Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
valami bogár repült a múhold lencséje elé<#idiota>

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rip
Wow!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

"NE FÜRGYÉ LE!"

42°39'21.00"N 94° 9'58.81"E

Mi afranc lehet?

Lukacsmacska
jupppíííííí csak dolgoznak a googlenál <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3> végre elfogadható felbontású képek vannak Püspökladánynál tök jó látni azokat helyeket a magasból, amit ismerek <#wink>
köszönöm Google <#worship>

www.forma-1.mlap.hu

Dj Faustus
"En ertek hozza es tudok angolul csak gondoltam van valami ujabb valtozat is mostmar!!!"
Ezt általában a szoftver honlapján közölni szokták.
Sõt, ha a fejlesztõ(gárda) elég "trendi", akkor blogot, fórumot vagy hasonló kommunikációs, informálódási lehetõséget is biztosít.

A Google Earth esetében van fórum, egy "nem hivatalos" blog és egy másik (mind a három a Google Earth oldaláról származik).

En ertek hozza es tudok angolul csak gondoltam van valami ujabb valtozat is mostmar!!!

Koszonom a segitseget!!!

Dj Faustus
Google Earth beszerzésének lépései kezdõknek és haladóknak:
1. lépés: Beírjuk a keresõbe google earth
2. lépés: Felkeressük az elsõ találat weboldalát.
3. lépés: Megkeressük a weboldalon a downloads (letöltések) menüpontot.
4. lépés: elfogadjuk a licensz-szerzõdést, és a következõelindul a letöltés.
Ha nem így lenne, akkor elolvassuk az oldalon levõ szöveget és megkeressük hol van az a link, ahonnan direkt letölthetõ.

Igen, ehhez tudni kell használni a keresõt és egy kicsit angolul sem árt tudni. De aki már szoftvert akar letölteni, telepíteni, az sokszor szembesülni fog ezzel.

Rip
HI-HE-TET-LEN!

Keresõt még sosem használtál???? Elsõ találat!

Google Earth a program neve, azt, hogy melyik keresõt használd, találd ki.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Valaki tudna adni egy olyan linket ahol a legujabb verziot tudom leszedni??
Elore is kosz!

KM
Az nem ettõl függ...

ffxi
Graphic mode-ban mit érdemesebb? OpenGL vagy DirectX? Nálatok ez a hely sem eléggé tiszta? pécs józsef attila utca 33

Fákjúal!

De tényleg nem lesz magyar verzió? Mert a webes maps már magyar 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Rip
??? Magyarítás a Google Earth-höz???
Mit nem értesz benne?

magyarítás vhol nem létezik a Google Earth 4.2-höz?
omg

hmhm értelmes hozzászólások powa ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lukacsmacska
oké Faustus, köszönjük meg a Googlenak hogy azért a pénzért amit mi nem fizettünk nekik legalább mutatnak valamit, és nem a fekete képernyõt kell néznünk
-köszönöm Google-

www.forma-1.mlap.hu

Danielmagua
Én nemrég csatlakoztam hozzá, de sajna hiába írok be vmit ritkán jön comment rá. Persze lehet, hogy másnak érdektelen a mondandóm...

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

Mert ez a kurva reptér annyira TOP SECRET, hogy ezért nem lehet részletesebb képet felrakni???
Bár én a reptéren dolgozom, és semmi szupertitkos dolgot nem láttam eddig, de lehet, hogy a Gyurcsány féléket itt kísérletezték ki idegenekbõl, mint a Jackót a MIB-ben <#alien>
Dj Faustus
"Kecskeméttel is így vagyok, pedig az megyeszékhely"
Meg katonai reptér van ott.

"mellesleg debrecen se látszik normálisan, pedig ottt azért elvárná az ember"
"Jó lenne már ha Püspökladány látszódna rendesen"
Elnézést de fizetett valamelyikõnk a Google-nek, hogy jó minõségû légifelvételek kerüljenek a programba? Küldött a Googlenek valaki jó minõségû légifelvételt?
Ha nem, akkor mirõl is beszélünk?

