Izmos fiúk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áll az alku?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
lehet, h Te sem tudod, és azért nem mondod meg?
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Az enyém igen 😉
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A tömegnövelõk meg szerintem egyáltalán nem feleslegesek, mert pótolhatnak egy-egy étkezést (nem kell fõzõcskézni), és tudod, hogy mibõl mennyit eszel. A reatin nekem bejött.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Persze az a fiú csoda de....azért van több is iylen, hogy nem gondolná az ember hogy mit tud.
Az ilyen szuper izom emberek persze nagyon erõsek csak kicsit felvannak fújva, meg tuningolva, magyarul nem természetes amit lát az ember, és a normál életben normál táplálkozással nem lennének iylenek hiába edzenek, persze mert mi alapvetõen húsevõk voltunk meg a táplálkozásunk nem megfelelõ, de lényeg hogy nekem hiába mondják hogy természetes amit látok, amikor nem érzem ezt.A legtöbb verseny sportoló mind, mind természet ellenes dolgot használnak, mert csak így lehet kitõrni.Ezt ugy mondom hogy beszéltem oylan sport orvossal aki súlyemelõkkel foglalkozott és elmondta nekem mi a valóság.Én nem vagyok ellene ezeknek a sportoknak, csak az a baj hogy pénzrõl szól.Ennek már semmi köze az egészséghez, mert ugye akkor amikor meghaljuk hogy sport, akkor valami iylenre gondolunk sport=egészség.
Az iylen legális szerekbõl amit szabad szerintem fogyasztani az a tej fehérje.Persze a egyiksem káros ott, csak nincs sok értelme, mert ha jól csinál mindent az ember, akkor nincs szükség másra.Persze mondjuk ha az embernek olyan a munkája hogy alapból lefárasztja, és arra erõ már nincs hogy fejlõdjön, akkor a kreatin.Abból is csinál az ember két kúrát azt utána nagyából nem is kell több mert minek? Költséges dolog nagy darabnak lenni.És ez elég fontos tényezõ a mai világban.
Persze mindenki ugy csinálja ahogy akarja.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Erre te írtad, hogy
"úgy hogy látszódjon is valami, nemigazán..."
én erre írtam, hogy
"Odafigyelve az étkezésre, egy egészséges strandfazont el lehet érni kox nélkül is. (pl. #211 középen)"
bár lehet, hogy nem egy dolgot értünk az alatt, hogy "valami látszódik". 😊
Ne érts félre, nem kötekedni akartam, csak megjegyeztem 😊
voltak még mások is, de nem tudom, hogy most kik aktívak.
Nem teljesen értem hogy mit akartok mondani.
Természetesen nem vonható egyenes arányosság az erõ és az izomzat nagysága között, de azért valakinek a kinézete alapján szerintem elég jól be lehet határolni az erejét. Legalább annyira, hogy "ez gyenge", "ez közepesen erõs", "ez meg qrva erõs" 😊.
(persze ha nincs egyéb spec tényezõ, pl. betegség)
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ezt kire,mire mondtad?