Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát. kösz srácok... le vagyok lombozva. 😊 de tényleg. az a furcsa, hogy emlékeim szerint láttam pár g.e.-rõl szedett mûhold képen, amin be volt rajzolva a telekosztás. ezek szerint utólag manuálisan lett rárajzolva. fcuk.

Telekosztás ? Az sose lesz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

KM
Ne degradáld le! Ez egy nagyszerû progi, sok lehetõséggel!

Egy olyan (ingyenes) programtól, ahol Kecskemét is egy homályos színes paca, ne várj házszámokat, vagy helyszínrajzokat...
Ezt csak az önkormányzattól tudod beszerezni és térkép másolatnak, vagy helyszínrajz másolatnak nevezik...
KM
Sehogy.
Esetleg, ha az önkormányzat elkészítette layerként (és az publikus), de ennek az esélye konvergál a nullához...

hello srácok. lenne egy nagyon 1bites kérdésem: hogy apélóba lehet a google earth-t rávenni, hogy megmutassa nekem a telekhatárokat, ne adj isten még helyrajzi számokat is, vagy ha az nincs, akkor a házszámokat? mindenképp kellene nekem még máma valami helyszínrajz féleség egy területrõl, de nem jöttem rá, hogy hol tudom bekapcsolni a telekosztást...

köszi fiúk örök hála😊😉majd jelzem ha valami gondadódik ami valószínû😄😄mert béna vagyok😄😄
passatgt
http://www.mapmart.com/WorldSatelliteImagery/satellite.htm

Itt találhatsz több felbontású, más-más mûholddal készült képekhez árat.

KM
<#wink>

Hát szerntem azt, hogy:
- Mennyi?
- 30...
- Mi 30?
- Mi mennyi?

Pontos árat Honnan tudnánk mondani?
Beszélni kell a Földmérési és távérzékelési intézettel, és õk majd mondanak neked pontos árat! Elvéágre õk vannak benne a bizniszben...
igen értem én és köszi is a segítséget csak nekem egy korrekt ár kéne arról hogy lássam sajómercsének a házait.kb re úgy mennyibe kerülne ?mert ezeket én nem nagyon vágom .ja és KM mit értesz azon hogy 30?
Dj Faustus
Vedd fel a kapcsolatot a Földmérési és Távérzékelési Intézettel. Õk tartják a kapcsolatot az Ikonos mûholdat üzemeltetõ Space Imaging Europe-pal. Itt láthatsz izelítõt az árakból.

KM
30

Rip
nem
a muholdfelveteleket kell megvenned a google earth csapatanak

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

és mijen pénzkereten belül?tudsz nekem ajánlani olyanokat?esetleg linket..
passatgt
nem látszana, vehetsz mûholdképet a faludról jópénzér

de ha megveném a google earth prot akkor látszana sajómercse házai?vagy mit kell megvennem hogy lássam a házakat sajómercsén?
akkor meg szart sem érek vele
passatgt
nem

ja és köszönöm az információt rendes vagy .és ha a google earth pro-t megvenneém akkor látnám az egész országot házakat mindent?
hát azt még énsem tudom😊de jólenne láti nagyban a kis falut ill szebb kiterjesztésben😄
Dj Faustus
"lenne egy kérdésem:mi a külömbség a fizetõs és a ingyen változatú google earthban?érdemes lenne megvenem?"
Verziók közti különbségek

"mikor lessz látható sajómercse a google earthba?"
3. How old are the images in Google Earth? How often are they updated?

Google Earth acquires the best imagery available, most of which is approximately one to three years old. We add to our database on a regular basis. We’re not able to provide you with detailed information regarding when a specific area will be updated. Also, we do not offer high resolution data by order as this imagery will be added when it is available from our providers.

