Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleg gyorsak akkor... 😊
Ahhoz képest, hogy Jan.12-én töltöttem fel a képet a Panoramio-ra, most Febr. 25-én jelent meg a Google Earth-ön!
Jobb késõn mint soha!
Jobb késõn mint soha!
nincs lekorlátozva a windows profil?
Én a Picasa-t elvbõl gyûlölöm, és az is lehet, hogy az akasztja össze a dolgokat, de lehet, hogy csak a negatív elfogultság beszél belõlem!
Fogalmam sincs. Sorry!
Fogalmam sincs. Sorry!
Üdv mindenkinek!
segítséget szeretnék kérni. Még egy napja sincs hogy telepítették a windows xp sp-3-at, és a picasa3-on kívûl nem enged egy google alkalmzást sem futni (ez esetben az earth és a chrome-ról szó), és a google updaternek sem engedi hogy feltegye õket.
Tud valaki sgíteni? Elõre is köszönöm
segítséget szeretnék kérni. Még egy napja sincs hogy telepítették a windows xp sp-3-at, és a picasa3-on kívûl nem enged egy google alkalmzást sem futni (ez esetben az earth és a chrome-ról szó), és a google updaternek sem engedi hogy feltegye õket.
Tud valaki sgíteni? Elõre is köszönöm
egészségedre...
Bocs a kapkodásért!
Megtaláltam Lefedettség címen.
Megtaláltam Lefedettség címen.
Üdvözlettel: gy?jt?
Szervusztok!
Néhány órája töltöttem le a Google Föld 5 programot és most ismerkedek vele.
A régebben használt Google Earth-ben a Layer-ek között volt egy opció (az angol nevére már nem emlékszem), ahol a földfelszínrõl készült mûhold-felvételek egyes szegmenseit a felvétel dátumával együtt meg lehetett nézni.
Szerintetek a Rétegek-ben megtalálható ez az opció? Eddig nem találkoztam vele.
Néhány órája töltöttem le a Google Föld 5 programot és most ismerkedek vele.
A régebben használt Google Earth-ben a Layer-ek között volt egy opció (az angol nevére már nem emlékszem), ahol a földfelszínrõl készült mûhold-felvételek egyes szegmenseit a felvétel dátumával együtt meg lehetett nézni.
Szerintetek a Rétegek-ben megtalálható ez az opció? Eddig nem találkoztam vele.
Üdvözlettel: gy?jt?
OMG!
Bocs...
Bocs...
Mert a marson van nem a foldon. Atvaltottal a marsra? Uristen! 😊
Nekem ez a koordináta a vízben van Portugália partjaitól nem messze...
Nem mellesleg az ARC mellett van...
Meliza:
40°43'17.25"É
9°29'28.82"Ny
40°43'17.25"É
9°29'28.82"Ny
Megtalaltatok Melizat, a kis robotot? Lehet vele beszelgetni! Kerdezte hogy mi a nevem, aztan mikor beirtam, visszairta hogy: LOL! 😊
Olyan aranyos, sokszor ha nem tudja mit irjon, arra hivatkozik hogy rossz a radiovetel a Marsrol... 😊
Olyan aranyos, sokszor ha nem tudja mit irjon, arra hivatkozik hogy rossz a radiovetel a Marsrol... 😊
Azóta megtaláltam, köszönöm a segítõkészséged, te f...kalap!<#mf1>#mf1>
még ha lenne is, mihez kezdenél a programmal net nélkül?
akyyy: próbáltad vagy mi van? xD
akyyy: próbáltad vagy mi van? xD
Tud valaki linket Google Earth 5.0 offline telepítõre?
van java alkalmazás, és az nagoyn jó mobilra. kevés sávszélet is fogyaszt, miegymás. loooooooooool szegény usert át kell baszni😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát, egyes cuccokról több nagyfelbontású kép is van, Mo-ról meg még nem mindenhol van egyáltalán 1...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nagyon fasza lett a Mars!
Tök részletes a domborzata, és be lehet repülni az összes 360 pano-ba amiket a Mars Landerek készítettek (ugyanúgy mint a Földön a Street view-ba).
Bal oldalt alul a Layers-eknél keressétek ki a Rovers and Landers-t, nyissátok le, és ott lesz az összes landernek a neve. Amelyiket ki lehet tovább nyitni azoknál többnyire van pano-foto is.
Tök részletes a domborzata, és be lehet repülni az összes 360 pano-ba amiket a Mars Landerek készítettek (ugyanúgy mint a Földön a Street view-ba).
Bal oldalt alul a Layers-eknél keressétek ki a Rovers and Landers-t, nyissátok le, és ott lesz az összes landernek a neve. Amelyiket ki lehet tovább nyitni azoknál többnyire van pano-foto is.
ja hogy most már magyar az egész
már én is vártam
amúgy miért kellett a weboldalon lefordítani Google Földre?
amúgy miért kellett a weboldalon lefordítani Google Földre?
És gondolom mig hasznûlom adig folyamatosan szükséges internetkapcsolat?
elvileg elég abba a kék dobozba beírni a telefonszámot, és küldenek egy linket
(vagy telefonról megnyitod a http://m.google.com/maps oldalt)
(vagy telefonról megnyitod a http://m.google.com/maps oldalt)
telefonra?? és hon tudom letölteni?
helo.. ijen gogle eart vagy valami telefonrA nincs??
Közben rájöttem, hogy ez nem Map. Hanem valami tök más site.
Azt még nem találtam meg. 😄
Azt még nem találtam meg. 😄
[/spam]™
Bár ez a map, de akkor is:
Street View for Central Europe
http://googlesystem.blogspot.com/2009/01/street-view-for-central-europe-not-from.html
Street View for Central Europe
http://googlesystem.blogspot.com/2009/01/street-view-for-central-europe-not-from.html
[/spam]™
Nemtom, pedig a piramisok megvannak.
Kar hogy a Sphinx-nek kiszedtek a 3D-s modeljet, pedig volt neki! 😞
Nalam elegge lefogja egy ido utan a gepet, gondolom az 1 giga memoria miatt. Erdemes varialni a progi beallitasaival? Memoria cache, disk cache?
az elsõt csak gugliztam 😊
merre? nekem csak kék😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Persze, hogy nem 3D, de annál kissé 3D-sebb, mint amilyen 2-3 éve volt, nemde?
kurva jók lettek az óceánok :o