<b>Moderátor Figyelmébe!</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
REAL MADRID
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
légyszíves nézzetek rá a testépítés topikra!
csuszi+effe, inkább csuszi aki nem bír magával
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983474819
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
felfordul a gyomrom tõle :S:S:S
testépítés topikba is beszólogatott nekem
pont mint anno különc
itt i próbál a tippmix topikba kibannoltatni
meg minden féle alregnek beállítani
végre valaki rajtam kívül is észrevette
itt nyomja a nyalós szöveget
közbe meg gyanusítgat, hogy én vagyok snickers meg még vagy 100 reg
"kuss effe" miközben hozzá se szóltam
különc lesz ez kéremszépen...
persze, attól függetlenül ha valakinek baja van és kérdez , segítséget kér akkor lehetõségeimhez képest segíteni fogok :)
Múltkor jeleztem ha még egyszer kirobban egy flame áradat akkor lemondok a hg jogról. Ez most az elmúlt 2 napban bekövetkezett.
Törölni ugye nem lehet mert akkor a probléma problémát szül. Köszönöm az eddigieket de elég volt.
Természetesen a topicba "jelen" leszek és aki kéri annak továbbra is szívesen segítek de a hg-i feladatokat továbbá nem vállalnám.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=205407
tönretetted a topikot!
tudod egyezett az ip címük de engem meg nem bannnolt ki gabber saviola??:D:D
privátba írták
snickerst viszont ki bannolhatnák már
csak kurvára nincs itt egy modi se
Pl. "visszasírta magát", Jazzyke, és még lehet sorolni.
Aztán érdemes megnézni, hogy ismét ugyanaz van, mint régen. Sehol nem voltál hónapokig, amikor bármi értelmeset lehetett volna írni a témával kapcsolatban, most hirtelen feltûnsz. Nem meglepõ módon ismét semmi témával kapcsolatos, csak hogy nyomasd a flame-t. :)
Ahogy régen. Bár akkor 5 hónap alatt volt 2 hozzászólásod, ami szintén flame volt. :)
Miért jársz te be oda amúgy? Semmi értelmeset nem csinálsz. Az összes tevékenységed a topic rombolása, valamint a közösség bomlasztása. <#taps>#taps> Ügyi vagy.<#banplz>#banplz>
De tudod mit, kinyitom, hogy újra essen a színvonal itt a sportban. Ha nektek ez kell ... aztán ha megint menni fog az anyázás meg a vulgáris beszéd átmegyünk a gumiba vagy a sajátba.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mérlegeltem és rájöttem, hogy szerintem ne erõltessük tovább ezt a topikot. Visszaolvastam gyakorlatilag az egész topikot, és a kezdetektõl fogva a kommentek töredéke szól csak a témáról többi off, személyeskedés és minden más olyan ami kb. a gumiba való.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.