Csajozás és Pasizás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
f'szomkiivanmáá sosem jön össze semmi sem.....:'(
Azóta írt? ha igen, mit?
hanem azt mondom, hogy bárhogyan is alakul, ne vedd a szívedre..de ezt már mondtam 😄😛
pápá
nem pedig msn-re..ha érted..:-)
ne vedd fel!
ha õ nem jön össze, majd lesz más..
puszilak
az a baj hogy van 1rossz tulajdonságom: hogy minden f'szba bele élem magam😞
már ebbe is hogy lehetne belõle vmi....
irtam neki vipre hogy megadode az msncimedet..idáig nem irt vissza ha nem is fogg akkor 100%hogy azlesz amit irtál:/flört:S:S😞(
Szerintem totál hihetõ, hogy inni akart a másik csaj és ezért ittak..
Mi is mindig mindent együtt csinálunk, ha elmegyünk valamerre bulizni..
Ez már csak így megy a nõknél😄
De persze az is lehet, hogy csak dumálni akart veled meg táncolni és neki ennyi elég volt..nem látok a fejébe..De én az elsõ variációt tartom valószínûbbnek, már ha magamból indulok ki..Szerintem ha táncoltatok meg beszélgettetek is, akkor biztosan szimpi voltál neki..
De mondom, akármelyik variáció az igaz, ne vedd a szívedre, mert az ilyenfajta ismerkedés sokszor csak játék..tánci-tánci, aztán mindenki megy haza..😄
Peach szerinted leakartak koptatni azér nem jöttek vissza hozzánk,vagy tényleg csak inni mentek azé..nem tudom..
(bár én sztem elég jó elvoltam vele és nem láttam rajta hogy untatnám vagy valami.)bár kitudja..😞
nem kell valaki, mégis vele vagyok..nem akarom megbántani..fasza mi??
nem muszáj meghívnod senkit semmire..kérd fel táncolni mondjuk..😄
Jó nyitásokból sok van, legyél egyedi, vicces, és laza . Ez a lényeg.
-Rita! de rég láttalak! Hogy vagy?
(értetlenkedés)
-Mi az, Rita, nem ismersz meg?
(zavarodott pillantások)
-Nem Ritának hívnak?
(zavart mosoly, tagadás)
-Nyugi, csak vicceltem.
(bemutatkozol)
És a többi már megy is.
Nekem bejött. 😊
\"Heroes never die. They just reload.\"
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Röviden szólva: NE. Ne ajánld fel s ne is mondj igent a „meghívsz egy italra?” kérdésre.
Mert ha igent mondasz, akkor te is csak egy kiszolgáló, egy papucs leszel, akinek ha csettintenek
rögtön ugrik s teljesíti a nõ minden vágyát, persze csak anyagiakban.
Pl.
Õ: (gondolva, hogy te is egy balfasz vagy aki ugrik erre) Meghívsz egy italra?
Te: (huha, tuti bejövök neki, hisz megkért, hogy vegyek neki egy piát) Persze.
Õ: (lol, na ez is lámer aki vesz piát nekem a két szép szememért, de hát õ se gondolja komolyan,
hogy egy piáért majd lefexem vele...inkább elfogadom és keresek egy igazi csávót😊 Köszi szépen,
rendes vagy, szia!
Te: Héé, várj...(rohadt ribanc)
Még ha marad is pár percre, hogy beszéljetek, tuti buktával nyitottál, s sohase fog veled lefeküdni,
max ha egészen elmész addig, hogy ruhákat nem veszel neki, amit valószínûleg majd másnak fog
felvenni, s veled csak azért fog lefeküdni, mert pénzeled, de igazi orgazmust majd egy CsM-mel fog
megélni.
Még véletlenül se ajánld fel, hogy te veszel neki egy piát! Így te magad önkéntesen válsz
kiszolgálóvá/papuccsá. Ha el is fogadja, teljes beégés és ugyanúgy végzõdik mint az elõbbi eset.
Persze ha mester vagy akár fordíthatsz is a helyzeten, de miért nehezítenéd meg a saját dolgodat?
Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)
most pénteken is voltunk discoba haverral,mellettünk lévõ asztalnál ott ült 2lány,1iket néztem direkt pont szembe volt velem,néztem láttam õis rámnézett..1,2x..deh most hogy mentem volna oda hozzá??
olvastam neten hogy unják már a lányok ezt a szöveget hogy..szia meghívhatlak valamire,meghogy mianeved....
akkor meg hogy a fenébe csináljam......?😞:S plz valaki mondjon valami okosat,ki hogy szokott ismerkedni buliba.. köszi
Én is jártam idõsebb csajjal is meg fiatalabbal is (23 vagyok) és higgyétek el a kor messze túl van értékelve.
