Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt a 6-os Earth

http://www.youtube.com/v/p_G91NGfq2A&fs=1
Microsoft Windows... :)
Punker
ja és a reg-bõl se tudom törölni a köcsög fájlt :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
van ötletetek ezzel mit kezdjek?

se leszedni se újra telepíteni nem tudom :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CattiBrie
Pedig "te kezdted". :))

[/spam]™

passatgt
hát ha nem mondjátok hogy dõlnek a házak, észre se vettem volna, kb ennyire érdekelt:)

CattiBrie
Fõleg itt. :D
Egybe~ :))

[/spam]™

CattiBrie
Nálam egész jól dõlnek a házak. :)

[/spam]™

CattiBrie
Hú, errõl jut eszembe, hogy tegnap kinyírtam a Google Earth-ömet. :/

Jé, most megy. :)

Olyan létezik, hogy tegnap másnál is meg volt purcanva? Indítás után lefagyott és semmit nem lehetett használni belõle. Már arra gondoltam, hogy a turista utas kmz fájlom miatt van. :S

[/spam]™

csak az a gáz, hogy össze-vissza dõlnek az épületek
passatgt
http://maps.google.com/

Pest egy része megvan légifelvétellel, nem tudom mióta

Shortstop
nekem is volt ilyen probléma. a jelenet az volt hogy összekeveredtek a vga driverek illetve a frissítések. leradíroz az egész és a régi verziószámú driver vissza (nem az új)és flottul megy minden.

DJ RX7
köszi szépen, mûködik!

:3

akkor próbáld ki opengl-ben
DJ RX7
rendben persze. de szerintem vga driver lehet a bibi.

a neted rendben van? ezen kívül semmit nem látsz?
DJ RX7
sziasztok! ez mitõl lehet?
kitöröltem, újratelepítettem minden egyes részét az earth-nek (rejtett fájlokat is beleértve), de sajnos így sem javult meg. van valami ötletetek?

vki
Hi!

Lenne nekem egy olyan problémám, hogy szeretném megcsinálni, hogy a Google Earth "lecache-elje" egész Mo.-t. Ugyanis van egy BT GPS vevõm, és szeretném, ha a nettopon menne (Nekem az is elég lenne, ha a térképet leszedné, vagy tudnám a mapsot offline használni :( ).

Nincs valami hosszú útvonalfájl, amit ha végigfuttatok, akkor leszedi a képeket?

Elõre is köszi a válaszokat!

Üdv.:
Zoli

ACER Aspire 5738ZG

Zsííír :)
CattiBrie
Azt hol lehet beállítani a programban, hogy ne legyen automatikus frissítés? Nekem eddig nem sikerült. :(

[/spam]™

CattiBrie
Budapesti kerékpáros útvonaltervezõ

http://geologika.hu/bicikli_hu.html

[/spam]™

Rip
De komoly :)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

CattiBrie

[/spam]™

SP3-mal se ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

CattiBrie
Még egy ok, amiért nem Win7. :)

[/spam]™

Ohh shitmmmost próbálom Win7re felrakni a Google Föld progit de nem indul el,,probáltam a kompítibilátst átváltani xpre és rendszergazdanként futtatni de sehogy sem muxik,ez fogad,

"Magyarországon Jóri András adatvédelmi biztos még tavaly májusban aggályosnak nevezte az utcák lefényképezését, mire a Google felfüggesztette a fotózást, és azóta sem lehet tudni, újrakezdi-e, és ha igen, változtat-e eddigi módszerein."

Erdekes, kivancsi vagyok hogy ez a draga Jori Andras hanyszor szokott GYALOG kozlekedni? Szerintem az autojabol is alig lat ki, megis zavarja a JAROKELOK HELYETT IS hogy lefenykepezik. En pl pesten Rengeteget jarok gyalok, es szarok ra nagy ivben ha neadj isten feltunnek a Street View-ben. De ugylatszik nem csak nalunk hanem a nemeteknel is vannak boven idiotak. :(
Hat azert nem sokan sirnanak ha nem lenne cigany benne. Mondjuk en sem... :)
pont az lenne az, ha nem lenne rajta :)
akyyy
Magyarországon azért nincs és nem lesz street view, mert biztos lenne rajta cigány, ami már rasszizmus!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Eladják a terroristáknak xd

passatgt
és majd a képekre fogják verni a faszukat vagy mi?:D

Pedig arctalanítja :D A gond azzal van, hogy megtartja magának a nem arcosat.

Airbus A380
Bizony azért igazuk van nem mindenki bízik vakon a GOOGLE-be......

fõleg nem abba hogy van valami szoftverük ami arctalanítja az utca népét...

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

ja ez csak hoax. de akkor is
Biking Directions on Google Maps (csak, hogy legyen itt is valami :) )
CattiBrie
<#wave>

[/spam]&#8482;

akyyy
up

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

havaznak
http://www.youtube.com/v/UJ4pgcrJU8c
vki
Az lehet, hogy még azért nem pakolták fel, mert túl részletes? :S

Meg az, hogy a saját boltunkat csináltam meg (semmi reklám nincs rajta), de mégis. Egy másik embernek, aki késõbb töltötte fel, annak már fenn van a második modellje is :(

Itt van amúgy a modell.

ACER Aspire 5738ZG

passatgt
igen

vki
Ha Google SketchUp-ban csináltam egy modellt, és feltöltöttem Warehouse-be, akkor mit kell csinálni, hogy GE-ben is lehessen látni? Vagy egy idõ után a Google automatikusan berakja?

ACER Aspire 5738ZG

CattiBrie
Persze, azért van ott a "stb". :]

[/spam]&#8482;

Szándékosan írta úgy.

inkább NASA
Ha bevonulsz még az sem elég!

Nagyon jó helyre kell csöppened a katonság tengerében, hogy ilyen infókhoz hozzáférést biztosítsanak!

Hamarabb kapsz "aktuális képet", ha feltöröd a NÁZA szerverét, és ott nézelõdsz!
CattiBrie
Biztos nincs.

Katonai célokra biztos van.. de ahhoz be kéne vonulni.. stb. :):)

[/spam]&#8482;

Rip
Nincs.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu