<b>Moderátor Figyelmébe!</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Áhh, és a spicli, troll alreg tesz bejelentést. :) Tisztára úgy érzem magam, mint ha az ÁVÓ még mûködne, és direkt provokálnának embereket, hogy aztán bejelentsék õket. Mondjuk ehhez te értesz a legjobban pár haveroddal ugyanabban a topicban, ugye csillagom? <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

testépítés topik

kommentek

gyönyörû, gyúrósok

<#eljen><#eljen>

<#levele><#levele>

Nyilván poén, de mindennek megvan a határa. Fél oldalon keresztül offolni nem oké. Az egy dolog, hogy valakit nem láttok szívesen az adott topikban, de az újaknak ne az jöjjön le elsõre, hogy egy bohóctopikba tévedt be. Ott a Saját részleg, lehet nyitni Testépítés offtopikot.

REAL MADRID

logikusnak hangzik
Roger6
Ez már poén :) De ha nem tetszik, ne gyere be, nem fogsz hiányozni senkinek, mert kb. 4.000 hsz-bõl nem volt 10 a tiéd. :)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nekem sajnos nem úgy tûnik
Roger6
Mivel privátban intézik, ezért tárgytalan.

hello

légyszíves nézzetek rá a testépítés topikra!
csuszi+effe, inkább csuszi aki nem bír magával

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983474819
w77d
az én "beiktatásom" óta ez volt az elsõ...

hungary27
csak már sokadjára csinálják ezt.
w77d
töröltem... máskor viszont elõször a házigazdát kérd meg, aztán gyere a modi topicba árulkodni, ezzel lehúzva az egész topicot...

hungary27
nem odaillõ hozzászólásokat kéretik törölni
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
hungary27
+1
UltraZord
+1

Roger6
Megint kikkel van gond, milyen érdekes... <#rolleyes>

aljas féreg :S:S:S
felfordul a gyomrom tõle :S:S:S

Effe88
hát nem volt nehéz
testépítés topikba is beszólogatott nekem
pont mint anno különc
itt i próbál a tippmix topikba kibannoltatni
meg minden féle alregnek beállítani

<#eljen>
végre valaki rajtam kívül is észrevette

Effe88
jaja
itt nyomja a nyalós szöveget
közbe meg gyanusítgat, hogy én vagyok snickers meg még vagy 100 reg
"kuss effe" miközben hozzá se szóltam
különc lesz ez kéremszépen...

*próbálod

hagyjuk már ezt a dumát...mindenki tudja,hogy különc vagy.próbálom lemosni magadról az évek alatt rád rakódott mocskot ezzel a mézes-mázos szöveggel,de aki tudja milyen vagy valójában,azt nem tudod átverni...

nem miattad...
persze, attól függetlenül ha valakinek baja van és kérdez , segítséget kér akkor lehetõségeimhez képest segíteni fogok :)
hungary27
Dean Winchester-hez annyit, hogy sajnálom ha miattam mondasz le a házigazdasági jogról, és remélem továbbra is aktív tagja leszel a topiknak.
hungary27
Az a baj ha valaki megvédi magát? Valamelyik barom elkezdte terjeszteni hogy ennek meg annak vagyok az alrege. És ilyenkor jöttök ti a 2-3 hónapos regisztrációtokkal osztani az észt? Nem hiszem hogy valaha is olyat tettem vagy írtam, hogy meg kelljen gyanúsítani. Hiszen ha valaki közöttünk alreg akkor az nem én leszek hanem TI! Mostantól kezdve nem fog érdekelni amit rám írtok. Írhattok privát üzenetet is úgy ahogy teszitek most is, én nem fogok válaszolni.
az utolsó sorért respect, hogy vállalod a hibáid és beismered a képet (amit töröltem mert megint egy undorító képet sikerült feltöltened)
moderátorok helyében be kéne keményíteni. 1 figyelmeztetés, ha nincs változás egybõl ban. ha alreggel ír, egybõl ban. ezt kéne csinálni. a sok "egybõl ban" után megunná a sok kis köcsög az alreg szarságját. ki kell írtani a férgeket, és benépesíteni a topikot az értelmesebb fajtával. hungary27, szmegma, effe88 és most engem is ki kellene tiltani a kép miatt + stílus. én bevállalom, csak ne ezekkel a nyomorékokkal legyen tele a topik.

