Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
se leszedni se újra telepíteni nem tudom :(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Jé, most megy. :)
Olyan létezik, hogy tegnap másnál is meg volt purcanva? Indítás után lefagyott és semmit nem lehetett használni belõle. Már arra gondoltam, hogy a turista utas kmz fájlom miatt van. :S
[/spam]™
kitöröltem, újratelepítettem minden egyes részét az earth-nek (rejtett fájlokat is beleértve), de sajnos így sem javult meg. van valami ötletetek?

:3
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy szeretném megcsinálni, hogy a Google Earth "lecache-elje" egész Mo.-t. Ugyanis van egy BT GPS vevõm, és szeretném, ha a nettopon menne (Nekem az is elég lenne, ha a térképet leszedné, vagy tudnám a mapsot offline használni :( ).
Nincs valami hosszú útvonalfájl, amit ha végigfuttatok, akkor leszedi a képeket?
Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv.:
Zoli
ACER Aspire 5738ZG
[/spam]™
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Erdekes, kivancsi vagyok hogy ez a draga Jori Andras hanyszor szokott GYALOG kozlekedni? Szerintem az autojabol is alig lat ki, megis zavarja a JAROKELOK HELYETT IS hogy lefenykepezik. En pl pesten Rengeteget jarok gyalok, es szarok ra nagy ivben ha neadj isten feltunnek a Street View-ben. De ugylatszik nem csak nalunk hanem a nemeteknel is vannak boven idiotak. :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
fõleg nem abba hogy van valami szoftverük ami arctalanítja az utca népét...
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Meg az, hogy a saját boltunkat csináltam meg (semmi reklám nincs rajta), de mégis. Egy másik embernek, aki késõbb töltötte fel, annak már fenn van a második modellje is :(
Itt van amúgy a modell.
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Nagyon jó helyre kell csöppened a katonság tengerében, hogy ilyen infókhoz hozzáférést biztosítsanak!
Hamarabb kapsz "aktuális képet", ha feltöröd a NÁZA szerverét, és ott nézelõdsz!
Katonai célokra biztos van.. de ahhoz be kéne vonulni.. stb. :):)
[/spam]™