Csajozás és Pasizás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊😄
hát én chaya véleményét osztom..én is így mûködöm..nekem is van nem egy olyan ismim akivel beszélgetek,de nincs velük semmi "olyan" tervem..
vagy kérdezz rá..ha zavar, küldd el a picsába..tiltsd le..de egy ellenkezõ nemü barát sztem mindig jól jön..szerelemre meg van sok más nõ a világon..értelmesnek tûnsz,nem hinném hogy ezzel gondod lenne..

chhaya
Miért, ha összejönni nem akar veled, akkor már beszélgetni sem szabad? Tán azt hiszi, hogy haverok vagytok. -.-

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

jaja😊
Nekem is van ilyen "kedves" csaj ismerõsöm de az a poén, hogy tényleg nem veszik észre magukat és azt hiszik, hogy milyen jófejek veled.
oksa Peach😉
na mesélek egy sztorit😊
van 1lány akit felvettem msnre,elkezdtem írni neki hogy megszeretnélek ismerni,meg járni szeretnék veled,beszélgettünk minden jó elvoltunk,és õ mondja hogy mégnemtudja mit akar....aztán mondja hogy alakulóban van 1kapcsolat neki...(jóvanakkor mondom)onnantól kezdve nem írtam neki,és minden nap õ írogat nekem msnen hogy mizu meg minden...nem értem...
ma is épp belépek msnre egybõl ír mitcsinálok..aztán mondja összejött azzal a sráccal....
deh minek írogat meg minden ha nem akar tõlem semmit se????:@
féltékennyé akar tenni vagy mih??
okosan és kész..

és netán nem fogom ezzel untatni hogy buli közepén ieneket kérdezek hogy hány éves vagy,hol lax,?

ám köszi ennyivel is okosabb lettem😉
bármirõl...kérdezd meg, hogy hívják..jobb esetben visszakérdez..aztán hol lakik..hány éves.. kivel jött arra a szórakozóhelyre..milyen gyakran jár szórakozni..milyen zenét szeret..kedvenc együttes.. van-e hobbija..ha igen,mi..persze a túl sok kérdés sem jó..légy érdeklõdõ..lehetõleg a szemébe nézz és ne a mellét bámuld..😄
dícsérd meg a ruháját, vagy csak mondd egyszerûen, hogy csinos..kérd fel táncolni..kérd el a telószámát..ha eszedbe jut valamirõl valami vicces sztori, meséld el..de csak akkor, ha tényleg vicces..a többi jön magától..mesélj te is magadról..persze ne túl sokat..

ám megkérdezhetem hogy mért állítod le az illetõt,?😊
dehazémegkérdem😊
joh és tegyük fel hogy szemezek 1lánnyal meghívom valamire,elfogadja és attól a perctõl fogva mirõl beszéljek vele???
ja és próbálj meg magabiztosnak tûnni..arra bukunk mi nõk..😄:d
ne bunkó vagy tolakodó..csak biztos..ha meg nem jön össze, nem dõl össze a világ!! ez a legfontosabb..ja meg persze ami az egyiknél bejön, a másiknál bukó..

ha így próbálkoznak, normálisan, akkor beszélgetek, táncolok szívesen..
de általában nem jutok el idáig..mert ha látom hogy valaki közeledne még idõ elõtt leállítom..😄😄😄
ne kérdezd miért..

köcce😊
azért még elfogadok jó pár tanácsot,kinek mi vált be..
Peach nálad is így szoktak a fiuk probáálkozni??
Elõször talán ha van rá lehetõséged, szemezz vele, mosolyogj rá..Ha nincs, nem baj..Odamész..Xy vagyok, meghívhatlak egy italra?..Csak lazán!.. mosolyogj!!Vagy táncolsz velem?..De el ne kezd tapizni!..én legalábbis az olyantól falra mászom..én ennyit tudok mondani..de ha nem jössz össze elsõre, majd összejön másodjára!..ezen ne akadj fenn!talán mások is mondanak még okosabbakat!!Csak lazán!!Sok sikert!!

hello!
pénteken voltunk haverral discoba,kecskeméten a blingbling-be,
segítsetek már légyszi,hogyan szólítsak le 1lányt?
Nem is tanyára gondoltam😊
😄
kicsit sok filmet nezel,meg ezzel ne egy falusi 'ivoban' probalkozz
Sziasztok!

