Izmos fiúk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
És elmondanád nekem privibe hogy Te itt kiket tartasz jó hapsinak? 😄 Meg esetleg hogy ki innen a barátod? 😄
xD
Tényleg tudok mondani olyan pasi(ka)t itt,aki(k) egyáltalán nincs(enek) kigyúrva(eleve nem is láttam a képek között olyanokat,akik ki lennének...), mégis egész jó pasik...
A barátom,aki szintén szokott sg-zni..nos õt nem is mondom,mert evidens,h nekem õ a favorit,tehát,ha bármit mondaék,csak az utána következõket sorolnám...
de lényegtelen,h ki milyen hapsi,v nõ, mert nem ismerjük egymást...És nagyon sokat nyom a latba,h egy ember mennyire értékes,milyen személyiség...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
poszteek is vannak a szobájába róla,szerintem jól néz ki igy férfi szemmel is!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Totál kigyúrt, mégsem tûnik olyan undorítóan kigyúrtnak.

de ezerböl eggy...hiddel nékem én tudom mijenek köztük nöttem fel!
csak én idõbe kiszálltam.(hálisten)
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Izomagy?
Az egóval még mindig jobban ki lehet békülni,de az izomaggyal nem....
Találkoztam már diplomás testépítõvel,aki annyira intelligens,h ha egész életedben tanulsz,akkor sem leszel olyan okos,mint õ...
Ne haragudj,nem megbántani akarlak..Csak azt mondom,h egy dolog,h meg vannak elégedve magukkal,és ettõl beképzeltebbnek tûnnek,de azt kellene tudni,h ez egy életforma...
Nem mindegyik kokszagyú barom...
Mint mondtam többször találkoztam igencsak intelligens bodybuilderrel....
Az a baj,h igazából egy csoportról bezsélünk..S nem egyénekrõl..
külön-külön tudom ,h nem lehet "megvizsgálni"/-ítélni senkit,de akkor ha személyesen egyesével ismernénk meg az embereket, nem lehetne felesleges skatulyákat létrehozni...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Értsd jól...a szálkásabb,nem kövér pasikat...Bár láttam már sok olyan ohosabb ffit,aki igencsak sármos volt...Itt sg-n is van sztem olyan pasi,akirõl látszik,h kicsit nehezebb,de sztem az egyik legjobb pasi az sgn...😊
inkább a vékonyabb pasikat kedvelem..nem túl vékony...esetleg egy pici szálkásság..de semmi több...