Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Se Real, se Barcelona szurkoló vagyok (bár Messit játékát szívesen nézem). A profi futballt szeretem ami arról szól, hogy 90 percen (pontosabban amíg a bíró le nem fújja) át rohan, küzd, hajt és ha közben 10 gólt rúg a másik kapujában az az ellenfelet mínõsíti.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Ja, ressy is kifejezetten barca vagy real fan. Meg banok is. Ne légy már nevetséges 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

szucsy89
Gondolom más hsz-ét olvastad, mert ilyet én sohasem írtam. Érdekes, akik a legjobban "védik" a spanyolokat itt a topikban, egytõl-egyik Real-Barca fanok... <#rolleyes>
ressy14
Szerintem meg Tahiti hagyta magát, és nem akarta megalázni a spanyolokat a fairplay szellemében.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Nem érted? Hagyni kellett volna nyerni Tahitit! <#wilting>

banok
És akkor mit csináltak volna a 2. félidõben. Tili-toli hátul? Azzal meg a saját szurkolóikat csapták volna arcul. Jaj szegény Tahiti... <#zavart2>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Azt se néztem (volna) jó szemmel, ha látom azt a meccset, de nem láttam, sõt nem is éltem még. 😊

Az élet egyébként 4 év múlva visszaadta, a Szovjetúnió elleni 6-0-ás vereséggel.

Továbbra is tartom, hogy bár profi focisták, van egy határ, amit nálam most túlléptek, és megalázták ellenfelüket. Ezért pedig (eddig sem szerettem õket), még inkább ellenszenvesek lesznek számomra.
LasDen
és akkor már ázsiát és észak-amerikát is lefújhatjuk. aztán meg sorsolással eldöntjük, hogy ki lesz a megmaradtakból a világbajnok....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
mind1 mert akkor kb olyan játékerõt képviselnek mint a többi.
még Ausztrália is bûn gyenge Európához és dél-amerikához hasonlítva.

ennyi erõvel akkor az európai kis államokat is át lehetne küldeni óceániai csoportba...
kb ekkora súlya van óceániának.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

[HUN]FaTaL
Új-Zéland ott van, csak kikaptak Új-Kaledóniától 2-0-ra és kiestek az elõdöntõben.

DasIsFuck
szerintem meg eleve az Óceániai térség egy totál értelmetlen csoport.
azzal, hogy nincs ott ausztrália és új-zéland azzal lényegébe a reális esélye senkinek nincs meg, hogy egy érdemi tornára kijusson..
ez a konföderációs marhaság meg nem az.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
egy profi sportoló azért kapja a pénzét,hogy hajtson az utolsó percig/játékig/akármeddig,a nézõk meg ezért veszik meg a jegyet,ha 10 lesz közte akkor annyi. Hatalmas respect Tahitinak,de helyén kell kezelni ezt a meccset. Ahogy már írták lentebb,az lett volna a megalázó nekik,ha a spanyolok 4 gól után elkezdek lazázni és vigyorogni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nagyon jó hsz ki kéne nyomtatni.

Nem ez az undorító, amit fújnak egyesek, hogy sok góllal "alázzuk" az ellenfelet (ennyi erõvel a Bayern is undorító, amiért több német csapatnak berúgtak 6-kat, 7-ket vagy a Barca amiért évekig a kisebb spanyol csapatokat szintúgy megaláztak párszor 4-5 nullakkal.)

Legfõképpen amikor a magyarok játszottak asszem EB selejtezõt Norvégiával és valami 4-1 re kikaptunk otthon akkor elkezdtek röhögni rajtunk micsoda gólokat kaptunk be. És még az edzõ is röhögött a 4. gól után. Az volt inkább megalázó és még gusztustalan is a favágó norvégok részérõl...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem rossz megközelítés. Az ellenfél lenézése lett volna ha 3-0-nál nagyképûen megállnak és utána semmi.
Én ha játékos lennék sokkal jobban el tudnám azt viselni ha az ellenfél rúg 10-et, de utána becsülettel kezet fogunk, és elmondhatom hogy tõlem ennyi telt, amit tudtam megtettem, és az erre volt elég, mert õk ENNYIVEL jobbak. Sokkal inkább mint hogy 3-0, de utána összeröhögnek a hátam mögött hogy ja ha akarjuk lett volna négyszer ennyi is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ressy14
A tegnapi meccshez:
A Tahiti játékosok (a reménység jelképével) egy-egy lánccal ajándékozták meg a spanyol futballistákat.

