Izmos fiúk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a biztonság kedvéért küld el mindkettõre : )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Fehéredik?
Nem mindegy!!! 😄DDDD
Egyébként Férjecskéd boldog ember lehet!!!Csinos és Kedves a Felesége!
elmondanád hogyan csinálod? telepátia vagy mi
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
külsõleg megfelelõ...de ettõl ez még nem zárja ki h a beslõt nézi elõbb!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
még puszit is küldenék ...😊
ennyi kell ,hogy a toppon légy a nõknél -külsõleg-,akinél pedig nem hááát ... az vak vagy hülye ...😄DD
nem értem mirõl beszélsz én a belsõt nézem elõször 1 ff-ban ...
asszem erre mondják hogy no comment
De egy barátom is vegetáriánus.És tény,h sokszor egészségesebb,mint pl én..:-)
De nem hiszem,h ez a hús miatt van..Biztos te jbban tudod,de laikus szemmel úgy látom,h a húsban rejlõ tpanaygok pótlása az elsõ dolog amit meg kell ismerni..
Nagyon ötletesek és ízletesek a vegetáriánus ételek.
És a hiedelemmel ellentétben nagyon változatos tud lenni a vega kaja is.
a kigyúrtság nem annyira fontos.
én inkább azt mondom,h edzett,egészséges legyen.
a barátom sem egy kigyúrt srác az ziher,de rendszeresen sportol...
De szerintem ez alap dolog..Testmozgásra szükség van..És nem csak az alakunk miatt!Hanem a kedvünk és az egészségünk is javul tõle.
Nekem pl a 10 év torna,tánc és balett tette meg a hatását...
Bár igaz,h már nem vagyok olyan gebe, mint amikor renszeresen jártam az órákra.:-)))
5 éve abbahagytam,de alapvetõen megszerette velem a táncot,a mozgást.
(jah amúgy csak megjegyzem,h a balett nem olyan könnyû,mint amilyennek egyesek hiszik...régebben is zavart h egyesek azt gondolják,h egyáltalán nem megeröltetõ.Színházban táncoltam az utolsó pár évben.Ott komolyan válogatták h ki léphet fel,vagy ki kerülhet be a tánckarba..Jah és a balettosoknak is oda kell figyelnie a súlyára,de ez gondloom egyértelmû!És ez csak az egyik része,rengeteg edzés,gyakorlás,odafigyelés szükséges hozzá.Átlagosan egy nap minimum 2-3-4órát foglalkoztam vele,pedig én még nagyon fiatal voltam akkor.)
: ) nem vagyok Isten. max hasonlít rám : DDDD
amúgy ezt a képet 1 vegetárius klub készítette rólam, mert kellett egy kártyanaptárhoz.
ha nem fog meg benne semmi(most csak a külsõrõl beszélek),akkor hiába kigyúrt.... kevés esélye lenne!
Pl egy tekintet,vagy egy kábító mosoly...és nyílván az összhang...
de sebaj...tudom..én hülye vagyok...;-)és lehet vak is..:-)
-jah...bens...abszolút nem akrok bántani ezzel senkit..csak általánosságban bezsélek-
mellesleg attól h valaki vékonyabb testalkatú,és a testét nem dolgozta ki annyira,igazán lehet sármos,vagy vonzó...
ezt a képet pl már linkeltem máshova...:
Joseph Fiennes
Õ sem egy kigyúrt pasi,de nagyon sármos!
még puszit is küldenék ...😊
ennyi kell ,hogy a toppon légy a nõknél -külsõleg-,akinél pedig nem hááát ... az vak vagy hülye ...😄DD
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
(nyugi, csak vicc volt)
Ez vagyok én
-.-
http://webmail.webspot.hu/src/download.php?passed_id=18&mailbox=INBOX.Sent&ent_id=2&absolute_dl=true
na mindegy
ez én volnék
amúgy megkérdeztem tesómat, és õ se tudta. sztem sokan nem tudják (tudták)
egyébként ezt az általánosításra értetted?
Bocsi,csak fura,h ezt nem tudod mit jelent...
sablonokban/sablonosan gondolkodni...így már világos biztos..