Salgótarján topic:D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maozedong
nem mint faj ra gondolok, hanem mint életmód. szal ide is kijut a "jóból" :9

Resurrection!

forza milan
aha,szép kis város az!csak gondolom nem olcsó

forza milan
aha,vannak normálisak,akik nem olyanok persze!de sajna a többsége télleg nem olyan!

Gyöngyös!
Nekem az nagyon bejön..
Ott lakik összes rokonom..

42nd Intruder
Ahogy Te is írtad én se utállom õket. Van nem egy roma származású ismerõsõm és elsõre õk se az a "jóképûidegen", de ha megismerkedsz velük, egybõl jóba leszel velük. De sajna a többség már nem ilyen. Sokukkal inkább nem is beszélnék....

forza milan
és melyik városba mész?mert pl egerbe nem 2 fillér egy hónapra!

Én jövõre megyek albérletbe,ha törik ha szakad..én itt nem maradok! :F

forza milan
gatya volt,de jegy nem!😄

forza milan
nem az a baj,hanem hogy huzgálják a vészféket,meg rongálnak!pl itt volt má rá péda hogy telirakták kis kaviccsl a sineket!

és lemerem fogadni hogy nem volt rajtuk gatya, meg persze jegy nélkül mentek!!

maozedong
fegyenc járat 😄DDDDD
haverom mesélte, amikor jött haza pestrõl egyik este, "még a kalauz is cigány volt " 😊

Resurrection!

forza milan
ja,halljátok együtt mentem odexxel a vonaton,oszt a cigányok huzogatták a vészféket,mert ugye gyorsvonat volt,és az nem áll meg mindenhol ugye😄!hát kemény volt!😄

forza milan
de azt nemértem,hogy miért?miért nem lehet meglenni tölük?itt is egyre nagyobb a putri már,már bocsánat!én nem utállom öket,de miért kell nekik belekötni az emberbe meg rongálni!na de haggyuk!ez igyvan,ezen már nem lehet változtatni,pontosabban bas*nak változtatni rajta!

hu

odex
ja meg a vonaton volt már 1-2 vészfékes emlékem 😄

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

42nd Intruder
Így amolyan börtönjáratra emlékeztett.... 😄DD Sorry vicc vót 😊

forza milan
itt is a cigányok bemennek az állomásra oszt tönkretesznek mindent!

odex
azoknak is mindig a rongálás van az eszükbe

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

forza milan
szép!gratulálok azoknak is!de hogy ez miért jó nekik?!

odex
haha fasza lehetett 😄😄😄

forza milan
szétunnád a fejed,mire odaérné valahová!😄

odex
ja de akkor is most nemazért de tele van tuning verával pl van egy haverom aki
most gyüjt a fordba egy turbo inyektorra!

maozedong
már utaztam vonattal ibrányba :9
lál az mekkora hely. más nyomtávú vonat közlekedik oda, szal át kell szállni.
a város külperemén cigányok "laknak", és a vontatot dobálják kõvel.. ezekután a vonat állapotát nem kell leírnom.

Resurrection!

forza milan
hallod ezt csinálják itt is!mindent tönkretesznek!

42nd Intruder
Ne akard megtudni...

42nd Intruder
Na jó, de egy EU-s országtól ez már csak várható, de akkor se az emberekkel van a baj, hanem a vezetéssel, mert nem az a baj, hogy 110 helyett csak 10 új M6 BMW szaladgál, hanem az, hogy milyen körülmények között kell élni...

forza milan
de láttam már rx-7-et meg porshét meg ilyeneket,ugyh igaz😄

forza milan
ja,jó kis trabik,ladák,moszkvicsok,a jó régi piros skodák,a wartburgok<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>mert elég sokat látni belölük😄

odex
ja igen errõl jut eszembe amit életembe láttam salgótarjáni vonatot az mind csóró!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

maozedong
Vonattal még nem voltam arrafelé, szal azt nemtudom milyen.

Resurrection!

42nd Intruder
Ja ez errefelé is "divat". Van itt a ház elõtt egy ki.... szóval egy nagy park (inkább amolyan orosz sztyeppe) azon egy kétszintes fehér ház. Az önkormányzat kb 5-7 éve tervezi, hogy odaköltözik, de valami vita van körülötte, mert nem a városé, mind1. A lényeg: minden évben, vagy másfél évben megcsináltatják, ablakokat kicserélik, egy részét lefestik, nehogy összedöljön. Erre a jóképességû ember csemetéje, aki még jobb képességû minden évben majd' az összes ablakot kitörik, grafitival összefirkálják.... Csak azt nem értem miért? Most megint vannak hírek, hogy elkezdik azt a területet is fejleszteni+ideköltözik az önkormányzat, de meglepne, ha lenne is belõle valami.

