Google Earth

Oldal 1 / 40Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Szokott a progi automatikusan frissülni egy idő után, vagy nekem kell manuálisan letölteni és telepíteni az újat?
Utoljára szerkesztette: Trucker01, 2017.01.25. 03:20:44
CattiBrie
akyyy
Google Mapson hogy lehet mûhöld nézetbe váltani, és nem Earth nézetbe?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
az mitõl függ hogy most egy városba már elérhetõ a "generalizált" épület nézet, míg máshol pl miskolcon meg nem?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ZilogR
DirecX természetesen a Google Earth által javasolt verzió frissen leszedve és telepítve is (mert csak letölti, de nem telepíti alapból a köcsög...).

Biztos új programozót vettek fel, de úgyis ki fog derülni, h nálam lesz a gond...

Lehet olyan, h a KMPlayer zavar be? Az az egyetlen új telepítés nálam, az nem volt eddig és talán azóta döglik. Persze az nem akarom emiatt leszedni...

Van esetleg jó alternatívája a Google Earth-nek?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Egy ideje hibaüzenettel indul a Google Earth nálam (eddig csont nélkül ment).
OpenGL-nél azt mondja, h a videokártyám nem támogatja, javasolja a DirectX-et. Ha nem mégsem azt választom, akkor elindul így:

Ha DirectX-et választom, akkor nem indul el.

Ötletek a megoldásra?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Rayden02
Igen,elvileg májusban!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Az ígéretek szerint lesz frissítés is :)
Rayden02
Fasza!
meg figyeltem 2011-2012-es képekbõl áll,engem mondjuk szerencsére nem zavar!<#bee1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

akyyy
van itthon is street view

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shortstop
Domborzati profil megjelenítését mihez köti a program? Vannak olyan útvonalaim aminél van ilyen lehetõség és több olyan is ahol nincs.

passatgt
én is láttam már több helyen

2011. december 30-án pénteken olyan reggel fél 10 magasságában a haver ajtaján kilépve igen furcsa dolgot láttam meg! Szó szerint elszáguldott elõttem egy Street View Car. Speciel egy legújabb Opel Astra, és ha jól láttam, akkor német rendszámos volt! gyorsan próbáltam lefotózni, de nem értem utol :(
sziasztok!Lenne olyan szíves valaki hogy elmondaná hogyan kell google earth-ról úgy lementeni képet, hogy azt pályaépítésnél fel lehessen használni és méretarányos legyen?

Hogyan lehet a Google Earth-ban a saját helyeket menteni. Van a Fájl menüben rá egy pont, de hova teszi a mentette pontokat. Nincs rá hely és fájlnév megadási ablak. Total Commanderrel próbáltam megketresni, de nem találtam 5 percnél frissebb fájlt. 230 pontom van, hogy tudok belõle egy fájlt kapni. Pontonként jobb egérrel el tudom tenni .kmz formátumban, de 230x ez kicsit sok.<#csodalk>
bajgunar
Te is roppant atomtudós vagy!

Másnak is lehet ua az alapja (mint ennek pl IE) ugyszint game-eknek is lehet ua a "motorja" mégis egyik nagyonjó, míg a másik meg nagyonszar!
Használtad egy idõben? Mikor 3 éve? Akkor is jobb volt mindegyik böngészõnél! De próbáld ki most! Vagyis NE!
Szarakodj a firefoxal, meg a krómmal! Aztán írd be ide jövõhéten, hogy miért fagy GE alatt! Meg meik plugin kell tecsõrõl letöltéshez! Meg milyen pluginnal tudsz gyorsan képet menteni! Meg a kedvenceket oldalra rendezni, stb... PFf

Jah bocsi elbasztam a "meik" szót, mert melyik a helyes kifejezés, az írogatja is irogatja, a mindíg meg mindig. <#falbav>
Te meg olyan hozzáértõ vagy, hogy még egy kibaszott választ nem tudtál adni egy retkes kérdésre sem! Pedig csak az oldal aljáig vagy 20 kérdés van feltéve! <#lama> De beugatni az megy!
Jah kezdem megszokni hogy itt a fórumon "ilyen" segítõkész emberek vannak! Válasz helyett flame-elni meg leugatni tudják a másikat! Grat!
Korodhoz meg képest. <#idiota>

bojti
A hejesirásod alaplyán Te retthent hozzáértö felhasználo vagy :)

CattiBrie
A Maxthon alapja a "fosod" IE. Én is használtam egy idõben.

