<b>Moderátor Figyelmébe!</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyanattól a max. két embertõl ami nem mellékes... (ezt is mérlegelni kellene...) Azt sem értem, hogy ha folyamatosan két emberrel van a baj, esetleg a közösség többsége nem szereti õt azaz õt raknák ki akkor azt miért nem lehet megoldani?
Érted mire gondolok remélem! Tehát ezek szerint egyoldalú ez is. Ha két embernek baja van velem akkor én vagyok a rossz ám ha a két emberrel van baja több embernek akkor az nem probléma?
de ezek szerint azelõtt is én voltam a farok csak mert szóltam nekik , hogy ne offoljanak és ennek ellenére folytatták. (mondjuk ez nincs a topicban de képpel tudom bizonyítani, hogy akkor pont úgy cselekedtem ahogy megbeszéltük.
Egy üzenet, hogy ne offoljanak majd jött rá vagy 40 hozzászólásnyi üzenet ami szándékos off, flamkeltés volt (1szer nem szóltam vissza!!!). Ez szomorú számomra,hogy ezt nem is kéred. Mert ha látnád akkor rájönnél, hogy kivételesen most igazam volt.
ha valami oknál fogva másik hg lesz akkor 2 nap türelmi idõt kérnék, hogy a bannerben található saját dolgaimat eltakarítsam.- ez nem csak a jelenre vonatkozik hanem bármikorra és bárhol.
Efreet
Szerintem már sokszor megbeszéltük, hogy milyen módon kellene viselkedned házigazdaként, és most sokadszor is ugyanaz a baj veled, ugyanazok a panaszok veled szemben. Ezek alapján képtelen vagy egy egyszerû egyezséget betartani.

Felkérném a topic közösségét, hogy ha úgy érzi szükséges, válasszon új házigazdát.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

mert csak az utolsó adagot raktam be a többit nem , leírtam érthetõen :D Ha egy modi kéri akkor neki megmutatom a többit is...
nem tudom mit értetlenkedsz... - többet itt nem vagyok hajlandó válaszolni -
Effe88
Akkor fuss neki az üzenet értelmezésnek nem tudom hány éves lehetsz de szerintem egy 8 általánossal rendelkezõ is megérti, hogy mit írtam:)
Szóval ha minden megvan képen amit álítotál akkor miért csak ezek vannak rajta:
Érdekes a te kirohanásaid amit a Demonsss felé intéztél valahogy nem található meg a képeken:)
Légy Fair!!!

akkor fuss neki az üzenet értelmezésének... nem tudom hány éves lehetsz de szerintem egy 10 éves is érti mit jelent az ,hogy " utolsó pár sor" azaz nem a teljes mai adag csak az utolsó nyomat. esetleg azt se tudod mit jelent,hogy ha kell meg tudom mutatni a modiknak? Ennél érthetõbben sajnos nem tudom leírni :(
Effe88
Ne haragudj ez messze nem korrekt és a teljes!!!
a te üzidet melyben a Demonsss le k nyáztad S::S:S az nincs is rajta ....
inkorrekt vagy illetve a kötekedésed sincs rajta amikor lefitymáltad a demonss tippjét
Légy fair!!!

Mivel nem jelzett vissza senki így töröltem a hsz-kat. A törölt üzenetekrõl képet készítettem ,ha kell meg tudom mutatni. Nem bírtam azt az okádékot ott hagyni, sorry...Az utolsó (mai) pár sor a fogadás, off topicban megtalálható.
egy privátot írtam erre...
Effe88
nana
kettõsmérce van kõkeményen a topikba
azaz nekem semmit nem lehet esetleg rá se szólhatok arra aki offol másnak meg ugye mindent lehet pl, weed fegyver,kocsi stb off
szomferinek videókat linkelni zene stb, óra flém stb szóval nekem ez nem tetszik kérem szépen:)

"had írjam már le hogy ha nem oda való dolog van lécci:)"
errõl van szó, és aztán meg te kérted ,hogy a "számodra nem oda való dolgot" csak nyomja... - saját magadat hazudtolod meg-
megnézhetjük ki folytatta az offot, ki offolt egész vég a topicban :)

mondjuk azt basztam el ,hogy itt feleslegesen "jártatom a szám"... :D
Effe88
én nem offoltam
had írjam már le hogy ha nem oda való dolog van lécci:)
ennyi lett volna csak aztán folytattad amúgy meg bármit írok valami fika jön felõled felém bármi,(tudom üldözési mániám van stb...:))
most se én kezdtem az offot még is engem linkelgetsz:)
na szép napot
jó munkát holnapra:)

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=176862
további off.. de szerintem a kezdõ hozzászólástól kezdve nyugodtan olvashatnak a kedves modik... amit megjósoltam pár barom tovább fogja folytatni az offot, mi sem történt másként :(

mind1. hg jogomnál fogva most nem töröltem, egy felszólítást meg tettem ami nem talált hallgató fülekre... sajnálom
igen weedé tényleg offos, gratulálok!

"nnnabammeg annyira belemerültem az új stukkerembe, hogy még fogadni is elfelejtettem :D lesz késõbb még valami, amit van esély eltalálni?"

leírta miért nem fogadott ma és??? ellenben te full offot követsz el.
én hsz-m off? Igen mert a hg vagyok és szólni akartam ,hogy legközelebb ha ilyen van akkor ne így cselekedj. Házigazdai jogomból adódóan cselekedtem és nem töröltem semmi üzenetet. Ahogy megjósoltam megint csatlakoztak hozzád majd -ahogy már leírtam- direkt indítottad el az off áradatot :)
demonsss
Gratulálok !

