Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit akarsz te Las Vegas-on azonosítani? 😊 Vagy Virginia-n? Semmi extra nincs benne. Gondolom most találkoztál elõször a GE-el, ugye?
Látott már valaki Google Earth-on érdekesebb dolgot? Pl.: megrugdosnak vkit az utcán, karambol, napozó nagycsöcsû nõci, tüntetés egy erõmû körül, taxisblokád, elesett biciklis, lezúduló lavina, tûz nagyvárosban, vagy kicsiben, éppen dõl a fa erdõírtásnál, stb...
Nekem eddig sikerült egy repülõt elkapnom Szerbiában, ahogy épp repül és nem reptér közelében (legalábbis asszem... 😛 )
Vajh foglalkozott-e vki azzal, h népszerû filmek helyeit GE-ön azonosítja, pl.: CSI, X-Akták, stb, stb (mert ugye ezek népszerûek... 😛 )
Nekem eddig sikerült egy repülõt elkapnom Szerbiában, ahogy épp repül és nem reptér közelében (legalábbis asszem... 😛 )
Vajh foglalkozott-e vki azzal, h népszerû filmek helyeit GE-ön azonosítja, pl.: CSI, X-Akták, stb, stb (mert ugye ezek népszerûek... 😛 )
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Ahol a focinak igazi hagyománya van: 51°37'34.21"N
0° 5'6.13"W
Nézzetek még szét, mindenfele focipályák meg parkok...
0° 5'6.13"W
Nézzetek még szét, mindenfele focipályák meg parkok...
HRC Racer - . - Dani-Faktor™ :)
Sziasztok!
Nem tudja vki mikor letöltöm a Google Earth progit és elindítom a telepítést valahogy nem akarja felrakni,el se akarja indítani a progit,mi lehet a baj,segítsetek már légyszi!!!!
Elõre is köszi!
Nem tudja vki mikor letöltöm a Google Earth progit és elindítom a telepítést valahogy nem akarja felrakni,el se akarja indítani a progit,mi lehet a baj,segítsetek már légyszi!!!!
Elõre is köszi!
Tipikus amerikai házépítés. És még csodálkoznak, hogy egy gyenge szellõtõl széteik.
tipikus házépítés
tipikus házépítés
Ez a hypercam nekem megteszi 😊 és nem is 30 napos verzió! A kis ikont a sarokban meg elviselem 😊
www.forma-1.mlap.hu
Kösz a tippeket, mindjárt megpróbálom valamelyiket. Csak az a kár hogy minden shareware <#csodalk>#csodalk>
www.forma-1.mlap.hu
fraps a program neve amivel tuidsz. Vagyis én csak ezt ismerem.
Egy videót szeretnék készíteni egy videót, hogy egyik helyszínrõl ugrik a következõre. Ez megoldható a Google Earth-ben? Vagy kell egy külön program a felvételhez?
www.forma-1.mlap.hu
És ezt én hol találom meg? Még a gugli keresõje sem ismerte, pedig egy az egyben bemásoltam amit írtál! Még úgy is , hogy szóközt raktam a Digital és a Globe közé. Mondjuk engem azért érdekel mert tavaly vmikor készítettek Makó környékérõl részletes felvételeket és érdekel a pontos dátum...
"Ja-ja. Pest környéke is frissíve (2007. 05. 25.) lett."
Hol lehet megnézni h mikoriak a felvételek?
Hol lehet megnézni h mikoriak a felvételek?
Magyarországon frissítettek. Az Alföld egy részére új nagy felbontású képek kerültek. Pl: Szolnok egy részére.
Ati
THX!
Fuji speedway.Itt megtalálod,de nincs kidolgozva:Link.
Forma-1 segítség kellene!
A Szuzkai pálya koordinátái: 34°50'38.51 N 136°31'50.39 E
Nekem a másik pálya koordinátái érdekelnének, ami valahol a FUJI hegy (35°21'45.06 N 138°43'40.71 E) környékén kell, hogy legyen <#nemtudom>#nemtudom>
Köszi a segítséget!
A Szuzkai pálya koordinátái: 34°50'38.51 N 136°31'50.39 E
Nekem a másik pálya koordinátái érdekelnének, ami valahol a FUJI hegy (35°21'45.06 N 138°43'40.71 E) környékén kell, hogy legyen <#nemtudom>#nemtudom>
Köszi a segítséget!
Ide úgy rakjuk be, hogy elolvassuk az alul levõ MAKRÓK gombot és mivel feltöltöttük mondjuk SG-re a képet, elég könnyû lesz.
púúúúú
Van benne screenshot funkció? Hol? És mekkora méretû képeket készít, hogy ide betudjátok rakni?
Lehet, hogy n00b a kérdés, de most felraktam a legújabb verziót és... Hát ebben nem találom a screenshot funckiót. Az elõzõben megvolt.
<#wave>#wave><#help>#help>
<#wave>#wave><#help>#help>
púúúúú
Mikor trackeli be végre valahára Magyarországot teljesen a Google???
Példaként azért itt egy elõre haladás: Orosháza - Rákóczitelep

Példaként azért itt egy elõre haladás: Orosháza - Rákóczitelep

púúúúú
Ez forog körbe, és folyamatosan öntözi, a szín a föld és a termesztett növénytõl függõen változik.
ez de rohadt jó 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Oksa, már értem. Akkor azért vannak ezek körcikkekben foltozódva sok helyen. Megmagyarázza.
púúúúú

te ész ... pont azért ilyen mert sivatag közepén van
talán így rájössz a titok nyitjára:

talán így rájössz a titok nyitjára: