Izmos fiúk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
és utána bemutatkoztam a lányomnak és olyan gyönyörû volt és most is az és okos is , õ a legjobb tanuló az osztályában és az igazgatónõtõl félévkor és évvégén mindig kap oklevelet és ajándék könyvet kimagasló és eredményes tanulmányaiért ...(nem vagyok azért elfogult 😄 )
Alah Alik Ya Sidi!
azért mondtam h a futás 4× jobban fogyaszt.
Logikusan hangzik, de mégis olyan kicsit mese.. Tudsz valamit errõl?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
olajat és margarint használj zsíradékként a sütéshez és fõzéshez finomabb is lesz a kajcsi ...😊 <#eljen>#eljen><#finom>#finom>
ha esténként kül. leveseket eszel csak és rakott zöldségeket (úgy kell készíteni ,mint a rakott krumplit csak a te fantáziád kérdése ,hogy párolt brokkolit és fõtt krumplit+1-2 felkarikázott sült virslit tejfõllel leöntve sütsz vagy valami más zöldséget kreálsz össze magadnak )csinálsz magadnak akkor jól is lakhatsz -legalább is azt érzed - és könnyen emésztheted is + pár felülés az eredményes lesz ...
és elárulom ,ha néha eljársz úszni gyorsabb lesz a hatás
a kitörés az olyan, h állsz 1helyben, kilépsz egyik lábaddal elõre kb 60-70 centit, másik térdeddel megérinted a talajt, aztán visszaállsz, majd ue. másik lábbal. folyamatos mozgás, kézzel nem segítesz. egyszerre olyan 50-et csinálj sztem, aztán 1 perces pihivel még 3×.
ne lepõdj meg másnap : )
akkor lehet megint eljarok kondizni,csak suli mellett nemsok ido van rá.
meg januar-februar kornyeken nekiugrok a hastancnak vegre.kivancsi vagyok,az segiteni fog e.bar oda nem azert jelentkezem,mert annyira fogyni akarok,hanem mert regi nagy almom teljesulne.-.-
Alah Alik Ya Sidi!
nyugi. nem fog vastagodni a lábad : ) max ha hízol : )
a fekvõtámasz nem karra megy, hanem mellkasra, ezt jó ha tudod. bicepsz-tricepsz gyakorlatok sújokkal az jó.
sok sikert.
ja,és légyszives mivel edzõ vagy,mondj nekem par gyakorlatot vagy valamit,amivel a csípõn illetve a combon levõ zsirparnakat lehet eltuntetni,de nem ugy,h utana 2x olyan vastag lesz a labam az izomtol...😊 mert regen jartam spinningre,es attol csak vastagodtam.
Futni nem fogok!!4😄
Meg felkaron kissé megereszkedett a bör,azon hogy lehetne segiteni?sulyzozni szoktam,az segit...?vagy fekvõtámasz?azt nemtudok<#wilting>#wilting>
Alah Alik Ya Sidi!