<b>Moderátor Figyelmébe!</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Köszönöm, azt hiszem az összes topiclátogató nevében.
gabber_saviola
kinyitottam, köszi a türelmet minden kulturált fórumozótól.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
Kivágtam a srácot. Most kicsit zárva leszünk, addig is lenyugszik mindenki.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Vaxi
#19476, direkt provokál..

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jazzy
Testépítés topic ismét, nem törölgetem tovább, nekem a #19513 ismét flamekeltõ hozzászólás, egyfolytában csak ilyeneket ír direkt.

Az elõzõben kommentemben leírtak továbbra is fentállnak, mostantól nem törlök semmit tõle ettõl a hsztõl fogva.
jazzy
Testépítés Topicban kérném Keroz1n helyrebillentését illetve büntetését valamilyen formában.

#19366 és utána következõ pár hsz.

Többszöri topicrombolás, törlés utáni repostok, felszólítás ellenére is. Témában teljesen érintetlen direkt kötekedõ, mocskolódó magatartás, flamekeltés.

Köszönöm.
Gell97 kolega
köszi :D <#worship>

Szia

Törölve, nm.

REAL MADRID

Gell97 kolega
Sziasztok !
a Ship Simulator 2010-OFF topikot véletlen ide nyitottam.:(<#falbav><#falbav><#falbav>
Megkérném valamelyik moderátort, hogy törölje, zárja le.
Köszönöm.

ZTM
Ok értem, köszi, hogy megnézted.

Szia, megnéztem és egy kommentbe nem jeleníti meg képeket hivatkozással (fórumhiba). Ha már segített, most ezért nem törlöm ki.

REAL MADRID

ZTM
Megkérnék egy vállalkozó szellemû modit hogy ITT

#2153-tól visszamenõleg a#2145-ig törölje a hsz-eket mert eléggé elrondítják a topikot...
Nem életbevágó de nem ártana, ahogy érzitek.

Jacek
Akkor most mutasd meg hogy a megynitas utan ebbol mi szerepel ott a topikban? arrol beszelgettunk mit lehetne tenni a flame ellen, pl hazigazda! erre Punker bezarta a topicot megint! azt hiszem ebbol mar tenyleg szep tortenet kerekedett biztosan mas is kivancsi lesz ra...

lac coo
OK. lesz ahogy lesz, nem könyörgünk, legfeljebb nem lesz SG-n airsoft témájú topik .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Mert van már ilyen topik, az egy másik dolog hogy most zárva van. Igen ki lesz majd nyitva. Mikor? Idõvel.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054046227&no=25621

REAL MADRID

lac coo
Õõõõ,tisztelettel kérdezem: milyen okkal?

Persze Saját fórumok közé megnyithatod máshonnan törölve lesz.

REAL MADRID

lac coo
No én már nem értem, megont minek zárták le ! :)
Most értem haza, látom kis ideig mûködött, aztán most megint zárva van, pedig szerintem semmi nem is történt...

No mindegy, lehet topikot nyitni ,Airsoft a szabadidõsport néven????

Jacek
Köszönjük!

lac coo
Egyetértek!

Én is régóta vagyok itt, támogatom is az oldalt folyamatosan, de ilyen még nem volt... Anyázos, közismerten deviáns topikokat sem zártak még így be....

Jacek
Azt hiszem jobb lenne ezt kinyitni es elfelejteni ezt a mai tortenetet:)

lac coo
Akkor megyünk feljebb, sg-nél. Szívesen megtárgyalom bárkivel a fekete gazdaságáról híres Softaires érdekeltségû Punker nevû felhasználó duplaregjét és a pártatlan moderálás elvét.

6 éves VIP-nek most fog vége lenni .....Hallatlan !