Forrás: Google Earth FAQ

Egyébként most is látható, bár nem nagy felbontással. Ha nagyobb felbontású felvételeket szeretnél az a Google-nek pénzbe fog kerülni (a jelenlegi mûholdfelvételeket is megvette a Google). A személyes igényeidet (Sajómercsérõl nagyobb felbontású képek) kompenzálni fogod a Google-nek?

mikor lessz látható sajómercse a google earthba?
na az baba😊akkor hamarosan már az egész országot lehet majd nézni mûholdon😊
Tegnap nézegettem szép hazámat, és végre Mosonmagyaróvárról is van fent nagy felbontású kép. Nem ott lakok, de oda járok egyetemre😊

A Google Earth ingyenes program, de azoknak aki még professzionálisabb szinten kívánják használni elérhetõ fizetõs változat is, természetesen extra szolgáltatásokért. A Google Earth Plus többek között tartalmaz GPS integrációt, lehetõvé teszi nagyfelbontású képek nyomtatását és e-mailes segítségnyújtást. A Google Earth Pro pedig fõként azok számára készült, akik üzleti céllal használják a Google Earth programot, e Pro számos kiegészítõ szoftvert tartalmaz.

lenne egy kérdésem:mi a külömbség a fizetõs és a ingyen változatú google earthban?érdemes lenne megvenem?
tényleg baba az oldal😊😊teccik
Köszönöm! Folyamatosan fejlesztgetem az oldalt. Szívesen veszek ötleteket is...ha van rá igény.
Az ilyen oldalakból sosem elég!
Grat! Elsõ ránézésre egész jónak tûnik! És másodikra is!!!
Belefér a reklám, mivel egész értelmes dolog <#eljen>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sziasztok! Egy kis ön reklám. Készítettem egy oldalt, ahol megoszthatunk Google koordinátákat. Próbáljátok ki! 😊 Üdv. a Fejlesztõ! bolygonk.hu
Azért érdemes várni, mert a frissítés folyamatos, csak épp aktuális képeket nem fogsz látni, de 2-3 éves képekkel sincs semmi gond szerintem 😊

oksz vettem akkor most ne várjak pedig jólenne ha magyaroszág az egész 3Dben mutatná😊
Nincs és nem is lesz (a közeljövõben biztos). Be kell állnod a seregbe, ha ilyeneket akarsz nézegetni és lehetõleg nem a magyarba 😊

de akkor nincsen olyan mûholdas program ami fizetõs ugyan de jelenidõben 3Dben mutat?jólenne
Rip
1.) Folyamatosan frissítik. De mivel az egész Földgolyó felszínérõl van szó, nem megy egyik napról a másikra.
2.) A domborzati viszonyok integrálva vannak a programba, tehát a hegy kiemelkedik, stb. A kamerát lehet dönteni. Néhány, elsõsorban amerikai nagybáros le van modellezve 3D-ben épületszinten is.
3.)Nem fizetõs.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

KM
Jaj!<#wow3>

szevasztok.gondolom ti vágjátok ezt a mûholdas cuccokat.egy kérdés.szerintetek mikor leszenek friss mûholdképei a google earthnek?és van olyan mûhold ami kb mindent 3Dsen mutat?lehet az fizetõs de jólenne ha nem az lene😄
ma találtam ezt a magyar blog-ot is...
dudu92
ez photoshop.photoshop-pal csinálnak képeket és feltörik a google earth-ot. hallottam ilyenekrõl sokat.

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

Rip
Haha, jól felrepült odáig! 😄

Lukacsmacska
jól van na! újszülöttnek minden vicc új!

www.forma-1.mlap.hu

KM
KM
Jah, ha nem lenne kismillió ilyen... Már rég kitárgyaltuk.

KM
Pont a lencsére? Hidd el, hogy az egy szimpla becsillanás...

Lukacsmacska
szerintem egy hatalmas energiamezõ amit a lencse nem bírt jobban feldolgozni, de mondjatok jobbat!<#idiota>
am szép találat akyyy<#taps>

www.forma-1.mlap.hu

akyyy
máshol is tükrözõdik mégse ilyen

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

KM
Tükrözõdés...