<b>Moderátor Figyelmébe!</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érted mire gondolok remélem! Tehát ezek szerint egyoldalú ez is. Ha két embernek baja van velem akkor én vagyok a rossz ám ha a két emberrel van baja több embernek akkor az nem probléma?
de ezek szerint azelõtt is én voltam a farok csak mert szóltam nekik , hogy ne offoljanak és ennek ellenére folytatták. (mondjuk ez nincs a topicban de képpel tudom bizonyítani, hogy akkor pont úgy cselekedtem ahogy megbeszéltük.
Egy üzenet, hogy ne offoljanak majd jött rá vagy 40 hozzászólásnyi üzenet ami szándékos off, flamkeltés volt (1szer nem szóltam vissza!!!). Ez szomorú számomra,hogy ezt nem is kéred. Mert ha látnád akkor rájönnél, hogy kivételesen most igazam volt.
ha valami oknál fogva másik hg lesz akkor 2 nap türelmi idõt kérnék, hogy a bannerben található saját dolgaimat eltakarítsam.- ez nem csak a jelenre vonatkozik hanem bármikorra és bárhol.
Felkérném a topic közösségét, hogy ha úgy érzi szükséges, válasszon új házigazdát.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nem tudom mit értetlenkedsz... - többet itt nem vagyok hajlandó válaszolni -
Szóval ha minden megvan képen amit álítotál akkor miért csak ezek vannak rajta:
Érdekes a te kirohanásaid amit a Demonsss felé intéztél valahogy nem található meg a képeken:)
Légy Fair!!!
a te üzidet melyben a Demonsss le k nyáztad S::S:S az nincs is rajta ....
inkorrekt vagy illetve a kötekedésed sincs rajta amikor lefitymáltad a demonss tippjét
Légy fair!!!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=176913
kettõsmérce van kõkeményen a topikba
azaz nekem semmit nem lehet esetleg rá se szólhatok arra aki offol másnak meg ugye mindent lehet pl, weed fegyver,kocsi stb off
szomferinek videókat linkelni zene stb, óra flém stb szóval nekem ez nem tetszik kérem szépen:)
errõl van szó, és aztán meg te kérted ,hogy a "számodra nem oda való dolgot" csak nyomja... - saját magadat hazudtolod meg-
megnézhetjük ki folytatta az offot, ki offolt egész vég a topicban :)
mondjuk azt basztam el ,hogy itt feleslegesen "jártatom a szám"... :D
had írjam már le hogy ha nem oda való dolog van lécci:)
ennyi lett volna csak aztán folytattad amúgy meg bármit írok valami fika jön felõled felém bármi,(tudom üldözési mániám van stb...:))
most se én kezdtem az offot még is engem linkelgetsz:)
na szép napot
jó munkát holnapra:)
további off.. de szerintem a kezdõ hozzászólástól kezdve nyugodtan olvashatnak a kedves modik... amit megjósoltam pár barom tovább fogja folytatni az offot, mi sem történt másként :(
mind1. hg jogomnál fogva most nem töröltem, egy felszólítást meg tettem ami nem talált hallgató fülekre... sajnálom
"nnnabammeg annyira belemerültem az új stukkerembe, hogy még fogadni is elfelejtettem :D lesz késõbb még valami, amit van esély eltalálni?"
leírta miért nem fogadott ma és??? ellenben te full offot követsz el.
én hsz-m off? Igen mert a hg vagyok és szólni akartam ,hogy legközelebb ha ilyen van akkor ne így cselekedj. Házigazdai jogomból adódóan cselekedtem és nem töröltem semmi üzenetet. Ahogy megjósoltam megint csatlakoztak hozzád majd -ahogy már leírtam- direkt indítottad el az off áradatot :)
eleve a weedét is beírhattad volna hiszem mi értelme volt beírnia hogy stukkert vett és hogy mennyire tetszik neki???:)
ja illetve a te offos hozzászólásodat is beírhattad volna:)
megint mindent rám hárítasz:P
ejnye ejnye
Privátot írtam amit bemásol a topicba ! Ha válaszolni akar akkor ezt privátban is megtehette volna de az illetõ szándékosan offol.
Kéretik büntetõponttal jutalmazni és ha lehet törölni a kérdéses hozzászólásokat a topic szebb kinézete érdekében.
"ezt muszáj volt beírni mi......
stukker"
majd végül érdekli , flame, off áradat szándékos kezdeményezése...
fogadás topic
természetesen csatlakozott hozzá más emberke is, szeretném ha nem lenne az oldal tele offal. intézkedést kérnék! Demonsnak direkt csak privátban válaszoltam, az esetleges további off hsz-k elkerülése érdekében
ez inkább személyeskedésnek is mehet :) stílus az a #176129es hsz.
tuzokfiu - #24083
Ennek a jómadárnak kérnék 1 ingyen repjegyet, már egyszer töröltem, figyelmeztettem, folytatja.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szekrény: spam, többszöri szteroid téma fejlécben való tiltás, felszólítás ellenére, illetve kötözködés, egyszerûen troll.
#22674, #22615 és több törölt hsz, reménykedve, hogy nem lesz szükség moderátorokra.
Amúgy a moderátor.sg email címen kívül hol lehet még panasszal éni, mert már sokszor, sokan jeleztük ,hogy Punker a barátaival karöltve finoman szólva diktatórikusan moderál ott, de ezidáig még nem történt semmi !
THX !
Az ottani moderátor , Punkerwork, köztudottan jó baráti viszonyban van egy másik fórum usereivel, gyalázatos módon moderál, most is gyakorlatilag élvezhetetlen az egész DannyL nevû user agyatlan flémelésétõl, percenként hány oda valamit mégsem történik semmi !!!
köszönöm az intézkedést.
mocskos reklámolók! <#idiota>#idiota>
u dont have to listen anybody else but me
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
REAL MADRID
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Ajánlom figyelmedbe a Saját fórumok témacsoportot ahová nyithatsz a csapatodnak topikot, ott a témanyitónak lesz joga hozzászólásokat törölni, illetve szerkesztheted a téma kinézetét.
Ide az Általánosba max egy Sárkányhajó c. témát indíthatsz ami elsõsorban a sportággal foglalkozhat és nem a csapatotokkal. Admin jogot sem kapsz elsõre, további részletek itt.
Az elsõ verziót ajánlom neked.
REAL MADRID
Szept 25.-én Orfûn volt egy Sárkányhajó fesztivál, verseny.
Ezt kis csapatunk megnyerte.
Ha van rá mód, szeretnék a csapatnak egy topicot nyitni.
A csapat neve, Hunkapunki, ez lenne a topic neve is.
Ha lehet, kérnék a topichoz admin jogot is.
Köszönettel Petkó Gábor.
petkogabi
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.