Dum spiro, spero.

Lacee86
Jó mondjuk Tippmixen a 7-0-s handycap-es spanyol gyõzelemnek volt a legkisebb a szorzója, illett 7-nél több gólt rúgniuk...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Emberek Ausztrália - Amerikai Szamoa még egy 2005-ös vb selejtezõ alkalmával 33-0 lett. Mirõl is beszélünk?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bezzeg amikor a magyarok elverték 10-1-re El Salvadort akkor kuss volt a neve mindenkinek. Jó az vb csoportkör volt, de akkor is...

ressy14
Még mindig nem értem miért kellene ennyire sajnálni Tahitit. A spanyolok nem játszottak teljes gõzzel, sem a legerõsebb 11-gyel. Az energiájukkal simán tudtak így is spórolni. Nem futották körbe a stadiont örömükben a 10. gólnál, és nem röhögték ki az ellenfelet sem. Tették a dolgukat, fociztak, gólokat lõttek. Most 10 sikerült. Lehet, hogy legközelebb csak 3 jönne össze, de az is lehet, hogy 20.

Egyébként megnyugodhatsz, egyik játékos agyában sem fordul meg az, hogy úristen mit érezhet most az ellenfél. Ha ilyen lelkizõsek lennének, Love Storynak hívnák nem futballnak.

És õszintén, nem tudnék egy olyan csapatot sem mondani neked, amelyik megsajnálta volna Tahitit, és 2-3 gólnál megállt volna.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Én sem hagynám ki, nem is õk nyavalyognak a különbség miatt, hanem pár fórumozó. 😊

Mi is pofozógép lennénk a VB-n, engem mégsem érdekelne, csak legalább jussunk ki. 😊

6unn3r
Itt nem egy-egy meccsrõl van szó. Ne gyertek azzal, hogy világ legerõsebb bajnokságaiban is befigyelt ilyen arányú vereség. Minden csapatnak van rossz napja és belefuthat a nagy zakóba. Nem ezzel van a gond.
Hanem, hogy itt most Tahitin gyakorlatilag végig fog gázolni mindenki és annyi gólt fognak azért is rúgni, amennyit csak lehet. És nem hiszem el, hogy nem merül fel a játékosokban az, akármennyire profi futballról beszélünk, hogy baszki ez már durván alázás, ez már nekem is fáj, pedig én spanyol vagyok, mi lenne ha Tahiti válogatottban játszanék...És akkor visszaveszek az iramból és elgurigázgatok, ráülök az eredményre, spórolok a saját energiámmal is, hogy ezek a szerencsétlen postások meg kétkezi munkások legalább kicsit ismerkedjenek a labdával.
És az a baj, hogy a következõ ellenfelek is ki fogják õket tömni, vérszemet kapva. Ha más ellen nem megy, akkor majd megy Tahiti ellen.
Számomra ez már megalázó és nem nézem szívesen az ilyen focit. Lehet túl empatikus vagyok az ellenféllel szemben.
That's all.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

LasDen
az óceániai kupát egyedül ausztrália, új-zéland tudta megnyerni. és most újoncként tahiti, akik fõleg amatõrökbõl állnak. így nézve a teljesítményük hatalmas. és biztos tudták, hogy mi lesz itt a kupán a sorsuk, de én pékként vagy pincérként biztos nem hagynám ki a lehetõséget, hogy a világlegjobbjai ellen játszhassak. mégha ennek 5-0-ás frusztráló vereség a vége is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Profi vagy nem profi, benne van, hogy megaláz egy nagyobb csapat, pl. Hollandia 2 éve itthon egy 6-ossal.

Tahiti vállalta a részvételt, örömfocizni jöttek, életük legszebb hete lesz, a spanyolok meg köszönték szépen és megverték õket. Ahogy Nigéria is, és ahogy az uruk is fogják majd.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Igen, ha Tahitiról van szó, akkor azt. Mert ezt a válogatottat a mienk is megverné.

Mondjuk Tahiti az óceániai kupa gyõztese, vajon milyen lehet a többi?

Gondolom akkor is habzó szájjal telenyígtad volna a fórumokat (ha lettek volna), amikor a VB-n 10-1re vertük El Salvadort.

Lacee86
Csakhogy nálunk elméletileg "profi" labdarúgók vannak...

ressy14
Futball - futball.

Dum spiro, spero.

Lacee86
Pedig egyet értek én is. Nekem sem szimpatikus, h 10 gólig tepertek... A tahitiaknál egyébként ahogy hallhattad egyetlen profi labdarúgó van, az összes többi amatõr.

