Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de én már megcsináltam egyszer, viszont most újra tettem a gépet, meg a GE-t, és már nem vágom hol csináltam.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Firerock
oks
köszi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ITT
Be kell regelni, feltöltöd a képet, megjelölöd a helyet a térképen, vársz kb. 2-3 hetet, és voilá...
Firerock
hogy tudok feltölteni képeket?úgy hogy más is lássa?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szerintem sehol
azt hol lehet beállítani, hogy eltûnjön az a karika amikor zoomolok?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Nekem az egyik itthoni laptopomon nagyon lelassul ha a hazak is be vannak kapcsolva. Na abban a video megosztott memoriat hasznal. A masik laptopomon viszont dedikalt a memoria, es siman megy rajta.
Nem tudom hogy milyen géped van, de lehet hogy kevés.

CattiBrie
Talán az internetkapcsolat.

[/spam]™

Sziasztok.Feltöltöttem a gépemre Google Földet és nagyon jó, de annyira lassú hogy nem tudom használni.Nem tudjátok megmondani hogy mi a gond?És hogy mit csináljak?
akyyy
nbe a progit nézzétek, bizto svan rá valami mod vagy kieg, azt hol lelhetemmeg vagy nem tud valaki ilyet?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

a képen egy Plus van, ami már nincs, de fizetõs volt, bár elvileg ami abban volt az belekerült a free verzióba
a Pro-ban lehet van, én még nem próbáltam
Ez meglehet hogy egy letölthetõ mód hozzá...

akyyy
Na, hogy lehet google eartba ilyesmi nézetett csinálni?

ok: goggle earthba lehet csak ún. poikat, tenni, vagy normálisan nagyitani, kicsinyiteni, utta tervezni, mig a sima google mapsba nem, vagy csak korlátozottan. több gps pontot, helyet megadni nem lehet, viszont abba van rendes térkép:C

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

KM
Ezek bizony az élet nagy kérdései...

Attól függ mit értesz aktuálison?
Mennyire aktuális az aktuális?
KM
Nem egészen... Akkor az aktuálisat is mutatja, nem igaz?<#hehe>

Nem egészen!
Az az óra csak arra jó, hogy egy adott területnek megnézhesd a korábbi képeit is. Én pl. az Aréna Plázánál és a Sportarénánál próbáltam ki.

Azt, hogy mikoriak a képek az a következõ képpen tudod megnézni:
Több -> Digital Globe lefedettség
CattiBrie
Fent van egy óra.. azzal kiválaszthatod, hogy mikori képet szeretnél megnézni.
Múlt héten tartottam elõadást a Google Earth-rõl. 😊

[/spam]&#8482;

Honnan tudod hogy mikori képek?
És ezek 2008. Május 24-i frissítések!
Jippijájjjééé!

Kecskeméttõl délre egy kb. 700 km2-es területet frissítettek!
Ez kb. a következõ kisebb nagyobb településeket tartalmazza (a teljesség igénye nélkül):
Kecskemét déli városrész (Petõfi város, Szelei falu, Rendõrfalu, Mûkertváros, és keleten még belefért a hulladéklerakó is)
+ Városföld, Kunszállás, Fülöpjakab, Jászszentlászló, (Kiskunmajsából csak az élményfürdõ fért bele a város már nem), Szank, Móricgát, Bugac, Jakabszállás, Helvécia, Ballószög, és a környékbeli tanyák, puszták, stb.
CattiBrie
Oké. Köszönöm még egyszer a segítséget! 😊

[/spam]&#8482;

megnéztem. csak akkor van p a méter helyett, ha magyarra van állítva
de hogy mért pont p az jó kérdés..
nálam méter van, a beállításoknál át tudod állítani
CattiBrie
Google nem segített. Pedig megkérdeztem. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Köszönöm a válaszokat!

Magasság 694 p
Mi az a p? (pixel? .])