Jacek
Ezt megkerdeznem hogy mert? Nem lehet topicot nyitni? ezt most komolyan kerdezem, csak 9.5 eve vagyok az SG-n es meg ilyet nem tapasztaltam!
Tehat nem lehet Airsoft neven topicot nyitni? azert mert punkerwork bezarta a softaires haverjai miatt? akik ide jartak flamelni?? csak nem ertem az ossszefuggest:)

Nemtudom, lehet punkerwork aki gyakran koveti a topicot. Aki bezarta majd ki is fogja nyitni. Jacek hiaba nyitsz ujat be lesz zarva, torlesre kerul, es meg buntetopontot is kapsz.

REAL MADRID

Jacek
Én is szeretném tudni hogy egy 25000 hozzá szolásos topicot ki is zár le és miért? Csak még azelõtt hogy találgatnék:) plusz nyitnék egy masikat:)

lac coo
Ki zárta le, vagy az bizalmas?
Mindenesetre vicc a dolog .... Ennél sokkal haszontalanabb topikok is vígan éldegélnek .

lac coo
Hát éppen a Magyar Szabályzaton vitatkoztunk, kicsit elszabadultak az indulatok.Amúgy ez csak kívülállónak tûnik off-nak...

És köszi !

Jacek
szerintem erosen kapcsolodott az airsofthoz:) nem volt off

Õõõ nagyon jó kérdés. Nem tudom ki zárta, de látom erõsen off témába mentetek át. Utána nézek.

REAL MADRID

lac coo
Haliho!

Airsoft topik milyen okból lett lezárva?
És meddig ...?

THX !

Nem kell törölni, elég lesz ha befejezitek. Épp hogy te kezdted szerintem.

REAL MADRID

gabber_saviola
ahogy elnézem pont te voltál az, aki személyeskedett.

Különc
Testépítés topikban egy ártalmatlan írásból egy értelmetlen kakaskodás lett, #18521-tõl #18533-ig kéretik takarítani pls.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Legend Killer
szpojlerért adhattok büntit vkinek?<#mf1>

itt szpojlerezett a köcsög és rohadtul idegesít a nyomorék szpojlerével.

még cseten mondta a main eventtel kapcsolatban és így elcseszte az egészet, még adás elõtt. akkor nem tudtam, most nézem és így szar és nem igaz már, hogy nem tudják befogni a pofájukat. nem igaz, h nem tudnak kussolni és úgy szpojlerezni, hogy nem képembe vágják cseten, h ez és ez lesz, hanem topikban szpojler és kész.

elegem van ezekbõl a barmokból, áhh.

vágjatok be neki1pontot, kösz, a neve Johhny Napalm.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

n3whous3

púúúúú

Máté94
köszi

Fisherman\'s Friend

törölve

REAL MADRID

NBA #9615
Köszi

Fisherman\'s Friend

Sziasztok, az NBA topicban a #9615-öt kellene törölni.
Köszi!

Fisherman\'s Friend

lippet
Hello!

Valaki legyen szíves tegye be ide: Vancouver 2010

Ami most van a fejlécben, azt nyugodtan törölje ki, helyére tegye be ezt a képet:

Link a képre: www.vancouver2010.com

Köszönöm!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tyler1
hali! tudom tegnap már kérték a WWE topicba a banner berakását, csak közben ezt a képet többen megszavazták. szóval kicserélhetnétek ha nem nagy gond :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gabber_saviola
aláírásodat bannal jutalmazom

nem lehet urlt szóval ami a WWE a topicban van kép azt betennétek bannernak?

szép napot az uraknak !

ezt a bannert ugyan ebbe a topicba beraknátok? (WWE pankráció topic)

jazzy
testépítés topic
#16042 -tõl fölfelé savior hozzászólásai.
Topicrombolás, többszöri házigazdai felszólításra továbbra is flood, káromkodás, flame keltés, emellett teljesen haszontalan és már már néha (kezdõkre) veszélyes válaszok, tanácsok.
Kérném a mielõbbi helyretételét.
Köszönöm.
Megkapta a jutalmat.

REAL MADRID

Aquir
izé!! #15589

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nyílt egy biciklizés topik,szerintem nincs rá szükségez