REIKI (gyógyítás)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És igen, az ember, aki magával szembe tud nézni, az mindennel mással is szembe tud nézni. Ezért írtam azt hogy a megoldás kulcsa az egyén.
Csak befele ne kelljen nézni, mert még megvakulna. Amúgy hajlok arra, hogy nem is mindenki képes rá.
www.smart-bus.hu
Én is úgy gondolom, hogy okság van a világban. Csak az a kérdés, hogy akkor hogyan hihetsz saját döntésben, és hogyan vagy képes elkülöníteni külsõ, és belsõ okot. (?)
A betegség nem "csak" okozat, hanem ugyanúgy ok is. Nincs semmi, ami csak okozat lenne. Ugyanígy a döntés is ok, és okozat is egyben.
Tudod, hogyan vitatkozik két beképzelt mester?
-Ezt csak a rettentõ nagy egod mondatja veled.
-Te projektálsz, azonnal hagyd abba!
Szóval ennyit a rezgésekrõl, és az egoról.
<#eljen>#eljen> Ez egy jó megfogalmazás.
(Jaj de nagyon offolunk itten. <#smile>#smile>)
Hogy aztán kinek van igaza... lehet, hogy mindkét félnek, lehet, hogy egyiknek sem... a jó Isten tudja! :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondom, lényegileg nem értjük egymást... én azt hittem azért ennél magasabb rezgésen mûködsz! Ha abból amit idáig mondtam, neked ez jön le, arról én nem tehetek! Max annyit mondhatok, hogy legyen neked a saját hited szerint... sõt, legyen neked igazad! :)
Az orvostudomány pedig még mindig féllábú óriás... mindig az is marad, amíg darabokra szedve óhajtja az embert gyógyítani...
És mielõtt megint érne valami vád, leszögezem, hogy az is fél lábú óriás, aki mondjuk egy nyílt törést Reikizni akar! :D
www.smart-bus.hu
Biztos láttál már olyat, amikor mondjuk egy alma egyik oldala piros, a másik sárga... ha leültetnek a két oldalára minket, és megkérdezik milyen színû, akkor ugyanazt az almát egyikünk pirosnak, a másikunk sárgának fogja látni, és totálisan meglesz róla gyõzõdve, hogy a másik vagy hülye, vagy vak...
Az én véleményem az, hogy véletlenek nincsenek... olyan van, hogy véletlennek hiszünk valamit, de csak azért mert nem látjuk a közeli, vagy a távoli összefüggést... ettõl még (SZERINTEM) a világ, és maga az emberi lét is ok-okozat alapján mûködik... ilyenformán pedig a bennünk kialakuló betegségek is "csak" okozatok, az ok pedig a sok-sok helytelen döntésünk miatt kialakuló lelki egyensúly vesztésünk... ( azt már nem is merem mondani, hogy az OK-ot akár elõzõ életbõl is hozhatjuk )
Hogy azért a "vitát" tekintve lépjünk is elõre, azt azért hozzátenném, hogy az én véleményem az eddig általam eljutott információk, események, és személyes tapasztalások alapján alakult ki... mondhatnám úgy is, hogy az almának ezt a felét, én "ilyen" színûnek látom... :)
( szerintem válaszoltam a kérdésedre ;) )
www.smart-bus.hu
-Na, ha ezt az nwo topicban olvasnám egyszer... :D
Amúgy nem csak a betegségek, de az összes többi problémával kapcsolatban is a külsõ okokat divat felelõssé tenni, legyen szó gazdaságról, társadalomról vagy épp az egyént gyötrõ betegségekrõl. Most hadd ne említsem (mert az már nagyon off lenne) hogy pl. ki állította ezt az elvet középpontba amikor az általuk alkalmazott propaganda kidolgozásra került.
De ugye, ha nagyon gyúrsz a lelki egyensúlyra, akkor nem kapod meg a bárányhimlõt? lol.
(amúgy csak a kérdésemre nem válaszoltál:))
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Elég kevés az a betegség, ami CSAK azon múlik, hogy a lelki egyensúlyunk megvan-e. Ezt azért nem lehet így kategorizálni, nagyon sok betegségnek több összetevõje van, hiába van meg a lelki egyensúlya, a betegség kifog alakulni benne, ha nem jut be minden a szervezet rendes mûködéséhez elegendõ táplálék, nem használja minden testrészét egészségesen. Pl. a skorbut is betegség, és kizárólag a C vitamin hiánya okozza, teljesen mind1 hogy milyen a lelki egészséged :D
Másrészt, nem védekezhetsz minden ellen 100%-osan, az influenzát vszínûleg akkor is elfogod kapni ha max egészséges vagy, persze nem mind1 hogy 2-3 nap alatt gyógyulsz ki belõle vagy 1 hónap.
