Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Be kell regelni, feltöltöd a képet, megjelölöd a helyet a térképen, vársz kb. 2-3 hetet, és voilá...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a Pro-ban lehet van, én még nem próbáltam
ok: goggle earthba lehet csak ún. poikat, tenni, vagy normálisan nagyitani, kicsinyiteni, utta tervezni, mig a sima google mapsba nem, vagy csak korlátozottan. több gps pontot, helyet megadni nem lehet, viszont abba van rendes térkép:C
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mennyire aktuális az aktuális?
Az az óra csak arra jó, hogy egy adott területnek megnézhesd a korábbi képeit is. Én pl. az Aréna Plázánál és a Sportarénánál próbáltam ki.
Azt, hogy mikoriak a képek az a következõ képpen tudod megnézni:
Több -> Digital Globe lefedettség
Múlt héten tartottam elõadást a Google Earth-rõl. 😊
[/spam]™
Kecskeméttõl délre egy kb. 700 km2-es területet frissítettek!
Ez kb. a következõ kisebb nagyobb településeket tartalmazza (a teljesség igénye nélkül):
Kecskemét déli városrész (Petõfi város, Szelei falu, Rendõrfalu, Mûkertváros, és keleten még belefért a hulladéklerakó is)
+ Városföld, Kunszállás, Fülöpjakab, Jászszentlászló, (Kiskunmajsából csak az élményfürdõ fért bele a város már nem), Szank, Móricgát, Bugac, Jakabszállás, Helvécia, Ballószög, és a környékbeli tanyák, puszták, stb.
de hogy mért pont p az jó kérdés..
a víz alá csak le kell teljesen zoomolni, jobb klikket rántsd meg aztán levisz, de csak pár helyen lehet látni is valamit (pl. Hawaii)
videót rögzíteni a Pro változattal lehet csak, estleg próbáld ki a trialt
Lenne néhány kérdésem a Google Earth-el kapcsolatban:
- Adott pont magasságát hogyan lehet meghatározni? Tehát mondjuk megkeresem Kékest, majd bejelölök egy pontot és azt szeretném, hogy a program megmondja nekem azt, hogy az a pont a tengerszinttõl milyen magasan van.
- Óceán alá hol és hogyan lehet lejutni? Próbáltam, hogy bejelöltem az óceán réteget, de sehol nem sikerült lemerülnöm. (Fõleg Hawaii körül próbáltam, amit az egyik Google Earth-ös weboldalon is mondanak)
- Videofelvétel készítése hogyan mûködik? El tudom menteni az ingyenes verzióval és késõbb másban megnézni?
Elõre is köszi a segítségeket!
Catti
[/spam]™
Új vagyok itt és teccik ez a progi.
Melyik az utolsó verzió belõle?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
hogy tudok betenni a google earth-be "videot" ...mármint youtube linket..?
Tudom hogy kijelzi hogy az egér merre jár pontosan de sokkal egyszerübb lenne a tervezés ha tudom hogy mi merre.

Nem tudom mi a bajotok az 5.0 val... Ma szedtem le, és már órák óta azzal szórakozok, és minden tökéletesen megy.
Amúgy a hullámzó óceán odabasz <#vigyor2>#vigyor2>, meg hogy már víz alá is lehet merülni... elõször azthittem hogy a szemem szórakozik, azt leesett hogy hullámzik a tenger, meg hogy víz is van <#hehe>#hehe>
Szerintem nagyon fasza lett az új Google Earth, habár ez még csak Béta, a Teljes az meg else tudom képzelni milyen lesz <#eljen>#eljen>
5.0 van nekem is, esetleg próbáld meg egy újratelepítés után
Neked midnig elõjön? Nem lefagy, állandó jelleggel. Ilyenkor persze nem az egész guglörsz vagy le, hanem csak a kis buborékban a töltés.
Magyar, 5.0-s van nekem.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Csak nálam, vagy midenkinél?