[/spam]&#8482;

ha a terrain be van kapcsolva, akkor lent a koordináták mellett találod a magasságot (angolban elev, magyart nemtom)

a víz alá csak le kell teljesen zoomolni, jobb klikket rántsd meg aztán levisz, de csak pár helyen lehet látni is valamit (pl. Hawaii)

videót rögzíteni a Pro változattal lehet csak, estleg próbáld ki a trialt
CattiBrie
Sziasztok!

Lenne néhány kérdésem a Google Earth-el kapcsolatban:

- Adott pont magasságát hogyan lehet meghatározni? Tehát mondjuk megkeresem Kékest, majd bejelölök egy pontot és azt szeretném, hogy a program megmondja nekem azt, hogy az a pont a tengerszinttõl milyen magasan van.

- Óceán alá hol és hogyan lehet lejutni? Próbáltam, hogy bejelöltem az óceán réteget, de sehol nem sikerült lemerülnöm. (Fõleg Hawaii körül próbáltam, amit az egyik Google Earth-ös weboldalon is mondanak)

- Videofelvétel készítése hogyan mûködik? El tudom menteni az ingyenes verzióval és késõbb másban megnézni?

Elõre is köszi a segítségeket!
Catti

[/spam]&#8482;

belapeter
Hellótok.
Új vagyok itt és teccik ez a progi.
Melyik az utolsó verzió belõle?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Tenyleg kurva jo. Imadom a GEt 😊
passatgt
<#eljen>

a streetview-nál vagy új kamerájuk van, vagy nemtudom miért de a londoni képek sokkal tisztábbak, mint az amerikai városokban készültek

Los Angeles

New York

London

KM
Üdv!
hogy tudok betenni a google earth-be "videot" ...mármint youtube linket..?
repvez
kösz
Dj Faustus
Nézet/Rács menüpont

repvez
tudja valaki hogy lehet beállitani hogy a progiban kijelezze a szélességi és hosszusági fokoknak megfelelö vonalakat?Lehet-e egyáltalán?
Tudom hogy kijelzi hogy az egér merre jár pontosan de sokkal egyszerübb lenne a tervezés ha tudom hogy mi merre.
Szerintem nem nagyon repültek F16-ossal még a Marson ! Nekem sikerült <#hehe>

Sziasztok !

Nem tudom mi a bajotok az 5.0 val... Ma szedtem le, és már órák óta azzal szórakozok, és minden tökéletesen megy.

Amúgy a hullámzó óceán odabasz <#vigyor2>, meg hogy már víz alá is lehet merülni... elõször azthittem hogy a szemem szórakozik, azt leesett hogy hullámzik a tenger, meg hogy víz is van <#hehe>

Szerintem nagyon fasza lett az új Google Earth, habár ez még csak Béta, a Teljes az meg else tudom képzelni milyen lesz <#eljen>

Freddycom
Hát igen, az lesz.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

nem mindig, mint írtam nálam is lefagy néha, különösen, ha más programok is mennek mellette
5.0 van nekem is, esetleg próbáld meg egy újratelepítés után
Freddycom
Wow!<#wow2>

Neked midnig elõjön? Nem lefagy, állandó jelleggel. Ilyenkor persze nem az egész guglörsz vagy le, hanem csak a kis buborékban a töltés.

Magyar, 5.0-s van nekem.

igen, a legtöbbnél csak pár sor van (vagy még annyi sem), és vannak kiemeltek fotóval linkekkel stb.
Freddycom
Elvileg ugyan úgy infókat adna az adott épületrõl?

ha sok modell van a képernyõn, néha nekem is le szokott fagyni
Freddycom
Amikor egy 3D-s kép tökéletesen kirajzolódik, és ha ráviszema kurzort, akkor ibolyaszínû lesz. Rá is lehet kattintani, elõ is jön egy buborék, de abban lefagy a töltés.
Csak nálam, vagy midenkinél?

ez nem warez fórum
viktor130
Hi all.
Google Earth Pro hoz van valakinek törése?

Daf Xf 95 480 :)(Y)