6unn3r
Magyar labdarúgást hasonlítasz a Konföderációs Kupához?
Más szemmel nézzük a dolgokat. Ennyi.

ressy14
Hát ha mi kijutnánk a VB-re és a csoportkörbe mindenki berámolna nekünk 10-et, én még mindig szívesen nézném, mert végre kijutottunk. '86-ban a ruszkiknak sem mondta senki, hogy alázzanak meg minket, pedig akkor Európa egyik legjobb válogatottja voltunk.

Dum spiro, spero.

ressy14
Egy San Marino-t is mindig 6+ gólokkal vernek, az mindegy? Megyei szinten fordulónként van ilyenbõl nem egy.

Dum spiro, spero.

6unn3r
Te se utasítottad volna vissza. Sõt, mi magyarok hulla részegen ordibálnánk a himnuszt, ha mi ott lehetnénk....pedig mi is nyelnénk a gólokat, mint kacsa a nokedlit.

[HUN]FaTaL
El vagy tévedve. Ez a profi sport, ha nem tetszik nem kell nevezni a tornára. Tahitinak nagy valószínûséggel már az is nagy élmény volt, hogy játszottak egyet a spanyolokkal.

Semmiféle sportszerûtlenség nem volt ebben.

6unn3r
A fair play nem csak abban merül ki, hogy nem töröm el a másik lábát. Hanem ha ekkora szakadék van a két csapat között, akkor a világverõ spanyolok visszavesznek 4-5 gól után és úgy játszanak, hogy talán kicsit Tahiti is élvezze. Mert ez nem foci, hanem nyilvános, megalázó kivégzés.
Mert kijut ez a szerencsétlen kis válogatott Isten se tudja hogyan, megtörölhetik szemüket-szájukat, mert lehet többet sose lesznek ilyen tornán és akkor a nagykutyák meg csúfot ûznek belõlük....
Torres meg remélem már az öltözõben ráránt a lomposra, mert itt kiélhette góllövõ vágyait...
Hányinger...

ressy14
Én nem. Faszér vállalják a tornát, ha tudják, hogy benne van a mélytorok is.

Dum spiro, spero.

Oziris666
beszarok Torres még a végén ittis gólkirály lesz😄

szucsy89
10-0... de most komolyan erre mi a faszom szükség van?

Sajnálom Tahitit...
[HUN]FaTaL
???

A fair playt akkor nem tisztelnék, ha össze-vissza rúgdossák. Az, hogy nem lövök annyi gólt, amennyit tudok az nem fair play.

6unn3r
Azért elég szánalmas, hogy egy EB, VB gyõztes Spanyolország hírbõl se ismeri a fair play-t....
Szerencsétlen Tahiti egyszer kerül ki egy ilyen tornára, azt a kurva spanyolok meg még meg is alázzák õket. Mi értelme ennyi gólt lõni és agyontaposni a másikat?
A közönségnek viszont respect, ahogy éltetik Tahitit.

ressy14
Na ez a kihagyott büntetõ most megfogja a spanyolokat. Megremeg a lábuk és fordít Tahiti.

Dum spiro, spero.

ressy14
Ez a Tahiti ellen talán még mi is kitudnánk bekkelni egy X-et a Puskásban. De a VB-n már komolyan kell velük számolni, addig összeérik a keret.

Dum spiro, spero.

Lacee86
Nekem az m1-et hozza be most a meccs helyett online... Pedig követem a telesport online linkjét.

David Villaaaaaa😊

Nah úgy tûnik a második félidõben már lesz magyar kommentár 😊 Csak ne szakadozna az adás...

[HUN]FaTaL
Telesport.hu-n angol kommentár? Vicces volna 😄

Nekem elsõ kattra bejön a kép, nem akadozik, angol kommentár.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

[HUN]FaTaL
Adblockot tiltsd le azon az oldalon.

Kommentátor nincs.

Lacee86
Közben nekem is bejött, blokkolta az AdBlock a Plugint... De hang nálam sincs. :/

Nekem most bejön a kép, csak hang nincs...

Lacee86
Nekem csak az üres fekete keret jön be, a kép közepén egy nyíl, mint lejátszógomb. De hiába kattintok rá, nem történik semmi... Se Chrome-on, de Firefox-on nem mûködik... Nem értem. :/

6unn3r
A közönség egy emberként élteti Tahitit. Olléznak, ordítanak, tapsolnak...
Priceless.=D