkinek ez a véleménye, de az enyém ettõl még nem változik.