Hazafele uton discobol eszembe jutott, hogy mi lenne, ha leülnék a pulthoz iszogatnék egyedül, a pult tuloldalán kiszemelnék egy csajt, mindegy hogy magányos e vagy egy barátnojével van-e, és az egyik pultossal küldök neki egy levélfecnit, hogy meg inna e velem valamit?
Persze ha nem iszik.

Rem bejön legalább 3-ból 1-szer.😊
elosszor is ugy h nem forumn probalod meg megtalalni a valaszt mivel valszeg senki nem ismeri itt!barmirol lehet beszelgetni csak tudni kell h mi az erdeklodesi kore vagy ha nemtudod megkerdezed ennyi az egesz, es legyel hatarozott. akkor nemfog 'nyominak' gondolni😊
Sziasztok!

Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik nekem és és tegnapig úgy tudtam, hogy még járna is velem. Mert már többször összeakartam vele jönni csak nem sikerült, nem azért mert lekoptatott csak nem közeledtem...a barátnõjével beszéltem, és õ azt mondta, hogy nem járna velem.Ezt msn-en. Szünet. Csak max. egy éjszakára lennél jó neki. Hát jah, én sem akarok most végül is kapcsolatot. A caj ilyen, sexelget benne van a témában. Csak az a baj, hogy õ az a fajta csaj, akivel nem nagyon tudok mirõl beszélgetni. A barátnõjével, meg sok más csajjal tök jól elvagyok, de vele nem megy...lehet azért mert õ tapasztaltabb, mint én. Mirol tudnék vele beszélgetni, hogy ne higgye azt, hogy lúzer vagyok, vagy kezdõ vagy nyomi vagy ilyesmi?
Esetleg olyan helyet nem tudtok Budapesten, ahova be lehet ülni randira?

Olyan nagy helyet keresek, ahova, ha bemész, akkor nagy hely van, mint például az erzsébet körúton a KFC. Tudjátok ott van, hogy, ha a nyugatinál felszállsz a villamosra, ami a nyugati elõtt van, és az oktogon irányában mész az erzsébet körúton, és akkor a kfc ott lesz az egyik sarkon.

Na a kfc ben belülrõl rengeteg asztal van, és sok helyre le lehet ülni, nagy a belsõ tere, valamilyen ilyen nagy helyet keresek.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

DaemoonHunter
Sajnos ez nagyon változó...én mindenbõl poént csinálok, akármi...ránézek egy pohár kávéra máris eszembe jut valami.
Nemrég voltam pl randin, a csajnak mondtam, hogy "mehettünk volna korizni is, csak kár, hogy nem tudok így inkább csak esések lennének, viszont, most itt vagyunk a teázóban, bár itt meg leforrázhatom magam teával".
Akármi...ha valamelyest tetszel a leányzónak, akkor máris nyert ügyed van, bár nem kell túlzásba vinni a humort. A másik topicba láttam írtak pár ötletet...zene, vágyak...

és te milyen jellegû poénokra gondolsz?

hogyan vezessem a beszélgetést:?

DaemoonHunter
Lehet fiatal vagyok még hozzá, de én egy randin elõször mindig a leányzó jelzéseit figyelem. Alapesetben nem vagyok túl beszédes, viszont, ha megvan a közös téma, akkor le sem lehet kapcsolni<#vigyor2> + humor is kell. Igen...megérintheted a kezét, mosolyogsz, de minden adja magát.

Sziasztok!
, most leginkább a csajokat kérdezem, de a fiuk véleményére is kiváncsi vagyok

Ha egy randid van egy csajjal, egy kávézóban, akkor az elsõ találkozás alkalmával mirõl érdemes beszélgetni, és hogyan kellene testjelzéseket mutatni, pl. megérinted a kezét, stb...

Dick Riddick
Szerintem túlságosan erõltetted a dolgot. Ha érzed hogy ellenkezik, ne erõltesd. Hagyd pihenni a dolgot egy darabig. Ne érezze hogy futsz utána.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Idõben döntsd el hogy a barátja akarsz lenni, vagy a pasija. Mert ha a pasija, akkor nyugodtan mondd el hogy tetszik neked. Ha kikosaraz, nem tragédia /könnyen lehet hogy késõbb még összejöttök <#nevetes1>/. Ha pozitív jeleket ad, hívd el valahová és vedd le a lábáról. 😊 Good Luck!

ok. majd írom a fejleményeket :Ð

btw, én eddig pont fordítva gondoltam: hogy elhanyagolom, és megunt. Vagy azthitte hogy csak arra jó nekem hogy szórakozzak vele ha unatkozok. Most én gondolom ugyanezt róla :d. Ezt elmondtam neki is, és azt mondta hogy õ nem olyan, és hogy miket gondolok én róla <#zavart2><#nemtudom>
Dick Riddick
És lehet hogy túlságosan nyomulsz. Lassíts.

