<b>Moderátor Figyelmébe!</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
width="750" height="350" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>
<br>
</br>
<a href="http://www.eurovisionsports.tv/london2012/">Eurovision Sports Live</a> - <a href="http://www.london2012.com/medals/medal-count/">Éremtáblázat</a>
Köszönöm!
"Na takarodj a picsába innen te nyomorék!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Köszönöm mindenki nevében.
De ahogy próbál hazudni és bosszút állni.. az nem semmi..
Szerk. és ahogy nézem, UltraZord is az õ alregje volt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A pontrendszerrel kapcsolatosan a moderátorok továbbra se tudnak ennél többet tenni, a téma oda és vissza lett lerágva a "Mi kellene az SG-nek" topicban, nem szeretném folyton ismételni magam...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem lehet házigazdaként kezelni ezt, mert semmi jogom nincs, még ha ban scriptet rakok be a topicba akkor is engem rúgnak seggbe. Nem érdekel hány minuszom van, mert akárhányszor leminuszolnak mindig kapok napi annyi pluszt is, nem fog eltûnni a hszem, de könyörgöm, az egész topic a hülyeségek zöld számával és bizonyos emberek piros számaival van tele.
Arról nem is beszélve, hogy ezzel nem csak engem uszítanak, hanem mindenkit. Látod, rögtön flamelés lett a topicban, amit gyorsan meg lehetne fékezni, de úgyis újrakezdõdik amíg ezek jelen vannak.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"hogy 1 hülyéhez tartozik a 2 reg"
Ezt a 4-5 év írás után lehet megengedni magadnak? Mert én egyszer nem személyeskedtem vagy sértegettem senkit. Hivatalos utakat próbálok bejárni, ami a moderáció pl.
Az szintén elfogadhatatlan, hogy alregnek titulál. Másnak nem lehet véleménye csak egy embernek. Értem.
Ezen emberkék célja pont ez,hogy felbasszák az agyad és törödj velük, elhiheted ha nem foglalkozol velük csak hagyod a baromkodásaikat akkor õk fognak erre ráunni. Azt kérem ne engedd,hogy õk gyõzzenek mert ezzel a céljukat elérik.
Figyelmen kívül hagyod minden üzenetüket, pontozásaikat és kész, egy idõ után ráunnak. Ha gáz van akkor csak szólj az egyik modinak,hogy nézzen be a topicba vagy linkeld ide azt a hsz-t amivel baj van és kész.
Nem akartam okoskodni csak egy jó tanács szeretett volna lenni.
;)
Ezt az alreg szarakodást én nem tudom már kézben tartani sima törléssel, ráadásul UltraZord még kitiltva is tud minuszolni, nekem ezzel a tököm tele van.
Vagy ide, vagy oda egy moditól kérnék visszajelzést, ha nem lehet ezeket kitiltani, szûrni valahogy, akkor nem foglalkozok többet a topickal mert már több bajom van vele, mint amennyi örömöm volt.
Itt egyébként poruljartal és UltraZord és alregjeirõl van szó, illetve lefogadom ez a 2 reg is ugyanaz az ember akik szétcseszik az egészet, de nem csak itt, hadjáratot indítottak kb 5 ember ellen és folyton rinyálnak minden modtopikba illetve bejönnek kötözködni olyan topicokba amikbe 4-5 éve írok, csak azért, mert oda írok..
Illetve azért gondolom, hogy 1 hülyéhez tartozik a 2 reg, mert furán hasonló módon kapok privátot és rögtön tiltást..
testépítés topik
roger, jazzy, csuszi folyamatos személyeskedése a többiek ellen
#25473 és elõtte, kicsit sok az olvasnivaló
#25448 és #25449 hsz. Kritikán alulinak tartom, hogy 2 hozzászólást undorító alregek lepontoznak, illetve olyanok, akik csak flamelni járnak a topicba. Ráadásul a 48-as hosszú hetek óta a legépítõbb jellegû post. Légyszíves csináljatok ezekkel valamit, illetve poruljartal + ultrazord no comment kategóriát képviselnek, minden topicba csak kötözködni vannak jelen és minuszolgatni. Rohadt unalmas és eléggé tönkreteszi a fórumot.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez mennyivel jobb? Egyébként is valami alreg, csak nem tudom kié és többnyire csak szemeteli a topicot.
nagy szükség volt erre a hsz-ra is.
ott kettõn állt a vásár tudod te is
vagy már elfelejtetted mi?!milyen privát üziket küldözgettünk egymásnak sheprõl:)
ugye nem:)
a másik
azt írok a topikba amit akarok ha nem írok tippeket nem írok szinte egyébként senki se ír(persze itt is engem kell basztatni ugye:)
blogom is volt segítettem is de ott is csak a fika jött tõled, hogy milyen szar stb, milyen szarul néz ki stb...
zöldíteni meg egyebek már nem fogok továbbra sem ne hogy megint problémázz miatt...nem ér annyit az egész
és ha valaki offolni akar akkor tegye, eddig is meg volt engedve a minimális off de erre ott az off topic, spoiler tag, chat.
