<b>Moderátor Figyelmébe!</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont a büntetõpontot érõ kommentekre nem lett volna muszáj válaszolnotok.
Nem lehet a modi 0-24 be a fórumon !
ha min.1 napig sem intézkedik valaki akkor jogosan szólalhatna fel bárki...
#204116 -t töröltem mert a szöveg mellett egy nagyon undorító kép is mellékelve volt :S (itt megnézhetõ a hozzászólás
"WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FASSZOPÓÓÓÓ CSELSZII GECII KURVA ANYÁDATROHADNA KI AZ ÖSSZES JÁTÉKOSA"
ha esetleg tudnátok olvasni meg értelmezni 1-2 mondatot akkor tudnátok, hogy miért lett bezárva. (-> banner alá ki van írva)
nem én kértem egyébként, de több "topic tag" szerint is jó ötlet egy idõre pihentetni a topicot.
"Érdekes" -> valóban az , a tag egyszerûen belement a játékodban és poénból így reagálta le !
meggyanusítanak, hogy én szórakozok az alregemmel
elõtte is volt már 1-2 hsz amivel meggyanúsított pl1, pl2, pl3, pl4
tippmix is meggyanúsított
bizonyára megint véletlen,hogy effe is ott van azok közt akik a trollokat etetik.
#200711 -tõl | #200683-ig flame az egész
az alreg kérdést egyébként pont effe hozta fel.
Annyit kérek,hogy nézzetek be és döntsetek belátásotok szerint. Nagyon szépen megköszönöm.
szóval reklám
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
és ez már nem az elsõ tõle...
@Pórul jártál: Eddig kb. arról szól az itt léted az SG-n, hogy belekötsz mindenkibe, aki nem tetszik neked, ugyanakkor minimálisan sem próbálsz meg normálisan fórumozni. Többször nem figyelmeztetlek, a következõ dobásodnál végleg kitiltalak a fórumról.
@Dean Winchester és mindenki, aki alreg-vádakkal él: Minden különösebb komment nélkül kell ilyenkor nicket mondani a feltételezett regek egy-egy hozzászólását belinkelve. Azonban aki csak fröcsög, hogy ki kinek az alregje, az innentõl büntetõponttal lesz jutalmazva.
@Muffrazselé: Fórumképtelen...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
normálisan fórumozik, már a logókat is levette, szóval nincs vele gond
vádaskodni azt tudsz, milyen választ vártál
muffrazselé nem én vagyok, és ezúton kérném a modikat , hogy nézzék már meg az ip-címeket:)
nincs alregem, muffrazselé nem én vagyok:)
személyeskedésnek nyílvánítható az ilyen megszólítás?
Én tök korrektül elmondtam a véleményem, elnézést is kértem tõle ha nincs igazam, erre így beszél? Szabad ilyet?
mufra ügyhöz: még 1 adalék, pont effe volt az egyetlen aki a hg leváltását kezdeményezte anno. Véletlen egybeesés, hogy mufra egy tök új tag szintén hasonlót követel?
kérem Dean Winchester bannolását a fórumról,ugyanis folyamatosan trollnak nevez minden indok nélkül és megpróbálja ellehetetleníti a fórum használatát számomra,a hozzászólásaimat pedig egyszerûen törli a fogadás topicból,ahol õ a házigazda.
"Te noname senkiházi vagy,"
"Mindegy, én leléptem a másik topicba, ezt meghagyom az ilyen gerincetlen férgeknek..."
offtopik
a Sport fórum / Általános > moderátor figyelmébe! topikban
kösz
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ide is bemásolom, hátha itt megtudod, ki is vagy:
"Engedtessék meg: na TE aztán tényleg semmi nem raktál hozzá a topichoz. De semmit az ég világon. Egyetlen értelmes hozzászólásod az volt, hogy melegvizes fürdõt használsz izomlázra (másfél hónappal ezelõtt). Ez szeptember 21-én postoltad, és majd másfél hónapig semmi. Most is persze csak azért vagy itt, mert balhé van a házigazda szerepét illetõen. Egy ilyen ember egyáltalán miért szavazhat, aki 2 havonta idebök egy kommentet? Elõtte kox témában persze megint nyomtad, az nagyon fontos valóban, hogy beszéljünk róla (kb. 5 hsz a részedrõl). Beszéljetek, már lehet. Szívetek vágya teljesült. Aztán visszanéztem július elejéig, szintén SEMMI hozzászólás tõled, EGYETLEN darab sem, másfél hónapig ismét. Tovább nem néztem, de gyanítom ismét hónapokig nem találtam volna tõled egyetlen hozzászólást sem. "
Mindegy, én leléptem a másik topicba, ezt meghagyom az ilyen gerincetlen férgeknek, akik trollkodnak, kötözködnek, itt meg teszik az agyukat.
Viszlát
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tippverseny topicban is te kezdtél oltogatni mást, kötözködni ! Végül abbahagytad (lehet mert nem volt partner benne senki?!)
most meg a testépítés topiccal van bajod, ahol szintén hg váltást követelsz mint ahogy tetted nálam....
viszont a banneres részben igazad van, azt vissza kéne raknia ha már õ a hg...
effreet. nem bírállak csak kérdem én miért kell könyörögni egy troll alregnek? a lógot most sem változtatta meg! Egybõl bannt kéne adni az ilyen söpredéknek.
Egyed meg amit fõztél bakter! Na hogy ízlik az általad kevert sz@r?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ezt jól látod kb. egy évig egyeltalán nem írtam, így segíteni se tudtam:)
csak annyira vagyok hasztalan mint amennyire te vagy gergõ rozsé cimborám:)
úgyhogy ne személyeskedjél
kettõ
három
négy
és még sok van, fõleg régebbrõl hisz akkor voltam aktívabb
csak aztán egyik napról a másikrajazzy elkezdett provokálni tesék és szó nélkül törölgetett :S:S okot nem adtam rá
aztán persze, hogy megváltoztam egy kicsit mivel a jazzy lenézett és köpött rám, pedig én nem ártottam neki,sóval jó hogy megint engem veszel elõ:) de egyébként ha megfigyeled legelejétõl az van, hogy csak a jazzy baráti társaságát látja szivesen,(roger,csuszi,vaxi, ilyenek) ezt retsu is megmondja neked vagy prouljartal stb... a topikba, oké rendben csinált saját topikot ott megteheti, de itt ne tegye már:)
A probléma valós, üzitörlések, flémet nem törli, bannert nem rak, nem foglakozik a topikkal
Vissza lehet nézni a hozzászólásaidat, hogy mennyire hasztalan vagy!
kép
És még azt se mondhatja, hogy nem segítek vagy bármi.#26570
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nem vagyok alreg.
nem akarok senkit félrevezetni,nem és értem mirõl beszélsz te félnótás :S :S :S
mufrazselé nevezetû egyén (valaki alregje) , trollkodik megint! Kérném a bannját! Mellékelten a képet is,hogy az én logómat teszi be magának ,ezzel is félrevezetve a többieket!
klikk
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"