Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Létezik olyan megoldás a GE-höz akár fizetõs amivel az aktuális képet kapom? A hivatalos oldalon a Pro-t láttam de ott nem volt írva hogy ilyet tudna.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
(grafika maxon van)
azt nézd, hogy van egy sokkal jobb minõségû 3d modell, amit a google ingyen kapott ugye, és felülírja egy szarabbal
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kár hogy csak a belváros, de egyenlõre ez is több a semminél. A mondás is úgy tartja, hogy "Ki a kicsit nem becsüli.........az simogassa!" <#nevetes2>#nevetes2>
[/spam]™
Valalki tudna nekem ajánlani egy igazán igényes maps-es overlay-t!?
Valami olyat szeretnék mint a Google Maps térkép nézete vagy mint a Yahoo-é. Sajnos nem igazán találtam túl szépeket...
szerk.: hülye vagyok, most látam, twitter😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pont hogy sokkal jobb, mint a GMapson.
Ha Google Earthon már részletesebb, nem szóltam. csak nekem nincs fent😊
Meg az is tény, hogy sok hely viszont rondább, mint a Googlenél. kitudja miért.
Remélem jó helyen járok!
Készítettem egy 3D-s modellt a Google Earth-höz.
Na, már most, a Google fiókomon belül a SketchUp-ba feltöltöttem de mégsem jelenik meg az eredmény a programban.
Még várni kell erre néhány napot?
Illetve nem is ide kell feltölteni, ahhoz, hogy bekerüljön a programba?
Köszönöm!
Én kb. 2 éve találtam egy magyar blogot is, amit egy csajszi csinált, és be lehetett küldeni neki saját feladványokat is!
Csak egy idõ után alábbhagyott a megfejtõk lelkesedése...
Én jó idõtöltésnek tartom!
nem is tudtam, hogy szokott ilyen lenni rendszeresen
Sokmindent beletesznek, hogy elterjesszék!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
😊
[/spam]™
[/spam]™
és egy távolabbi ház falára kattintok, akkor faszán odamegy hozzá, kurvajó😊
Csak ne lenne ennyire kocsog a magyar burokracia, nemhogy orulnenek hogy magyarorszag is elerheto lenne vegre. A NORC.HU-n mar a balaton egy resze is kek, sajnos a nagy resze piros, vagyis hogy meg nem dolgoztak fel. 😞
egy akármilyen amerikai város, vagy egyéb külföldi világváros, vagy a balaton?
egyébként nem csak nálunk vagy szarakodás a street view-val, asszem a görögök meg is tiltották nekik