ui: szökõkútról jut eszembe. Valami ünnepéj (bocsi, hogy nem rémlik miért, de kb 2-3 éve) került egy kis parkba egy kút szerüség. 2 hónap nem kellet hozzá tele volt graffitivel és a fele le volt törve. Gratulálok.

odex
meg mondom a verdák is nagyon jók itt salgótarjánban

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
azért a salgótarjánnál is van 1000x csóróbb hej úgyhogy ne csak Salgótarjánt alázzuk le!meg 1 az hogy még jó hogy salgótarjánban vagyunk mert akár 10x csórób helyen is lehetnénk!

forza milan
na,uj nap😄!telnek a percek,telnek az órák,telnek a napok,telnek a hónapok,telnek az évek!majdcsak lesz valami!reméljük

forza milan
hát igen!hasonlitsd össze hogy itt mi vesz körül,meg egerbe mi venne körül!

forza milan
meg öcsém mennyé má be a pálfalvai állomásra!elhányod magad,jó hogy össze nem döl,tele van festve az egész,össze vissza graffitik,áhh!

forza milan
monjuk ültem már ezerszer mocskosabb vonaton is😊.nade ezt már mondták mások is,hogy itt végigdöcörészik a vonat,más mszékhelyre meg intercity jár!nem kéne ide az,csak egy rendes vasutvonal!

forza milan
mondjuk az országba mindenhol mocskosak a vonatok,de itt aztán különösen!

forza milan
a másik meg!!!többségébe megyeszékhelyeken,megyeszékhelyekre inter city jár,és jó vsut van!itt meg 50-60-al döcögö mocskos személyvonat,meg a Szlovák nemzetközi pestig!

forza milan
jó,de azé az más!szép város legalább vmennyire,meg jár villamos is ott...

maozedong
Hidd el hogy van. Nálunk Miskolcon is azért elég nagy leépülés van / volt a vasgyár szétcseszése miatt. Mostanra szerencsére már kevesebb a hajléktalan, de kb 5 éve tele volt velük a város.
Salgótarján talán tényleg egy fokkal még lepukkantabb mint Miskolc, legalábbis nekem ez jött le amikor múlt évben jártam arrafelé. A pesti vízfej meg csak úgy dagad ...

Resurrection!

odex
bár ott a táj is meg minden nem csak az számít hogy mekkora a ház hanem mik veszik körül meg stb...

forza milan
tarjába csak egy csóró szökökut van,az se müködik😄😄😄

forza milan
aha,annyira teccik,kis macskaköves utak teli butikkal,étteremmel,kávézóval egyebekkel!ettöl szép egy városrész!

forza milan
hát ja!meg is értem hogy egerben drágábbak a házak!

42nd Intruder
Na igen Eger.... Most voltam nemrég osztálykiránduláson ott egy kis átképzésen..... Hát igen... ILYEN EGY JÓ MEGYESZÉKHELY!!!! Péntek-szombat-vasárnap embertömegek kint a sétálóutcákban, egymás hegyén-hátán a jobbnál jobb kávézók, sörözõk. 1 utcában annyi lehetõséged van arra, hogy megválazd, hogy hova menjél, szerintem Nógrádba nincs annyi. Ezekl után már csak azt sajnáltam, hogy az Egálba nem tudtunk elmenni, de jobb is mert razzia volt ezerrel 😄

odex
már faterom ki akar abbõl a városból költözni 5 éve!
csak itt meg az a gond hogyha eladnánk a házat annyit se kapnánk érte mint egerbe egy ugyan ekkora házat mert egerbe teljesen másak az értékek!
és ezért nincs nagy lehetõség hogy eljussunk oda!

42nd Intruder
Másra építkeztek...😄DD Nem komolyan. Ez a térség ebbe fektetett és mikor csõdbe ment minden ment. Van az országban még ilyen hely, csak az nem megyeszékhely. Nem rég.... jó 2-3 éve volt, hogy bezártak valahol egy bányát és azért ott se nagyon láttak kiútat. Bár erre már nem nagyon emlékszem, meg nem is nagyon érdekelt....

42nd Intruder
Ez mindenhol így van, bár engem szlovákia nem nagyon nyûgözött le. Egyik rokonom most kint él Füleken (azt hiszem), de az ott lévõ várat ott is elhanyagolták, pedig az is szép lenne!

42nd Intruder
Nos igen.... Csak ezeket a városokat (bátonycitít tuti) amiatt hozták llétre, hogy a bányászok és családjuk itt éljenek. Miután megszünt a bánya a bányás mihez kezd? Máshoz nem nagyon ért... Nagy lesz a munkanélküliség, elõkerül a megélhetési bünözés (Iván haverom mennyire szereti ezt a pár szótagott 😄), a cégek nem negyon akarnak emiatt jönni, elmarad a térség.... Na de földrajzóra nem itt, beszéljünk a szép helyekrõl: Maconkai tó szép, jó, most fejlesztik, szóval azért van fény az alagútban! 😊