A chat is fõleg az off miatt került be a topicba, hogy aki akarja ott bõven kiélheti magát.
" bezzeg vesztest nem rakod be" - ezt te nyomtad shepnek anno egyet értettél velem, hogy milyen dolog az amit õ mûvel,hogy csak a nyerts szelvényt teszi be, szóval ezért pláne nem értelek! te mondhatod másnak de ha te kapod az nem jó? De nem fogom ezt nyomni mint ahogyan azt az utóbbi idõben sem tettem. pl. az elmúlt 3 hétben egy rossz szót sem szóltam. Az viszont nagy kérés ha már fogadsz és képet fogsz berakni a nyereményrõl akkor a fogadást követõen tedd be egybõl? Hátha másnak ezzel tudnál egy jó tippet adni, talán más is megrakja...
Sokan így cselekednek, nem mondom(!!) hogy tégy így csak ha tudod szerintem sokan örülnének neki, annak fényében ,hogy gólt lõ csapat témában mennyire otthon vagy...
pl. én meg az over fogadásban vagyok jó, múltkor pár emberrel pont ezt nyomtuk. én mondtam mit rakok és volt ,hogy más is rakta mert látta hogy az nap amire raktam azok közül 99%ban minden jött - persze ilyen jó sose voltam még :D) - és ugye ez sportfogadáshoz tartozott de direkt nem a topicot szemeteltük tele ezzel hanem inkább a chatben társalogtunk.
a topic célja egyébként egymás segítése lenne. Mérkõzésekrõl osszunk meg infót, tippet adjunk, ezt megbeszélni, véleményezni , cáfolni a tippeket. (érvekkel akár) például az is szimpatikus volt mikor a topicba jöveteled kezdetén írogattad ,hogy 5 m.n.k.g - ilyeneket írtál adott csapatokhoz (én nem rakok ilyenre de szerintem van pár emberke akinek ez nagyon hasznos infó lehet)
Illetve még annyit velem ne kötekedjen ha esetleg berakok egy nyereményt nincs szükségem a fikázó hozzá szólásaira,hogy"bezzeg a vesztest nem rakod be stb....." ilyenekre nincs szükségem ezért nem is rakok már be semmit szinte.
Ennyit kérek én nem fogok írni neki meg fikázni.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Efreet megírta a dolgod #1014- szerintem ha tiszteletbe tartod illetve betartod akkor szerintem a jövõben nem lesznek ilyen gondok.Szerintem ennyire egyszerû a szitu.
Szomferit megkértem ne reklámozza már az órás üzletét annyiszor és nem volt felháborodva...
volt egy illetõ aki külsõ oldalt reklámozott ( ha hagyom a topicba kapja a büntetõpontot) töröltem az üzijét és privátban elmondtam neki mi a szitu --- még meg is köszönte, elnézést kért. Rengetegen kérték ,hogy zárjalak ki a topicból de nem tettem.. Azért szerintem ezek se véletlen egybe esések.
Pár hozzászólás erejéig ha megy az off bõven jó de ha már oldalak tartalmaznak off hozzászólást és kérlek ,hogy személyes ügyeket az off topicba tárgyalja meg az illetõ és még neki áll feljebb mert meg merem kérni valamire? Hol élünk?!
De mind1, tudom velem van a baj :) Beismerem, hogy néha balfasz vagyok. De azt meg kikérem, hogy a dean féle törölgetés, mert ami nem igaz azt nem fogom vállalni.
A moderáció maradjon a moderátorok dolga, és ha valamit valamelyikünk nem töröl, akkor az nem azt jelenti, hogy te nekieshetsz - a törlés gombot nem erre találták ki.
2 ember miatt képesek voltatok elvenni a hg jogot? Amit tettem a topicért ennyit nem kaphatok, hogy a bannerben található személyes dolgaimat kivegyem? 2 napot kértem semmi többet! mivel most jelen vagyok akkor 5 percet kérek és nem többet. Kiírom a topic fejlécébe, hogy új hg-t kell választani vagy valami (azt majd módosítod ahogy akarod)
Máskor is volt ,hogy igazam volt a "kivételesen" az nyelvbotlás vagy nem tudom.
Igazándiból effe szokott panaszolni engem (de õ rá meg több ember is panaszkodott már - sokan kerestek privátba hogy tegyem ki de nem tettem még azelõtt sem mikor még nem tudtam ,hogy a tiltó szkriptet nem lehet használni.
Rengetegszer jött már panasz rád amiatt, mert nem hagyod a fórumozókat nyugodtan beszélgetni, akár offolni is, rögtön rájuk szólsz, törölgetsz (saját hozzászólást, másokét is), próbálsz katonás rendet tartani, ami ellen már tucatnyi felszólalás volt. Többször megbeszéltük, legutóbb januárban, hogy te is, és mások is megpróbálják magukat tartani egy megegyezéshez. Nekik sem sikerült teljesen, de neked sem, ismét elõvetted a régi, kritizált módszereidet.
A fórumban válasszatok újra házigazdát, ha a többség szívesen lát újra ebben a szerepben, akkor visszaállítom a jogosultságod.