Ezek is betegségek, valóban szép árnyalatosan ki lehet fejezni pontosabban, hogy mi, de akkor is betegségnek számít :D Ahogy a gyomorfekély, ebola, skorbut, és a depresszió is. Nem mindegyiknek a lelki egyensúly az oka.
Az orvostudomány pedig egy fél lábú óriás... a sebészek kiválóak, de a többi az szinte csak kísérletezés... fõleg a belgyógyászat...
www.smart-bus.hu
Mint említettem ( nekem ) más kategória az, amikor az okozatnak ( betegségnek ) a kiváltó oka mi magunk vagyunk ( lelki egyensúlytalanság ), vagy éppen külsõ fertõzés! ( nem egy átlag nátha ) Más kiváltó oka van egy gyomorfekélynek, mint egy ebolának. Az egyikrõl tehetsz, a másikról nem. Amirõl tehetek, ami bennem alakul ki, annak igenis lelki oka van... ami kívülrõl megfertõz, ahhoz meg kb annyi közöm van, mint, hogy a velem szembejövõ autó nekem jön-e, avagy sem...
www.smart-bus.hu
Így csak milliók halnak meg nem-betegségekben, amiket betegségnek hívnak. :D
Ha a colitisrõl kiderül, hogy környezeti oka is van, akkor átkerül a nem-betegség, vagy a mérgezés kategóriába?
www.smart-bus.hu
Nincs ez túlmisztifikálva, a lelki egyensúlytalanság betegségek sokaságát tudja produkálni az évek hosszú múlása során... ez még csak nem is hit kérdése...
www.smart-bus.hu
Dont you love her madly, dont you need her badly
Dont you love her ways, tell me what you say
Dont you love her madly, wanna be her daddy
Dont you love her face
Dont you love her as shes walkin out the door
Like she did one thousand times before
Dont you love her ways, tell me what you say
All your love
All your love is gone,
So sing a lonely song
Of a deep blue dream,
Seven horses seem to be on the mark
Yeah, dont you love her
All your love
Yeah, all your love is gone
So sing a lonely song
Of a deep blue dream
Seven horses seem to be on the mark
Well, dont you love her madly
Dont you love her madly
Dont you love her madly
Ezüstös gyöngy
lombon a harmat
kibontva szirmát
minden virág
nekem köszön.
Hova is mennék
ideköt minden,
akármi jön
kivárom itt.
Vihar se mozdít
helyébõl sziklát
semmilyen szél
nem vihet innen,
nem ûzhet el
se szó, se fegyver
nem ûzhet el
Ideköt minden,
nem vihet innen
idegen földre semmilyen szél.
Nem ûzhet el
se szó, se fegyver,
szívet cserél aki hazát cserél
Harang szavától
távoli helyre
miért kísérne útlevél?
Bölcsõm és sírom is
itt volt és itt lesz.
Ide születtem,
akármi jön
kivárom itt.
Vihar se mozdít
helyébõl sziklát
semmilyen szél.
Nem vihet innen
nem ûzhet el
se szó, se fegyver
nem ûzhet el...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Polarka jól mutatott rá, hogy nem feltétlenül kellenek lelki okok egy betegség kialakulásához. De írhatta volna azt is, hogy üldögélj el egy ebolás mellett, aztán találd meg a lelki okokat.
Az immunrendszer mûködésére van hatással a lelkiállapot, de nem kell túlmisztifikálni.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Csak a mérgezés marad. Bár ha tiszta tudattal felajánlod ételedet Istennek, akkor a mérget is sikerül átváltoztatni. Lásd Srí Nrishimhadév (vagy Naraszinhája) történetét: gyakorlatilag a vérmaterialista apa a hívõ fiát akarta többször is megölni, de végül õt ölte meg Isten Legfelsõbb Személyisége személyesen. Ez nagy kegy volt részérõl.
A természetgyógyászat módszerei megpróbálják a beteg és lelke ( és így Isten) közötti megromlott viszonyt megjavítani. Ha a beteg megérti mi a feladata ebben a folyamatban, akkor nyert ügye van. Ez a felvilágosító munkája a term.gyógyásznak. Lehet szóban, és lehet szavak nélkül. A REIKI inkább szavak nélkül hat.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Minden betegség visszavezethetõ lelki okra... az évek hosszú folyamán a lelki egyensúlytalanság randa dolgokra képes...
Az pedig, hogy valakit megmérgezel... hát most erre mit lehet mondani? Ez neked kialakult betegség?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mellesleg a Rai vonal a szememben ott válik hiteltelenné, amikor pénzért mestert avatnak... ez még viccnek is rossz...
De a lényeg, hogy nálad mûködik... sajnos sokaknak meg a kedvét veszi a sok lehúzós történet miatt...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lényegében ezt mondták a papok a középkorban, meg is haltak jó sokan...
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!