Csajozás és Pasizás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy véleménye vagyok veled. Alsóörs a legjobb hely a Balatonon. A baráti társaságunk szinte minden évben eltölt ott pár napot. A strandon elég jól lehet ismerkedni, de este ott a Dexion, ahol aztán tényleg lehet csajozni-pasizni. Viszont azt nem tudtam meg rólad, hogy fiú vagy lány vagy?
Anita
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Csak az esetleges pofára esések ne vegyék el a kedved, hanem kisérletezz tovább és tovább és tovább...
És ne ess át a ló túloldalára 😉
Tekintsd ötletelésnek, szerszámosládának.
Nagyon sok jó általános érvényû dolog van benne.
Ugyan akkor nagyon sok olyan is, amik csak egy bizonyos beállítottságú csajoknak jönnek be.
Gondold végig, hogy milyen tipusú kapcsolatra vágysz, és azt hogy a könyv tényleg ahhoz segít-e hozzá.
btw lányoktól ne kérdezd, hogy ez szerintük hülyeség-e vagy sem, úgyis mind azt mondja, hogy hülyeség..
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
És arra lennék kiváncsi, hogy véleményetek szerint az hülyeség vagy nagyon is igaz?? Sztetek?
Barátaim, ismerõseim, munkatársaim kapcsolatainak alakulásának megfigyelése.
Ha jól érzi magát a bárátjával nem fogja veled jobban érezni magát, ügyet sem fog vetni rád.
Amúgy meg nem írtam, hogy rosszul érzi magát a barátjával. Olvasd el még egyszer a hsz-m.
Ha pedig lány nem érezné jól magát a sráccal, már rég otthagyta volna.
Következtetések:
- annak a lánynak gondjai vannak, aki egy olyan fiúval van együtt akivel nem érzi jól magát...
- az a lány aki most sem rest több vasat tartani a tûzbe, melletted sem lesz rest
- azt a lányt akit el tudsz csalni egy kapcsolatból, azt a te kapcsolatodból is simán el tudják/fogják csalni
Öt éve én is megvettem, abban volt ilyen mentalitás mint amilyen Lirion-é.
Amit a tapasztalatáról ír az is stimmel így.
("tapasztalatom idõben tekintve elég kevés van, alig pár hónap, de ez idõ alatt több lánnyal voltam, mint egy átlagos férfi egész életében" - Lirion #281)
Remélem nem fogod megtapasztalni, milyen ha ezt rád vonatkoztatják és a te barátnõdre hajtanak rá....
Te tényleg ilyen untoleráns eszméket vallasz?
Remélem azért még nem késõ kijavítanom a hibát
ez tegnap tudatosult bennem, és rohadtul így van.
Btw a korom nem annyira fontos, tapasztalatom idõben tekintve elég kevés van, alig pár hónap, de ez idõ alatt több lánnyal voltam, mint egy átlagos férfi egész életében. Szóval nem panaszkodom. 😄
Nem ismerem a barátját. Voltak egyértelmû jelek, amibõl azt szûröm le, hogy sínen vagyok. Az a baj, hogy tapasztalat hiányában nem tudom mikor kéne megtenni a döntõ lépést....pedig nem akarom elszúrni.
Evolution: te ezt már csúnyán elbasztad. Hogy lehet vki ennyire vak? Elhív többször is kettesben programra és 3 alkalommal saját magához felhív és te meg impotens buzi módjára leszarod? Meg is érdemled, hogy ne jöjj össze vele. Valószínûleg azért kerül, mert már nem vagy a szemében férfi, csak egy creepy guy, aki zaklatja a hülyeségeivel. Max úgy tudod helyrerakni a rólad kialakult képet, ha ezerrel elkezdesz más lányokat fûzni. Sokat. Egyszerre. Sikeresen. Így felébredhet benne a féltékenység és talán újra kezdeményezne is.
Már réges rég el kellett, volna mondanod neki, mit érzel, vagy egszerûen lesmárolni. Azt nem mondanám, hogy ugy érzi nyomulsz mivel még nem tettél semmit. Ha én lennék az a csaj és tetszenél, ugy gondolnám, minek megint kettesben talizni vele, ha ugy sem fog lépni!
Mert az hogy elbeszélgettek, meg mulattok az nem jelent semmit, valakinek tovább kell menni, mert ha csak nézitek egymást az eltarthat életed végéig. Most végképp ne fogd vissza magad, ha csak nem vagy bátortalan, de akkor inkább felejtsd el. Ha van benned kurázsi, tudod mi a dolgod! Átkarolni, kezed a fenekére azt...
Nah szval kezdem az elején. Má jó párszor láttam a városba egy jó csajt.
Multkoriban észre is vett engem rám is mosolygott. De én akko nem gyalog voltam így nem tudtam megállni. Mint kiderült egyik haverom oszt társa.
Hogyan kéne vele kezdenem az ismerkedést? :S Mondjuk ha nem kutatom h melyik szorakozó helyre jár ha jár egyáltalán. Havernak már mondtam h hozza el egyszer magával vmi közös buliba de annyira nincsenek jóba h ilyent mondjon neki....
Elõre is köszi!
endru37, neked milyen csajozós dumák jönnek be?
Thrash \'Till Death
Van akinél elsõ blikkre mûködik, van akinél idõvel kialakul. Tenintsd barátkozásnak, ne táplálj hiú reményeket, nyerhetsz egy "barátot", vagy egy barátnõt, ha nem beszélsz többet vele, mit nyersz?
Magánvélemény nem kell elfogadnod tanácsként.
ha nem akar hosszú kapcsit akkor két lehetõség van..vagy tényleg nem akar, vagy így akart lerázni..sztem..
de lehet ha dumálnátok, akkor sikerülne megpuhítanod😊
te voltál ott, neked kell tudni!!