<b>Moderátor Figyelmébe!</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az elõzõben kommentemben leírtak továbbra is fentállnak, mostantól nem törlök semmit tõle ettõl a hsztõl fogva.
#19366 és utána következõ pár hsz.
Többszöri topicrombolás, törlés utáni repostok, felszólítás ellenére is. Témában teljesen érintetlen direkt kötekedõ, mocskolódó magatartás, flamekeltés.
Köszönöm.
Törölve, nm.
REAL MADRID
a Ship Simulator 2010-OFF topikot véletlen ide nyitottam.:(<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Megkérném valamelyik moderátort, hogy törölje, zárja le.
Köszönöm.
REAL MADRID
#2153-tól visszamenõleg a#2145-ig törölje a hsz-eket mert eléggé elrondítják a topikot...
Nem életbevágó de nem ártana, ahogy érzitek.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054046227&no=25621
REAL MADRID
REAL MADRID
Most értem haza, látom kis ideig mûködött, aztán most megint zárva van, pedig szerintem semmi nem is történt...
No mindegy, lehet topikot nyitni ,Airsoft a szabadidõsport néven????
Én is régóta vagyok itt, támogatom is az oldalt folyamatosan, de ilyen még nem volt... Anyázos, közismerten deviáns topikokat sem zártak még így be....
6 éves VIP-nek most fog vége lenni .....Hallatlan !
Tehat nem lehet Airsoft neven topicot nyitni? azert mert punkerwork bezarta a softaires haverjai miatt? akik ide jartak flamelni?? csak nem ertem az ossszefuggest:)
REAL MADRID
Mindenesetre vicc a dolog .... Ennél sokkal haszontalanabb topikok is vígan éldegélnek .
És köszi !
REAL MADRID
REAL MADRID
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
itt szpojlerezett a köcsög és rohadtul idegesít a nyomorék szpojlerével.
még cseten mondta a main eventtel kapcsolatban és így elcseszte az egészet, még adás elõtt. akkor nem tudtam, most nézem és így szar és nem igaz már, hogy nem tudják befogni a pofájukat. nem igaz, h nem tudnak kussolni és úgy szpojlerezni, hogy nem képembe vágják cseten, h ez és ez lesz, hanem topikban szpojler és kész.
elegem van ezekbõl a barmokból, áhh.
vágjatok be neki1pontot, kösz, a neve Johhny Napalm.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Fisherman\'s Friend
REAL MADRID
Köszi
Fisherman\'s Friend
Köszi!
Fisherman\'s Friend
Valaki legyen szíves tegye be ide: Vancouver 2010
Ami most van a fejlécben, azt nyugodtan törölje ki, helyére tegye be ezt a képet:
Link a képre: www.vancouver2010.com
Köszönöm!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
ezt a bannert ugyan ebbe a topicba beraknátok? (WWE pankráció topic)
#16042 -tõl fölfelé savior hozzászólásai.
Topicrombolás, többszöri házigazdai felszólításra továbbra is flood, káromkodás, flame keltés, emellett teljesen haszontalan és már már néha (kezdõkre) veszélyes válaszok, tanácsok.
Kérném a mielõbbi helyretételét.
Köszönöm.
REAL MADRID
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n