Dick Riddick
Állj oda elé és mondd el hogy mit gondolsz/érzel. Ha kidob, akkor legalább tudod biztosan. Ha nem...

Sziasztok!
Pár éve költöztünk el ide, ahol most lakunk, de csak most nemrégiben vettem észre egy lányt, gondoltam jó lenne megismerkedni vele közelebbrõl is, úgysincs még a környéken sok ismerõsöm. Nos, mivel õ már korábban bejelölt myvipen, fel tudtam vennni msn-re, és ott elkezdtünk dumálni. Nem kellett rá sok, és lejött velem dumálni amíg a kutyát sétáltattam.. ezután elhívtam egy hétvégén filmezni hozzánk, oda is eljött, de ott sajna nem volt elég önbizalmam közeledni. Amikor buszon, buszmegállóban találkoztunk, de még msnen is nagyon vidámnak látszott. Sétáltunk még 1x ezután, akkor nagoyn sokat dumáltunk mindenfélérõl. Viszont ezután mintha egy picit átment volna negatívba. Aztán nagyon. Nem tudtam, hogy mi történt. Volt egy párnapos idõszak, amikor még msnen se láttam. Megelégeltem, és küldem neki egy sms-t hogy jöjjön msn-re, mert dumálni akarok vele. Ezután mintha megint fellendülni látszódott volna a kapcsolatunk, de tévedtem. Nem tudom hova elhívni: vagy nem ér rá, vagy beteg vagy valami.. mondom ok, megvan a kifogás.. de ma épp unatkozott, nekem meg épp lejött egy film, gondoltam áthívom, de erre azt mo dnta hogy van még neki is egy csomó dolog, amit meg kéne néznie... mikor visszafeljött msnre azt mondat hogy 2 órán kerseztül a kádban ült és zenét hallgatott..

Hol rontottam? Helyre lehet még hozni? Hogyan tegyem fel neki a kérdéseket, hogy mit is akar valójában?
chhaya
írj neki és kérd el a számát.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Sziasztok! van egy kis problémám......kicsit hosszú lesz.....

Megismerkedtem egy lánnyal egyik bálban, vagyis láttam, hogy bejövök neki és odamentem hozzá. El is kezdtünk beszélgetni, de valahonnan ismerõs is volt. Valahol láttam már. Már az elején kérdezte, hány éves vagyok, megmondtam neki. 18 leszek. Én kb tudtam, hogy õ is most lesz valahogy 18 vagy már annyi. igazam is volt. kimentünk a kocsihoz. Személyimet megmutattam. Elhitte. De furcsálta. Õ 21-23-nak nézett, igaz, kissé sötét is volt, meg úgy öltözködtem. Simi tapi volt meg miden, de semmi több, de láttam rajta hogy bejövök neki. Oké. gondoltam. MAjd felvettem msnen beszéltem vele eddig egyszer, és nagyon megtettszett, mikor elköszönt ugy köszönt, hogy majd még beszélünk, gondoltam vmi jel, hátha. Lehet még semmi komolyat nem akar, de késobb talán. Ez volt 2 napja. nincs sokat fenn msn-en, én sem, de volt hogy egyszerre voltunk fenn, de nem irt még én sem. A véleményetekre vagyok kiváéncsi, írjak neki, vagy hagyjam, lerázos duma. Szerintem férfifaló a csaj kissé. de talán nem. ???? ? ?, ,??
csajozás nõfüggõ, hogy hogyan a legjobb.. ahány nõ annyi igény. 😊 csak hogy bonyolult legyen. 😊

Weboldal: Szerezd meg a nőt! http://szerezdmeganot.com

Trade
gatulálok eddig természetes emberekkel volt tele az sg erre jössz ezzel,mondd kinek van szüksége sablonosságra?
Itt elsõsorban egymás tapasztalataira,tanácsaira vagyunk kiváncsiak

graphitman
Az F.B.I. már keres!

