Izmos fiúk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy lehet egyszerre zsírt égetni és izmot növelni, csak nem olyan szinten, mint a profik.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
tehát a kettõ nem fog együtt menni 😄
egyébként sztem konditeremmel jóval többet érnél.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Normál testalkatom van, de egy kis pocak azért becsúszott. 😊 Ennek leapasztására, illetve néminemû izmosodásra jó ez? (Nem akarok Swarci lenni + testépítõ, csak kúlabb.)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
persze,h tudhat...
sõõõt....illik is szerintem!
a keleti kultúra(többek között) engem is vonz!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
szerintem 1 dolgot tanul meg az ember ...türelem és más nemzetek kultúrája felõl is többet tudhat meg az ember ...
mondjuk töredelmesen bevallom,én nem tudok úszni....
kung-fu?ju-jitsu???
az igen!
gratulálok!:-)
isteni érzés...bár mivle ritkán van rá lehetõségem,h lovagooljak,így minden alkalommal meg kell szoknom a lovat,h ne féljek,és ezt ne érezze rajtam...de ez nem sok idõ,s utána már jöhet a kellemes ügetés a szépséges pacival..^^
kézilabda is jó néha...
illetve egész pontosan jelenleg aktívan semmit
max annyi h tornázok magamnak,meg hobbi szinten korizok..ez utóbbi az is volt mindig..
Viszont 10 évig balettoztam/táncoltam...de valAhol errõl már meséltem sztem....
A lényeg annyi,h sokáig nagyon komolyan vettem,aztán közbe szólt néhány "dolog" és abbahagytam...:-(
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
és az még nekem is szabad ...