Salgótarján topic:D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már írtam, hoty mek😄😄😄
ez igaz elkezdték de nem fejezték be helyette lett nagy kicsi tesco meg plus ott meg házak lesznek meg az vizslás mellett is csomó ház lessz ehelyett több bevásárlóközpontot meg stbt lehetne építeni nem igaz?
Le Parkour
Mi anno megpróbáltunk egy pár dolgot zenei téren: lásd Club Lido, Laguna Club Café, Hang-Ár, Bora-Bora, stb... És egy pár hét/hónap után meghalt, mert elvesztette az érdeklõdést. Miért? Mert TI (!) arra sem vettétek a fáradtságot, hogy egyáltalán elmenjetek valahova bulizni, lokál életet élni.
Sok ilyen után az ember már menekül 😊)) Senki ne vegye magára persze az általánosítást, csak megjegyeztem, hogy TENNI kell azért vmit, hogy valami LEGYEN egyáltalán. Elég egy jó ötlet, meg hogy legyenek segítõ kezek és máris van valami. Öööhm.. értitek? 😊))
Most perpill az a problémám, hogy autót kellene venni 😊))
Legalább lesznek bérlakások, EMBEREK... mivel elég sokan költöztek már el és csak a roma brigád maradt. Sajnos.
télleg,a pólus se épült meg!ottvan a nagy terep!majd oda is felépitik a bérlakásokat,oszt akkor ottvagyunk!
bioszon a csoportomban 2 tarjáni is van
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
itt az egri fõsulin rengeteg a tarjáni
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
akit érdekel,és aki nem tudná,pálfalva hivatalos oldala zpnet,itt van pálfalváról egy két dolog!
Azt hiszem lassan ráborulok a billentyûzetre és folyatom a nyálam.... De inkább mentem aludni, szóval csé!
tervezgetni mindig jó,csak sajnos sokszor nem jön be!meg a tervezgetéshez pénz meg minden kell,ahogy ez van a "mai" világban!
Hát igen... Reményeim szerint én is jobb helyre tudok majd dobbantani, mert errefe nem akarok családot, ami persze még jóval odébb van, de nem árt a mai világban tervezgetni 😄
jóhát attól függ hova akarsz elköltözni.
de hamár lépsz, akkor pár fokkal jobb helyre dobbants
de hamár lépsz, akkor pár fokkal jobb helyre dobbants
Resurrection!
Hát percenkén üzenünk egymásnak.... ha ucsi a ts és nincs repülés biztos találunk megbeszélnivalót 😊
Újlak elõtt van most az a útépítés (ahogy jössz ki tarjánból jobb oldalt), na oda rebesgetik! Én inkább buszfordúlónak nézném... 😊
Én is csak a héten hallottam, de nem hiszek benne, mert a domb oldalába elég nehézkes építkezni 😊
Állítolag a 21-hez most Auschant (vagy hogy írják) építenek, bár elég érdekes elrendezésû lesz....
most nem tudjátok hogy a tescoval szembe van az az elég nagy terület hogy oda mit épitenek?én ugy hllottam corát!
ja,vgülis igaz!bas*nak ott mindenre!😄egyébként azt má nekem is mondták hogy azok a kamerák nem is kamerák,hanem csak annak vannak álcázva,magyarul átbas*ás az egész kamera dolog!
de lehet hogy ez nem igaz😄
de lehet hogy ez nem igaz😄
nah én léptem aludni..páj.
Kamera kamera..nagy átbaszás..bent alszik a biztonsági õr..mi meg dolgozunk 😄
Különben ha megnéznéd, a biztonságiõrök vén faszok,vagyis voltak, nemtoom most kik vannak..
Különben ha megnéznéd, a biztonságiõrök vén faszok,vagyis voltak, nemtoom most kik vannak..
jah..
meg gyertyát vettünk a kocsiba..volt vagy 3 fajta..a legdrágábbat beleraktuk a legolcsóbb dobozába.. 😄
meg gyertyát vettünk a kocsiba..volt vagy 3 fajta..a legdrágábbat beleraktuk a legolcsóbb dobozába.. 😄
aza baj hogy a nem belvárosi kéró "álltalában" családi ház már..(pl.: gyöngyös)
hm..hogy lehet az?
Sokszor mi basszuk át õket..D:
Multkor sógorom csak kihúzott egy nagy zsák kutyakaját és nem szoltak semmit..ennyit róluk..De az nem ittvolt tarjánban. 😛
Sokszor mi basszuk át õket..D:
Multkor sógorom csak kihúzott egy nagy zsák kutyakaját és nem szoltak semmit..ennyit róluk..De az nem ittvolt tarjánban. 😛
te..hol lehet használni azt a szót hogy "olcsó"??
Sehol!
max a teszkóba. 😄
Sehol!
max a teszkóba. 😄