Graphitman

Például ha egy fiú meg szeretne tudni rólam valamit az írjon nekem msn-re!(Vagy ha õ csajt keres!!!!)

És lécci csak a Szantgotthárdiak írjanak!
Nem beszélhetnénk pasikról???
Megnyílt a http://pua.hu/ !

Közösségünk célja a magyar PUA-k (Pick Up Artist-ok) összegyûjtése Magyarországon és az egyéb érdeklõdõk (rAFC-k, AFC-k) segítése a nõk teljes megismerésének a terén.
PUA magyarul egy olyan embert jelképez, aki pontosan tudja, mire és mitõl gerjednek a nõk, mitõl éreznek vonzalmat, hogyan lehet elérni azt, hogy a nõ fél óra beszélgetés után azt érezze, mintha már 10 éve mély lelki társak lennének és konkrétan hogyan szerezhetõ meg a csaj.
A forum és a témák nagy része már több korábbi forumok mintái alapján jött létre, ihletõjük legfõképpen a Játszma c. könyv. (The GAME)
(írta: Neil Strauss)

Ha érdekel:
- a nõk szinte teljes megismerése külsõleg és belsõleg
- a nõk testbeszédének olvasása, jelek megértése
- ismerkedési, öltözködési, stílus és identitásbeli/személyiségbeli tippek
- mitõl sikeres vki a nõknél és ennek mi a módja
- sikeresen alkalmazható technikák és módszerek kidolgozása, kifejtése elismert Guruktól (Mystery, Style, Tyler Durden, Vince Kelvin, Lance Mason, Swinggcat, Tenmagnet, Badboy, DavidX, Juggler, BradP, David Deangelo stb.)
- hogyan válhatsz népszerûvé környezetedben, osztályodban, egyetemeden stb.
- hogyan nyerhetsz több önbizalmat
- hogyan szerezheted meg a képességet, hogy sikeres legyél a nõkkel
- tapasztaltabb PUA-k véleménye, válaszai kérdéseidre
- FOLYAMATOSAN FRISSÜLÕ! termékek (cd-k, dvd-k, könyvek) híres csábmesterektõl
- FOLYAMATOSAN FRISSÜLÕ! híres és elismert mPUA-k, Life Coach-ok és Casanova-k írásainak fordításai

akkor -> ITT A HELYED! -> A regisztráció INGYENES! http://pua.hu/
és ráadásul Magyarországon mindez legelõször csak itt: TELJESEN MAGYARUL!

Regisztrálj és hasznos forumozást! http://pua.hu/

Mex
Site-Admin http://pua.hu/
EZT NÉZZÉTEK!

IDE KATT

Get a life!

Falconer
Ez egy faszsag. Mindenkinek vannak sajat feromonjai, aztan arra gerjed a masik nem kepviseloje. Ez ilyen tudat alatt bejon neki dolog. Mos attol meg, hogy befujod magad egy masik csavo feromonjaval.... Ez faszsag.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Gaara
Hehee...csajozós tanfolyam...úristen...ki lehet ekkora marha aki erre beíratkozik?😊

Jaj, el ne hidd már...
<#falbav><#falbav><#falbav>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

az a fernom vagy hogy hívják hatásos ?
Dynamic
Gratulálok Zsoleszkém!Azt hiszem jubilálunk, ugyanis neked sikerült beraknod századjára az egyébként szánalmas csajozási tanácsok linkjét.A jutalom felkiáltójeleidért fáradj a moderátorhoz!Köszönöm.

(És mondd csak:tényleg elhiszed hogy kapsz egy fillért is?Hol tudod nyomon követni, hogy hányan kattintottak rád?Sehol.Bármikor mondhatják, hogy nincs meg az x ember, nem kapsz pénzt.Gondolkozz!Lúzer!)
zsolesz92
nagyon jó
tudom ide is régen irtak de nézzétek meg, és tanuljatok 😄

ha akartopk csajozni ezt nézzétek itt egy tuti technika:
www.kretens.atw.hu
http://webcamchat.csupasz.hu/
Hali mindenkinek!

Ha fiú vagy, ako bombajó csaj(oka)t akar felszedni, akkor biztos sikered lessz ha megnézed:
www.csajozasitanacsok.hu

UI: Tuti a sikered, ha ezeket a cikkeket elolvasod és betartod.
hykao
Csak aztán nehogy a nagy keresésben a törvény keze találjon meg téged lol... 😊))