Csajozás és Pasizás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap voltunk haverral bálba,és ott volt haverom 1ik lány ismije,és táncoltam vele meg jól-elbeszélgettem vele,mondta h neki most nem kell hosszú kapcsi😊)
ez 1hülye kérdés lesz😄😄
szerintetek felvegyem msnre?😄
😄😊)
Sziasztok! 😊 Hologram! Próbáld ki egyszer egy kicsit illuminált állapotban egy bombázó csajjal 😉 Akkor talán megérted 😊

háát discoba mimást csináljon az ember😊)
Ne kérdezd meg tõle hogy akar-e táncolni hanem jelensd ki hogy gyere táncolni(lehetõleg magabiztosan).

Meglátod más lesz az eredmény.

Bár én nem értem mi olyan jó abban hogy ott ugrálnak tuc tuc zenére.
Nyereményjáték! Reklámozz te is hülyeségeket és nyerj felkiáltójeleket a neved mellé+!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

😊😉
nincs mit😄😛

ohhhh köszönöm tanító néni!😊))
na ez már döfi😄
csak így tovább..még a végén büszke leszek rád😄

hát most nem nagyon fogglalkoztunk velük😄 jót röhögtünk rajta és kész táncoltunk tovább😄...😊))(K)
igaza van cicám az elõttem szólónak..ne akarj ilyen görcsösen ismerkedni..meg lehet volt pasijuk a lányoknak..nem jöttek táncolni hát nem jöttek..lesz más..egyszer indulj el úgy bulizni hogy szarsz bele az egészbe..hogy csak mulatni akarsz..hidd el, meg fogsz lepõdni!!😊

DaemoonHunter
Ilyen velem/velünk is fordult már elõ...odamegyünk 2 csajhoz, - Akartok táncolni? - Neem. Na jólvan akkor aztán mentünk máshoz, azok meg egész este kettesben táncoltak, meg ültek az asztalnál...gondolom vannak akik csak "magányos" bulizásra vágynak, vagy nem szeretik az ellenkezõ nemet kitudja, szóval az ilyeneket le kell szarni azt 'jóvan.

voltunk megin dizsibe😊
haverral táncolunk oda táncoltunk 2csajhoz megkérdezzük akarnak-e táncolni velünk mondják h nem....jóvanakkor...és egészvégig ott voltak körölöttünk és haver is mondja bazz ezek minket néznek...meg késöbb ott ülnek 2en az asztalnál magányosan..nemértem õket....pedig nem 1fúúú de 10bõl 10es csajok voltak....
jolvan fiú.. de remélem a szót nemfogsz elovlasni a blogról... haha

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Ez kurvajó, de legközelebb majd akkor linkelj amikor nem egy töküres tartalommal rendelkezõ oldalt ajánlanál <#wow3>

http://tanuljmegcsajozni.blog.hu/ érdekes

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

😛😄

(:
de még 17 éves..nem 40..ha az lenne akkor én is fikáznám, hogy észhez térjen..de látom egy a célunk😄
kössz

Magamat puhapöcsöztem le, nem õt 😊
Nem akarok veszekedni, se kötözködni, de szerintem éppen te adod alá a lovat a kedveskedéssel. Néha az kell az embernek, hogy megmondják a frankót a képébe. Erre próbáltam rávilágítani.

ok..de akkor sem kell senkit puhapöcsözni..még viccbõl sem!!😊
próbálom megnyugtatni..te meg adod alá a lovat..senki sem szerencsétlen..sztem csak akarni kell..és minden sikerülhet😊

nem bántok én senkit..😊

jólvanna....nebáncs Peach😊
(K)
Egyébként pedig ezzel éppen hogy segíteni próbáltam neki, nem látod?

Nem vagyok nagyképû, sosem voltam az.

egyetértek!!😊

te meg mi lenne ha visszavennél az arcodból??

de miért foglalkozol még mindig vele??
még 17 éves vagy!!ráérsz!!ne ezen agyalj!!tanulj!!meglásd, akkor csap be a villám, amikor nem is számítasz rá!!oks?😄

Igen. A szerencsétlent úgy is értem, hogy puhapöcs 😄
Nem baj, most amúgy is nagyon el vagyok foglalva az egyetemmel nem is próbálkozom.

Fantomlovag
Ugye tisztában vagytok vele, hogy a dolog nem csak szerencse kérdése, hanem tudás, felkészültség, idõzítés és módszerek kérdése?

Csak kérdezem...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Nem vagyok fasz. De szerencsétlen, az igen...

erre nemtok mit mondani....teis 1szerencsétlen f'sz vagy, velem együtt!:/
mondjuk nekem már volt,de réég volt......
Ne siránkozz már annyit......én 21 éves vagyok, nekem sem volt még barátnõm.

faszz kivan...........lese szar azacsaj:S:SS:
idegesit..áhhh mé vok ien szerencsétlen????::SS:S::'(
:/
lesz az..hidd el!!
ne légy már oly kishitû😊

már ha lesz..😞
várjuk az újabb fejleményeket😊

😊))😉
green6k
Ez bõven elég sztem.Ha szeretne valamit úgyis felkeres majd.És amúgy is 100 km tényleg sok egy olyan dolognak ami még ki sem alakult.
Most hétvégén rámész egy másik gyönyörûségre és már meg is oldódott a problémád.A figyelmed egybõl más vonja majd el. <#eljen><#vigyor4>

bármikor szívesen😊
többet érdemelsz..ne add fel!!😊
pussz

köszi Peach hogy te mindig ittvagy velem!
ne akadj fel ezen..lépj tovább!!lesz más!Fel a fejjel!!
jó éjt!

2kifogása volt..
green6k
Egyre több a kifogás...

sztem se nézi:S!deh ugyláttam bejövök neki...
meg még arra hivatkozott hogy mesze lakik tölem kb:40km +kollégista azaz összesen 100km kb.deh mondtam neki otta péntek,sombat,vasárnap..........:S:SS
green6k
Szerintem ha valakinek kell valaki nem nézi a korkülönbséget.Most még az idõsebbekre buksz.Majd egy 7 év múlva megfog ez fordulni.😊És persze az életszemléleted is.

joh.de ezt acsajt én kb:18nak néztem.....nem22nek.
nememhetek ugy oda a discoba hogy szia hány éves vagy😄...
:S:S:S:S:.
keress egy korban hozzád illõ csajt..biztosan vannak a sulidban vagy másik suliban vagy szórakozóhelyen, esetleg a szomszédban😄
vannak akiket zavar na, ha fiatalabb a barátjuk..
ez van..emiatt ne akadj ki!😄
pussz