majd valamelyik modi visszaolvas és eldönti ki tette tönkre a topicot. 1 fecske nem csinál nyarat...
Múltkor jeleztem ha még egyszer kirobban egy flame áradat akkor lemondok a hg jogról. Ez most az elmúlt 2 napban bekövetkezett.
Törölni ugye nem lehet mert akkor a probléma problémát szül. Köszönöm az eddigieket de elég volt.
Természetesen a topicba "jelen" leszek és aki kéri annak továbbra is szívesen segítek de a hg-i feladatokat továbbá nem vállalnám.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=205407
különc nincs bannolva és te vagy!!
tönretetted a topikot!

hungary27
ügyes-ügyes
na akkor én hogy lennék itt ha különc alrege lennék
én nem vagyok egyiknek se az alregje.

Effe88
nem gyanus, hogy azok ki lettek bannolva de én meg itt maradtam:D
tudod egyezett az ip címük de engem meg nem bannnolt ki gabber saviola??:D:D

hungary27
nekem meg azt mondták hogy te vagy Bûzös Bohóc tippmix945 gerling88 és maffiavezér
Effe88
hát mert nekem azt mondták többen is
privátba írták

snickerst viszont ki bannolhatnák már
csak kurvára nincs itt egy modi se

hungary27
én se vagyok különc mégis azt mondod
Effe88
nem én vagyok az te nímand senki

hungary27
kussolj effe
anyád a snickers te buzi :D

hungary27
bannoljátok SNICKERST a szerencsejáték topikból
Roger6
Hehe, jó az aktivitási rátád, gyorsan reagálsz dolgokra. <#eljen>

Effe88
nyugszik
rozsé <#banplz><#bohoc>

hungary27
Testépítés topik #27562
reklám (valószínûleg ezért regisztrált)
Roger6
Éééés ugye tegyük hozzá, hogy a balhét ki kezdte, ki használt más jelzõket, stb.

Pl. "visszasírta magát", Jazzyke, és még lehet sorolni.

Aztán érdemes megnézni, hogy ismét ugyanaz van, mint régen. Sehol nem voltál hónapokig, amikor bármi értelmeset lehetett volna írni a témával kapcsolatban, most hirtelen feltûnsz. Nem meglepõ módon ismét semmi témával kapcsolatos, csak hogy nyomasd a flame-t. :)

Ahogy régen. Bár akkor 5 hónap alatt volt 2 hozzászólásod, ami szintén flame volt. :)

Miért jársz te be oda amúgy? Semmi értelmeset nem csinálsz. Az összes tevékenységed a topic rombolása, valamint a közösség bomlasztása. <#taps> Ügyi vagy.<#banplz>

Effe88
Trestéptés topik
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983474819

"jaj te balfasz."

gabber_saviola
Nincs, itt a sportrészlegen ennyire offolós és gumi stílusú topik nincs még egy, még hasonló sem. Az, hogy mi megy a gumiban meg a sajátban az engem nem érdekel.

De tudod mit, kinyitom, hogy újra essen a színvonal itt a sportban. Ha nektek ez kell ... aztán ha megint menni fog az anyázás meg a vulgáris beszéd átmegyünk a gumiba vagy a sajátba.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Shep
Tele a fórum ilyen topicokkal. Legegyszerûbb lenne beszüntetni az egész fórumot, nem? Voltak tippek, meg mellé beszélés is de hol nincs, nem volt anyázás szóval nem értem a gondodat. Kicsit azért erõsnek érzem a húzásodat,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
Szerintem azért melléfogás bezárni a topicot, mert a sok faszság mellett volt némi haszna is. Kevés, de volt. Ennél durvább topicok maradnak nyitva már évek óta...

gabber_saviola
Köszi, hogy jelezted.

Mérlegeltem és rájöttem, hogy szerintem ne erõltessük tovább ezt a topikot. Visszaolvastam gyakorlatilag az egész topikot, és a kezdetektõl fogva a kommentek töredéke szól csak a témáról többi off, személyeskedés és minden más olyan ami kb. a gumiba való.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

hungary27
internetes fogadások topik #204314 provokálás