Izmos fiúk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rorr
14

bens
már bocsi h közbe szólok, tudom, h semmi közöm hozzá, de tudod h Brigi hány éves?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

rorr
Nem rontasz Te semmit😊 Ha nem lenne Brigi<#szeret> És a Papamaci még randit is kérnék....Szépen meglennénk sztem....

bens
nem : )

krisztike
jézusom ... én pedig itt rontom a fiatalságok ?<#wow1>

bens
20

krisztike
szia ...

Scholes18
hány éves-e vagy?

Glory Glory Man United!!

krisztike
köszike ...
és utána bemutatkoztam a lányomnak és olyan gyönyörû volt és most is az és okos is , õ a legjobb tanuló az osztályában és az igazgatónõtõl félévkor és évvégén mindig kap oklevelet és ajándék könyvet kimagasló és eredményes tanulmányaiért ...(nem vagyok azért elfogult 😄 )

rorr
gratula

krisztike
nekem könnyen ment -25 perc alatt szültem meg a lányom <#eljen><#taps>-

Zillo
bizony, olyan izmokat mozgat meg,amiket alapbol nem hasznalunk,ezert mondjak,h megkonnyiti a szulest,azt hiszem.

Alah Alik Ya Sidi!

bens
igen, és ez egyáltalán nem mese. nézz meg egy profi versenyúszót. egyetlen szálkás sincs köztük.

azért mondtam h a futás 4× jobban fogyaszt.

krisztike
ügyesen válaszoltál ...😊<#eljen>

krisztike
a hastánc

krisztike
az igaz ...<#awink>
de néha élni is kell és nem lehet az ember mindig vízszintesben ...😄

Olvastam egy testépítõ fórumon egy ilyen elméletet, hogy bár pulzusszám terén eléggé intenzív az úszás, nem éget annyi zsírt mert a víz hidege ellen védekezik a test a zsírral. Gondoljunk pl a fókákra. 😛

Logikusan hangzik, de mégis olyan kicsit mese.. Tudsz valamit errõl?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

krisztike
attól csinos lesz a popsid és a barátod is örülni fog neki ,hogy a nadrágodból nem lógki semmilyen úszógumi ,mint mostanában sok-sok fiatal lánynak

rorr
ezt biztosra tudom.....

rorr
A szex is....😊

bens
énis : )

rorr
A csók?

krisztike
de megerõsíti a farizomzatot és az alhast is ...(ezt biztosra tudom )

rorr
Mit lehetne egy Nõnek komoly kapcsolatban a ......kezét! 😊

rorr
csak kedvesség....😊

bens
izületek...légzés. FOGYÁS

krisztike
mit Drága ?😊<#whatever>(pirulok)

bens
jóvanna! nem helyesírástopic : )

krisztike
tévedsz,sõt a légzésedet és a tartásodat is javítja és fõleg akkor lényeges ,ha egész nap görnyedsz a melóhelyeden ... és az aztmásoknak is az úszást ajánlják mert gyorsabban helyreteszi a légzést

jjajjj,.... 😛😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Zillo
ok,koszi.😊

Alah Alik Ya Sidi!

rorr
csókolom....😊 csókolnám 😊

krisztike
este 8 után ne egyél zsírosat mert azt nem tudod olyan könnyen megemészteni ...és ne tojásokból lakj jól mert eléggé magas a kalória tartalma ...
olajat és margarint használj zsíradékként a sütéshez és fõzéshez finomabb is lesz a kajcsi ...😊 <#eljen><#finom>
ha esténként kül. leveseket eszel csak és rakott zöldségeket (úgy kell készíteni ,mint a rakott krumplit csak a te fantáziád kérdése ,hogy párolt brokkolit és fõtt krumplit+1-2 felkarikázott sült virslit tejfõllel leöntve sütsz vagy valami más zöldséget kreálsz össze magadnak )csinálsz magadnak akkor jól is lakhatsz -legalább is azt érzed - és könnyen emésztheted is + pár felülés az eredményes lesz ...
és elárulom ,ha néha eljársz úszni gyorsabb lesz a hatás

rorr
súly érted súly sem súj.....

bens
nem muszály ám sújokkal, csak ha nagyon megy... : )

bens
hastánctól valóban nem fox fogyni. de jól néz ki. : )

a kitörés az olyan, h állsz 1helyben, kilépsz egyik lábaddal elõre kb 60-70 centit, másik térdeddel megérinted a talajt, aztán visszaállsz, majd ue. másik lábbal. folyamatos mozgás, kézzel nem segítesz. egyszerre olyan 50-et csinálj sztem, aztán 1 perces pihivel még 3×.

ne lepõdj meg másnap : )

Zillo
mi az a kitöres?

akkor lehet megint eljarok kondizni,csak suli mellett nemsok ido van rá.

meg januar-februar kornyeken nekiugrok a hastancnak vegre.kivancsi vagyok,az segiteni fog e.bar oda nem azert jelentkezem,mert annyira fogyni akarok,hanem mert regi nagy almom teljesulne.-.-

Alah Alik Ya Sidi!

Én is imádom ^^

bens
amúgy miért nem szeretsz futni? sztem nagyon jó.

bens
ez így van. felüléstõl nem megy le zsír. sok.

bens
én erre is a futást ajánlanám leginkább, de ha nem szeretsz futni, akkor vmi kardio-jellegû mozgás, pl biciglizés, sífutógép, taposógép, aerobik(norbi nélkül<#wink>)... az ugrálókötél se rossz. fenékre a legjobb a kitörés.
nyugi. nem fog vastagodni a lábad : ) max ha hízol : )

a fekvõtámasz nem karra megy, hanem mellkasra, ezt jó ha tudod. bicepsz-tricepsz gyakorlatok sújokkal az jó.

Óriási tévhit. A felülésekkel a hasizmod erõsödik, de NEM, ismétlem NEM megy le rólad semmi háj, tehát még jobban kitüremkedik majd a hasad! Vegyél vissza a szénhidrátból (kenyér pl), 6-7 után már ne egyél, és végezz valami aerob sportot! (futás, taposógép, szobabringa, úszás)

sok sikert.

rorr
ugrálókötél........

Zillo
jo,megértettem.😊

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
de a futas mellett bennevan apakliban amit mondtam.marpedig nemhiszem,h tonkreszeretné tenni a térdét.lehet h az õ térde birja ezt afajta megterhelést,de azis lehet h nem...

ja,és légyszives mivel edzõ vagy,mondj nekem par gyakorlatot vagy valamit,amivel a csípõn illetve a combon levõ zsirparnakat lehet eltuntetni,de nem ugy,h utana 2x olyan vastag lesz a labam az izomtol...😊 mert regen jartam spinningre,es attol csak vastagodtam.

Futni nem fogok!!4😄

Meg felkaron kissé megereszkedett a bör,azon hogy lehetne segiteni?sulyzozni szoktam,az segit...?vagy fekvõtámasz?azt nemtudok<#wilting>

Alah Alik Ya Sidi!

rorr
mint mondtam futok, nem keveset, heti 112 km az átlag azért nem mindegy ,hogy miben megy le....

rorr
Sokat számít egy jó cipõ hidd el nem mindegy mennyi súlyt oszlat el....

bens
egy a baj: az úszásból kell napi 2 óra folyamatos, futásból elég napi 20 perc, eredmény ugyanaz.

Zillo
ertem,de az egeszseg is fontos,nemcsaka zsirparnak eltuntetese,legalabbis nekem 😊

h Õ melyiket valasztja,az már nemaz en dolgom.

Alah Alik Ya Sidi!