Lukacsmacska
végül is eddig is vártam, azért kösz a tippet Lipi 😉 mellesleg debrecen se látszik normálisan, pedig ottt azért elvárná az ember<#kocsog>

www.forma-1.mlap.hu

Kecskeméttel is így vagyok, pedig az megyeszékhely <#nemtudom>
Csak annyit tudsz, hogy vársz...<#nemtudom><#nemtudom>
Lukacsmacska
kár ezért a fórumért :'( szerettem.

www.forma-1.mlap.hu

Lukacsmacska
Van valami állandó idõpont amikor frissítenek, vagy folyamatosan csinálják? Jó lenne már ha Püspökladány látszódna rendesen.<#rolleyes> Az a dühítõ, hogy 10 km-rel lejjebb van egy nagyfelbontású folt, csak ladány maradt ki<#boxer>

www.forma-1.mlap.hu

Danielmagua
Kitalált csillagkép a nagy része, esély sincs rá...

Azt a google sky-ba még talán meg is lehetne csinálni.

(Nem láttam sok Star Trek-et.)

KM
Star Trek?<#ravasz1>

Humesz
<#taps><#taps><#taps>
Szomszédok?😄

Humesz
Miért, milyen sorozat van még amiben ilyen szinten van követhetõ útvonal?
Sry, ez csak a második évad útvonala, mondjuk az elsõben elég sok fox riveres címke lenne😄

Más sorozatokhoz nem nagyon találtam:S

Google---> "Prison Break Google Earth" ^^

BTW Tessék

Híres börtönök

akyyy
más sorozatokhoz van e? amugy ird már be😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Danielmagua
ilyenkor egy linket dobhatnál 😊 köszi

Hm, én letöltöttem a GE-hez a Prison Break elsõ/második évadjának útvonalát😄 Kurvajó😉

Danielmagua
Makó környékét a gázlelõhely - keresés miatt nagyon részletesen feltették. Elõtte egy nagy zöldesbarna paca volt...

Én is 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Én meg azt nézem hogy mikor frissítik már a városom feletti mûholdképet, mert nem látni belõle semmit -.-
Danielmagua
Én például nézelõdésre, érdekes helyeket keresek, nyaralási úticélokra készítek pontokkal megjelölt térképeket (google.maps.com), fényképezési céllal a városom körül lévõ helyeket vizsgálom... ilyenek 😊

ZilogR
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1> de tényleg ennyire nehéz lenne IDEÍRNI, amire gondolsz??? Tehát: MIRE HASZNÁLJA MINDENKI?

Hadd ne offoljak már emiatt a baromság miatt, basszus...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Humesz
Felejtsd el 😊 És igen, sokan láttak már érdekes dolgokat, honlapok tömkelege foglalkozik ilyen koordinátákkal, ez nem újkeletû dolog.
ZilogR
err... mire használja mindenki???

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Humesz
Te nagyon félreértettél!!! 😊 Hogyhogy mire használom????? Hát ugyan mire? Honlapot szerkesztek vele 😊) Továbbra is az a benyomásom, hogy neked ez még nagyon új! Ez a program valóban sokoldalú de mégis csak egy valamire jó, arra, amire mindenki használja.
ZilogR
nem, engem házszám szinten érdekel a dolog...

nem elõször, ezzel szokom megnézni azokat az erõmûveket, ahová éppen tervezem a gépészeti berendezéseket... elég szépen lehet látni, mi micsoda 😛

Amúgy Columbia (és még sok más hely) azért is érdekes, mert az NEM az USA beli Columbia, hanem Kanada egyik tartománya, amit éppenséggel ugyanúgy hívnak. Azért izgat a dolog, mert mondhatom, h "na, itt fordultak be a pilot epizódban Mulder és Scully az elmegyógyintézet elé" és ha épp arra vet a sors és nálam a GPS-em, akkor a bepötyögött koordinátákra állva átélhetem azt a boldog pillanatot, amit egy igazi fan átélhet. 😊

Csak hogy visszakérdezzek (mert nagyon olyan éle volt a kérdésednek, h: "erre a baromságra a GE nem használható és bele kéne lõni a Dunába mindenkit, aki effélére akarja használni"), te mi a szarra használod, azon kívül, h érdekesebbnél érdekesebb helyeket keresel vele?

Mert én pl. legutóbb arra, h megnézzem, Isaszegen mekkora egy telek, amit az önkormányzat kimér. Erre tökéletes és nem kell Micikével a félhülye ügyintézõnõvel társalognom negyed órát, míg kinyögi a választ...

Vagy arra, h a spanyol ismerõsöm hol is lakik pontosan és írhatom neki, h nagy piros X-et tegyél ki a kertedbe, mert nem látom pontosan a kutyaólat... 😛

Vagy arra, h geoláda helyeket jelölök meg és kinyomtatom a környéket felülnézetben. Sokszor jól jön egy kis "elõtervezés" a "geokásához".