Salgótarján topic:D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiR8
A válasz a saját aláírásodban van... 😊)))))))))))))))))

sweech
melyikõtök tyõzike???!

már írtam, hoty mek😄😄😄
Sheke
ez igaz elkezdték de nem fejezték be helyette lett nagy kicsi tesco meg plus ott meg házak lesznek meg az vizslás mellett is csomó ház lessz ehelyett több bevásárlóközpontot meg stbt lehetne építeni nem igaz?

Le Parkour

42nd Intruder
aha

PiR8
Szenvedni... a sok köcsög fõnöktõl, igen 😊 Szerencse??? az mi?! Vagy magad alakítod az életed vagy elmerülsz. Az pedig, hogy tarjánban nincs _semmi_, annak ugyanúgy TE is részese vagy mert ugyanugy te sem teszel érte semmit.

Mi anno megpróbáltunk egy pár dolgot zenei téren: lásd Club Lido, Laguna Club Café, Hang-Ár, Bora-Bora, stb... És egy pár hét/hónap után meghalt, mert elvesztette az érdeklõdést. Miért? Mert TI (!) arra sem vettétek a fáradtságot, hogy egyáltalán elmenjetek valahova bulizni, lokál életet élni.

Sok ilyen után az ember már menekül 😊)) Senki ne vegye magára persze az általánosítást, csak megjegyeztem, hogy TENNI kell azért vmit, hogy valami LEGYEN egyáltalán. Elég egy jó ötlet, meg hogy legyenek segítõ kezek és máris van valami. Öööhm.. értitek? 😊))

forza milan
aha,szerencséd volt!persze sokat is kellhetett érte ugymond dolgozni és "szenvedni".

PiR8
Én spec 5 éve a semmire jöttem fel BP-re. Egy szép napos péntek reggelen felültem a 8.30-as BP-i buszra, majd az Expresszbõl kinéztem 2-3 álláslehetõséget melyeket útközben felhivtam és fixre ledumáltam a talikat. Du 5-re már az volt a gondom, h hol fogok lakni. De szerencsémre megoldottam egyetemista haverjaimnál, mig 2 hónap alatt annyit tudtam összeszedni, hogy egy albiban egy szobát magam tudtam fizetni. 2000 júliusában az elsõ fizum 40ezer forint volt. Abból 12-t adtam az albira, a többibõl meg éltem és igyekeztem ugy félretenni, hogy egy saját albiba tudjak költözni.
Most perpill az a problémám, hogy autót kellene venni 😊))

maozedong
ha elmész vhova felsõoktatásba, úgy könnyebb elkerülni!

Resurrection!

PiR8
Legalább lesznek bérlakások, EMBEREK... mivel elég sokan költöztek már el és csak a roma brigád maradt. Sajnos.

forza milan
télleg,a pólus se épült meg!ottvan a nagy terep!majd oda is felépitik a bérlakásokat,oszt akkor ottvagyunk!

BADE
bioszon a csoportomban 2 tarjáni is van

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forza milan
aha,hallottam róla hogy sokan járnak innen!

BADE
itt az egri fõsulin rengeteg a tarjáni

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

42nd Intruder
Neked is....😊

forza milan

de érdekes igy fentröl!ez zagyvapálfalva!😄

forza milan
akit érdekel,és aki nem tudná,pálfalva hivatalos oldala zpnet,itt van pálfalváról egy két dolog!

forza milan
jóreggelt😄!

42nd Intruder
Reggel?! Milyen ember vagy Te?!!!! 😄DDD

forza milan
én is lassan!jól fog esni!majd holnap reggel ujra itt😄

42nd Intruder
Azt hiszem lassan ráborulok a billentyûzetre és folyatom a nyálam.... De inkább mentem aludni, szóval csé!

forza milan
tervezgetni mindig jó,csak sajnos sokszor nem jön be!meg a tervezgetéshez pénz meg minden kell,ahogy ez van a "mai" világban!

42nd Intruder
Hát igen... Reményeim szerint én is jobb helyre tudok majd dobbantani, mert errefe nem akarok családot, ami persze még jóval odébb van, de nem árt a mai világban tervezgetni 😄

forza milan
ja,tök jó mi?elbeszélgetünk mi itt!mindig lesz miröl!

maozedong
jóhát attól függ hova akarsz elköltözni.
de hamár lépsz, akkor pár fokkal jobb helyre dobbants

Resurrection!

forza milan
oda?az ipari parkba,vagy hova má?egyébként azt se tudom hogy mit ér az ipari park ha nagy üres.

42nd Intruder
Hát percenkén üzenünk egymásnak.... ha ucsi a ts és nincs repülés biztos találunk megbeszélnivalót 😊

42nd Intruder
Újlak elõtt van most az a útépítés (ahogy jössz ki tarjánból jobb oldalt), na oda rebesgetik! Én inkább buszfordúlónak nézném... 😊

forza milan
tudom!jó mi?nem hittem hogy egy pár tarjánival ekkora siker lesz a topic...

forza milan
micsoda?hová akarják pontosan?

42nd Intruder
Felkerültünk a 6. helyre a legnépszerübb témákban! 😄DDDDDD

42nd Intruder
Én is csak a héten hallottam, de nem hiszek benne, mert a domb oldalába elég nehézkes építkezni 😊

forza milan
na,télleg?ezt nem is tudtam

42nd Intruder
Állítolag a 21-hez most Auschant (vagy hogy írják) építenek, bár elég érdekes elrendezésû lesz....

forza milan
most nem tudjátok hogy a tescoval szembe van az az elég nagy terület hogy oda mit épitenek?én ugy hllottam corát!

forza milan
ja,vgülis igaz!bas*nak ott mindenre!😄egyébként azt má nekem is mondták hogy azok a kamerák nem is kamerák,hanem csak annak vannak álcázva,magyarul átbas*ás az egész kamera dolog!
de lehet hogy ez nem igaz😄

nah én léptem aludni..páj.

Kamera kamera..nagy átbaszás..bent alszik a biztonsági õr..mi meg dolgozunk 😄
Különben ha megnéznéd, a biztonságiõrök vén faszok,vagyis voltak, nemtoom most kik vannak..

forza milan
és ezt rögziti a kamera nem?de ezt hogy csináljátok!nem kapcsoltak eddig le érte?😄

jah..
meg gyertyát vettünk a kocsiba..volt vagy 3 fajta..a legdrágábbat beleraktuk a legolcsóbb dobozába.. 😄

42nd Intruder
Hát ez LOL

forza milan
ezjó!kihuzott egy zsak kutyakajat!magyarul elcsórta😄?

aza baj hogy a nem belvárosi kéró "álltalában" családi ház már..(pl.: gyöngyös)

forza milan
attól függ!én nem használnám azért azt a szót hogy nem annyira!mert nem olcsók!

hm..hogy lehet az?
Sokszor mi basszuk át õket..D:
Multkor sógorom csak kihúzott egy nagy zsák kutyakaját és nem szoltak semmit..ennyit róluk..De az nem ittvolt tarjánban. 😛

maozedong
a nem belvárosi kérók nem annyira drágák.

Resurrection!

forza milan
ott is átbas*nak!minket má bas*tak át 4-5 ezerrel!

te..hol lehet használni azt a szót hogy "olcsó"??
Sehol!
max a teszkóba. 😄

forza milan
ja,de az pl GYör,egy tök szép város!persze hogy nem olcsó!

42nd Intruder
Nõvérem 2 éve van Gyõrben albérletben 1-et volt csak kolleszos.... De õk 3-an vannak, de így se olcsó...:S