[/spam]&#8482;

bajgunar
Olvass lejjebb 3-4 hsz-t!! És vágod, miért írtam!
Ha meg nem érdekel, ne olvasd el!
ez itt senkit sem érdekel
bajgunar
Csakis Maxthon! Érdekes, minden megy rajta hibátlanul, sosem fagy! És egy retkes plugin sem kell hozzá! Meg kiegészítõ, meg szir-szar!
A gépet sem eszi, rohadt gyors, sokmindent tud!
AD blokkolója is hibátlan! Egy elõugró ablak sincs!
De mind1, hiába mondom, ált. mindíg leugatnak, hogy fos a maxthon!
Mégsincs vele gond, meg nem kell alá 800Mb plugin, meg egyebek!
Más fosom böngészõvel, mind IE, meg firefox, meg Króm mindenki szaraxik, meg írogatja hogy miért szar, miért fagy, meik plugin is kéne rá, meg stb..
Maxthon-ra miért nincs még topic??? Ez is érdekes?
Jah mert nem a low-ak használják, meg nem mezei user-eknek való!
Hozzáértõ emberek böngészõlye!
Shortstop
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=bcojmlrgpccvbrxh

KML kiterjesztésben lementve miért nem mutat domborzati profilt a GE-ben? Eddig mindegyik útvonalat így mentettem le és mûködött. Most nem? Valakinek van valami ötlete?

RelakS
akkó hasznájj krómot <#idiota> Vagy férfiember IE-t használ? (6-ost, vagy régebbit)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

passatgt
Firefox egy szar:D

RelakS
a böngészõs google earth másnak is meg-megfagyasztja a Firefoxot? IE-vel teljesen jól mûködik

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CattiBrie
Fõleg, hogy nem régen változtattak rajta.. :)
Pedig szerintem az csak valami beállítás kérdése, hogy mûködjön.. de mégsem teszi.

[/spam]&#8482;

Ha a norc minimapján mûköde a görgõ, semmi bajom nem lenne vele :D
az elég gagyi szvsz, de persze amíg nincs más, megteszi
CattiBrie
Amúgy miért nem jó a norc.hu? :P

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"Most, hogy már az Antarktiszon is van Street View,"

:D :D :D

lol, és ott vannak a pinguk! :D

[/spam]&#8482;

baajos
Nem maradt ki csak valaki úgy vélte a fejlesztõknél ,hogy ha jól mûködik valami,akkor változtassunk rajta. ;) Én minden esetre visszaraktam a 5.2.1.1588 -es verziót, mert ez a jobbról kisbábu ráhúzkodós megoldás nekem nem jött be. Feltételezem, hogy a rengeteg fényképezõgép ikon megszüntetése miatt csinálták, hogy azok ne zavarjanak. Csakhogy így meg használhatatlan lett az a helyzet. Szóval örülnék,ha visszatérnének a régi megoldáshoz. Engem nem zavart a sok ikon és nem lassított semmit se a betöltõdésen,se a használaton.

Pet

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy egy adott épületet hogy tudom collada fájlba menteni?

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Shortstop
Tárgytalan

Shortstop
Hello!

Azt szeretném kérdezni hogy a hatos béta verzióból kimaradt a street view funkció vagy nálam van valami probléma? Úgy emlékszem, hogy régebben ott volt ahol a 3D-s épületek opciót is be lehet jelölni, most viszont nem találom sehol. Tudna ebben valaki segíteni?

ilyen tuti, nincs - képrõl város/hely felismerõs van, azt tudom
ha akarsz ilyet, akkor új topic kellene neki, mert szerintem itt nem sokan játszanának
CattiBrie
Létezik olyan játék topik, ami arról szól, hogy kapsz egy képet és Google Earth-el meg kell keresni a helyet, ahol az készült? Mert engem érdekelne, persze nem az elvetemült talányok, hanem csak olyasmik mint például ez:

A kép

A hely, ahol fotózva lett, és ahonnan ugyanezt a képek kapjuk vissza

Szélesség: 25°46'12.28"É
Hosszúság: 80°11'16.62"Ny

Google Earth kép :)

[/spam]&#8482;

Üdv!

Lenne egy kérdésem, bár nem teljesen ide való. A maps.google.hu-ról lenne szó. Ha rámegyek a Saját térképek menüpontra, és ott bejelentkezek az accountommal, akkor elvileg tudok a térképen útvonalakat menteni, a térképen rajzolgatni stb. De ha a térképen az Utakhoz igazított vonal rajzolása eszközzel húzok vonalakat, eddig mûködik, az útra igazítja a vonalakat, de miután elmentem a kész mûvet, és újra betöltöm egy másik alkalommal, akkor már csak nyílegyenes, nem az utakon lévõ vonalak cikáznak össze vissza. Kérdésem, hogy ezt mi okozza?

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

CattiBrie
Igen, mert most találkoztam az alsó képpel.

[/spam]&#8482;

akyyy
még csak most? kicsit le vagy maradva:DDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CattiBrie
Pont tegnap néztem meg Kolontár környékét, hogy milyen volt..

[/spam]&#8482;

Rayden02
Na végre!<#taps><#hehe>

CattiBrie
Van külön maps.google.com és local.google.com topik is? :)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
No, telepítettem én is ezt a 6-os verziót.

Nem vagyok benne biztos, ezért kérdem eddig is így volt, hogy lehetett elmenteni útvonalat? Vagy csak én nem vettem eddig észre? :)

[/spam]&#8482;

passatgt
de szerencséd van, mert az új earth-ben is így van:D

passatgt
ez a google earth topik-.-

Odarántod a sárga figurát (maps.google.comon)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

passatgt
hol kell a streetview-ot bekapcsolni?

CattiBrie
<#szeret>

[/spam]&#8482;

Oldal 1 / 40Következő →