Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mezõgazdaság
n3whous3

púúúúú

n3whous3
Bázz kurvasok van, nézd meg élõben. 26°17'12.57 N 43°32'29.33 E és ezt kb 6-700 m magasságból kép mindjárt amúgy

púúúúú

n3whous3
Nem teljesen annak tûnik mert közelebbrõl nézve mintás. Sztem esetleg invertált színeket vettek vagy nemtom. Mutatok mindjárt egy olyat, amin látszik (sztem), hogy számgéppel utólag ki lett "javíttatva"

púúúúú

ez kitakarás akar lenni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

n3whous3
Közép Szaud-Arábia

Kérdés: Miért is néznek ezek így ki? Ha jól sejtem, olajkutak...

púúúúú

Én is néztem, de persze egy fényképet se tettek fel a letakart részrõl, csak mellette lévõket 😊 Panoramio oldalról az összes feltöltött képet elõ lehet csalogatni (Google Earthbe) egy kis letöltött fájl segítségével, de most nincs energiám megnézni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nem lehet ott semmi. Egy város közepén van. Milyen fontos létesítmény van város közepén ami ki kell takarni? De az utakat beírja a semmibe.
Ez tényleg érdekes 😊 Most már kiváncsi vagyok mian ott 😛

Repülõmód meg menübõl simán elérhetõ: Tools / Enter Flight Simulator

A fehér házat meg mindenki tudja hol van, teljesen felesleges lenne kitakarni 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Humesz
Miért lenne?
Sanyix
De lesz amikor 10 fokonként, tehát összesen 36db google mûhold fog keringeni a föld körül. A gazdaságosabb 1000 km pályamagasságot figyelembe véve, kb ~60 percenkénti frissítéssel. De ehhez még kéne a guglinak még pár óriási teljesítményû szerver 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Airbus A380
Érdekes. <#guluszem1><#guluszem1>

Még a fehérház sincs kitakarva washingtonban.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Az meg mi? Kifolyt a festék, tejbegríz vagy mi a fene? Nem hinném, hogy valami kormányzati.
Danielmagua
Segítenél a repülõ-mod aktiválásában?

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

Danielmagua
Üdv mindenkinek. A következõ koordinátát nézzétek meg. Valami nagyon fontos lehet ott, hogy lemozaikoltak egy kört.... XD
koordináták:
52°14'55.38"N 4°26'20.76"E

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

Airbus A380
Vannak egészen friss pár hónapos képek is és vannak 2002-esek is szóval nem tudom milyen rendszeresen frissíthetik...

Amúgy ki lehet íratni a dátumot.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Te is mész?<#vigyor><#vigyor>

akyyy
kb magyar idõ szerint mikor lesz a kilövés? nézni akarom😄 de most azt monjda nem elérhetõ

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Humesz
Figyelj én nem mondtam, hogy maiak a képek csak azt, hogy nem mindenhol 3-4 éves a frissítés és egyébként sem MO-ból kéne kiindulni.
lacibacsi
A Papp László Sportaréna (a Kavics) még ma is épül a Google Erath szerint, pedig már legalább 4 éve átadták (de lehet, hogy öt)...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

KM
Humesz
Jó de a lényeget eddig is lehetett tudni.
KM
Gondolkozz...

Humesz
Ezt most miért raktad be ide?
Hallottam, hogy van hozzá földrengés generátor, azt hogy kell elõhozni?
pedestrian
Bocs most látom errõl már van itt kép

pedestrian
Akit érdekel töltse le a 4.2-est. Aztán nyomjon ctrl+win+A. Elõjön a beépített flight simulator. nagyon király. ott repkedsz ahol akarsz.

KM
Airbus A380
Én látok autokat még bp-en is a freevel .

Humesz
Én nem tudom, de amikor még a free-t használtam, akkor nem láttam pl autókat a Las Vegas-i Strip-en, a pro-val pedig más sem látok az utakon.
Elég hülye ötlet lenne a google részérõl
Airbus A380
Ah. Tehát a fizetõs sem mutat meg többet vagy élesebben.

A Google Earth felbontása

A Google Earth szoftverben megnézhetõ a Föld bármelyik pontja, a felbontás nem mindenhol ugyanolyan jó. Általánosságban elmondható, hogy a sûrûbben lakott, ismert területekrõl kiváló minõségû felvételek érhetõek el, míg a kevésbé ismert vagy nem lakott részei a Földnek nem találhatók meg olyan jó minõségben. A legnagyobb városok, úgy mint New York, Washington, London vagy Sydney egészen magas felbontású képekbõl állnak össze, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy részletesen kivehetõk az épületek, láthatók az autók színei, sõt akár emberek is.

A Google Earth folyamatos frissítésen esik át, s egyre több terület, ország, vagy város kerül fel nagy minõségben, például Európában Angliának, Hollandiának és Németországnak is szinte az egész területe nagy felbontásban élvezhetõ, de Budapest, a Balaton egy része és Magyarország számos más területe is elég részletesen megtalálható – a program letöltése tehát magyaroknak is ajánlott. A Google Earth arra törekszik, hogy az érdekes helyek mind jó minõségben kerüljenek fel, ilyenek a települések, természeti képzõdmények, stb.
Google Earth Plus és Pro

A Google Earth ingyenes program, de azoknak aki még professzionálisabb szinten kívánják használni elérhetõ fizetõs változat is, természetesen extra szolgáltatásokért. A Google Earth Plus többek között tartalmaz GPS integrációt, lehetõvé teszi nagyfelbontású képek nyomtatását és e-mailes segítségnyújtást. A Google Earth Pro pedig fõként azok számára készült, akik üzleti céllal használják a Google Earth programot, e Pro számos kiegészítõ szoftvert tartalmaz.
Airbus A380
Mi a külömbség az ingyenes meg a fizetõs közöt?

stargatelost
üdv!
azt nem lehet valahogy beállítani, hogyha megnézek egy fényképet, akkor nem jöjjön elõ az album? mer idegesítõ, és belassítja a programot :S
köszi!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nézd meg new yorkban a world trade centert , ott még nem volt újjáépítve a WTC 7-es épület,amit 2004 ben húztak fel 😄
Humesz
Hát szerintem azért az túlzás, de nem tegnapiak.
A képek akkor is 3 évesek <#vigyor>
Humesz
Ingyenes, ha azt a verziót használod!
Airbus A380
De csak hogy megnyugodjál Tennessee állam (usa) sincs kidolgozva szóval még mindig fenntartom azon véleményemet hogy nem a ki tuggya merre van magyarorszák kis településeit veszik elõre.

Airbus A380
És ugye ne feledjük teljesen ingyenes dolog.

Airbus A380
Persze hogy nem rosz. Gondolom folyamatosan fejlesztik de szerintem így is élvezetes. (nem tehetek róla nekem nagyon tetszik.)

Airbus A380
Ne húzz le a te szintedre egyáltalán nincs bajom a google earth-el nekem kimondottan tetszik mióta fwlfedeztem napi legalább 1 órát elvagyok vele.

Ha neked meg élvezetesebb egy autós térkép nézegesd aztat.

Rip
Ugyan, a nagyvárosok nagyrésze teljesen jó Magyarországon is, és egyre több kisebb település is "élesedik".
Szerintem egyáltalán nem rossz a helyzet.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Na ugye. Még egy autós térkép is jobb annál.
Airbus A380
Az egy kicsit homályos de elnézem a fejlesztõknek én se tudtam hogy van ilyen. <#vigyor><#eplus2><#eplus2>

Keressétek meg Taktaharkányt!
Pest és Balaton környéke jó , többi meg hát 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;