Effe88
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=176824

Effe88
nana ez így nem teljesen korrekt
eleve a weedét is beírhattad volna hiszem mi értelme volt beírnia hogy stukkert vett és hogy mennyire tetszik neki???:)

ja illetve a te offos hozzászólásodat is beírhattad volna:)
megint mindent rám hárítasz:P
ejnye ejnye

fogadás topic még mindig
Privátot írtam amit bemásol a topicba ! Ha válaszolni akar akkor ezt privátban is megtehette volna de az illetõ szándékosan offol.
Kéretik büntetõponttal jutalmazni és ha lehet törölni a kérdéses hozzászólásokat a topic szebb kinézete érdekében.
kezdésként üzenetben azt írja, hogy
"ezt muszáj volt beírni mi......
stukker"
majd végül érdekli , flame, off áradat szándékos kezdeményezése...
fogadás topic

természetesen csatlakozott hozzá más emberke is, szeretném ha nem lenne az oldal tele offal. intézkedést kérnék! Demonsnak direkt csak privátban válaszoltam, az esetleges további off hsz-k elkerülése érdekében
bocs.
ez inkább személyeskedésnek is mehet :) stílus az a #176129es hsz.
Effe88
tárgytalan
jogos voltD:D:kéretik nem büntetniD::D

Effe88
sérteget hg létére-.-
"te nyomorék agyatlan barom" ezt rám értett

link

tigeroo
Testépítés topik

tmp

felesleges trollkodás
jazzy
Még mindig ott van, nem törlöm, kérem valaki tiltsa.
jazzy
Testépítés topic

tuzokfiu - #24083

Ennek a jómadárnak kérnék 1 ingyen repjegyet, már egyszer töröltem, figyelmeztettem, folytatja.
lac coo
Megint airsoft topik, úgy látszik ez ide jár gyökérkedni, akárhányszor kirakják innen ...http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054046227&no=28547

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jazzy
Testépítés topic

szekrény: spam, többszöri szteroid téma fejlécben való tiltás, felszólítás ellenére, illetve kötözködés, egyszerûen troll.

#22674, #22615 és több törölt hsz, reménykedve, hogy nem lesz szükség moderátorokra.
lac coo
Óóóó..a link lemaradt , bocsánat urak : Airsoft..

Amúgy a moderátor.sg email címen kívül hol lehet még panasszal éni, mert már sokszor, sokan jeleztük ,hogy Punker a barátaival karöltve finoman szólva diktatórikusan moderál ott, de ezidáig még nem történt semmi !

THX !

lac coo
Airsoft fórumra valaki ránézne ...?
Az ottani moderátor , Punkerwork, köztudottan jó baráti viszonyban van egy másik fórum usereivel, gyalázatos módon moderál, most is gyakorlatilag élvezhetetlen az egész DannyL nevû user agyatlan flémelésétõl, percenként hány oda valamit mégsem történik semmi !!!

jazzy
Testépítés topic

Mennyire számít ez reklámnak?
Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

plu604
Thx a törlésért

plu604
Póker topicban reklám

VRSDM
valaki azthiszi hogy ide reklámozni kell járni.
köszönöm az intézkedést.
mocskos reklámolók! <#idiota>

u dont have to listen anybody else but me

Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Köszi, jutalmazva.

REAL MADRID

jazzy
Testépítés topic.

Ismételt reklám. #965ben egyszer már jeleztem, azóta 2x töröltem, sokadik.
Aham, oks köszi :)

Dzsini
Szia! Az általános eszmecserében levõ moderátori topicba írj a dologgal kapcsolatban, az ottani fejlécben megvannak a formai kérések hozzá. (topic cím, link; hg jelölt cím, link és a hozzászólások száma, ahol a közösség az átadást elfogadja)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok! Házigazdaság átvételi ügyben írtunk a megfelelõ címre a jelenlegi HG-val november 23-án, azóta se válasz, se jogátruházás nem történt. Várjak még, vagy ismét írjak a fent címre? A Póker topikról van szó (link)

jazzy
Én köszönöm.
Intéztem, köszi.

REAL MADRID

jazzy
Testépítés topic

erosjanos #20639

Ez már a sokadik.
gabber_saviola
kivettem a linkjét

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

jazzy
Elnézést elfelejtettem urlbe rakni már így éjfél után.

Testépítés topic
jazzy
Üdv!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983474819

reklám.
Szia!

Ajánlom figyelmedbe a Saját fórumok témacsoportot ahová nyithatsz a csapatodnak topikot, ott a témanyitónak lesz joga hozzászólásokat törölni, illetve szerkesztheted a téma kinézetét.

Ide az Általánosba max egy Sárkányhajó c. témát indíthatsz ami elsõsorban a sportággal foglalkozhat és nem a csapatotokkal. Admin jogot sem kapsz elsõre, további részletek itt.

Az elsõ verziót ajánlom neked.

REAL MADRID

Kedves Admin!
Szept 25.-én Orfûn volt egy Sárkányhajó fesztivál, verseny.
Ezt kis csapatunk megnyerte.
Ha van rá mód, szeretnék a csapatnak egy topicot nyitni.
A csapat neve, Hunkapunki, ez lenne a topic neve is.
Ha lehet, kérnék a topichoz admin jogot is.
Köszönettel Petkó Gábor.

petkogabi

sz4bolcs
poker topicban smoky89 nevû felhasználóval csináljatok valamit, mert folyamatosan nyomja a reklámot, amire a kutya sem kíváncsi:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.