Amúgy meg valszeg azért nézett meg mert tetszel neki. Ha meg nem akkor is mi veszteni valód van? Mindenbõl tanul az ember. 😊
konditerembe van 1csaj aki mostanság mintha nézne...és tegnap is jön velem szembe rámnézz,én közbe iszok és ahogy rámnézett majdnem belefuladtam a vízembe😊)
néha zavarba jövök...amikor nézznek.
mit csináljak hogy eggyátalán ne jöjjek zavarba??
Errõl nem is tudtam?😄
Na megállj sunnyadvány
ha máskor is néz majd..hm? most õszintén?
elég ebbõl az "én nem vagyok jó ezért meg azért" szövegbõl..:-)
láttad Pope mit írt??
az, hogy 17 vagy sztem nem gáz..
én is rá vagyok cuppanva az öcsém egyik barátjára..õ is 17..😄
én 21 vagyok..
annyi minden hülyeséget csináltam a fene nagy "önérzetem" meg büszkeségem" miatt..
hogy a kérdésedre válaszoljak..nem, nem hagynám ki az öcsém barátját, csak amiatt a négy év miatt..😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nem hiszem hogy egy 23éves csajnak egy 17éves srác kellene😊
lehethogy csak hülyeségbõl nézett,vagy biztos koszos voltam vagy valammi😊))😄
úgy õszintén...sztem neked se egy 17éves srác kellene 23évesen😊
nem tudom...
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
És amúgyis, mit veszítesz, ha kideríted hogy akar-e valamit?
haverral járunk gyúrni,és volt 1csaj aki 1folytába nézett,haverom is mondta hogy bazmeg nézz téged az a csaj,jövünk ki a terembõl az ajtón,õ háttal volt nekem, épp a futópadon sétált ,deh hátra fordult és rámnézett és mosolygott 1ett😄😊
szerintetek akar vmit?😊
((:deh van 1gebasz hogy én 17vok õmeg 23😄😊))
Mádül „A Szerelemben Rendkívül Járatos” Ferenc megmondja mi az úgynevezett „dörgés” eme téren. Alapvetõ dogmának, amit ezúton kinyilatkoztatna Mádül Ferenc, a következõt kell tekinteni: A nõt nem szeretni kell, hanem birtokolni. Lehetõleg, - mondjuk úgy, ha mód van rá – minél többet egyszerre. Mádül „Poligámia Mellett Hitet Tévõ” Ferenc úgy gondolja, hogy az ideális nõ jellemzõi az alábbiak: sok és kellõképp szófogadó. A nõ ennek a feladatnak az elvégzésére épp elegendõ sejtett kapott a Teremtõtõl.
Méghozzá hármat. Az elsõ a hisztériáért felel, a második a menstruációért, a harmadik pedig e kettõt ötvözi. Ezért nem árthat a nõkkel való kapcsolatunknak, ha e felfutatott oldalbordát a férfi átformálja saját képére.
A nõ begyûjtésének folyamata Mádül „Színyei Merse Pált Csodáló” Ferenc szerint a következõ: Odalépünk a kiszemelt példányhoz és bejelentjük igényünket rá. Ha a nõ esetleg nem szeretné a konnektálódást, mondhatni rejektál minket, emlékeztessük bibliai kötelezettségére. Eme procedúra tehát „egyszerû mint az ásóbot”.
A nõ felé a késõbbiekben legyünk odaadóak és vegyünk neki gyakran virágot. De az egyszerûség kedvéért a virágot a nõnek ne adjuk át, erre különösképp ügyeljünk, hisz az így ismét felhasználható a következõ Freundinunknál.
Köszönöm a lehetõséget, Mádül Ferencet hallottátok.
Ps.:Rossz az aki prosztata.
Hiába tettem túl magam nagyjából rajta egy olyan dumálás után ami során még inkább rájövök arra, hogy mennyire aranyos meg jófej , igencsak sajog a szívem.
De nem is küldöm el a fenébe, mert kedves vok, csak belül szarul esik.És nem is minden lánnyal vagyok így van olyan aki mással jár de nekem teccik és ettõl még az egyik legjobb "haverom".