Izmos fiúk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
#273 nak meg mondd h asszony hol a sor...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Nos nem tudom,h okoskodk-e...:-)
Én általában így beszélek,de nem szoktam eldönteni,megfigyelni,h ez mennyire szép beszéd-e....
max annyi,h humán tagoztaos vok,és rengeteget olvasok,talán innen van,h igyekszek választékosabban fogalmazni, de sztem semmivel sem szebb,mint bki másé itt(egyes retardáltak kivételével)...
Az tuti ,h nem nyernék Kazinczy-díjat...<#idiota>#idiota>
(egyetlen ilyen ismerõsöm van,a stílustörténet tanárom...De azt a szintet soha nem érem el sztem..sajnos...:-)...)
Azért köszönöm,de ezt most nem tudom hova tenni...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
És most nem tom eldönteni hogy okoskodsz vagy tényleg ilyen vagy.......😊)
De sztem nem okoskodsz.......csak én az elején nagyon úgyláttam......😊)
(Bocsi, de ezt muszály volt beírnom..........azért remélem nincs harag, nem rosszindulatbõl mondtam...😉)
xD
Nos sztem EGYÁLTALÁN NEM SZÉPEK!SÕT!!!!!!
de kinek mi tetszik...
Viszont nyílván a tetépítõknél az számít szépnek,ha tényleg kidolgozottmszép fejlett izomzata van,meg nem is tudom..nem értek hozzá...mint ffiak egyszerûen undorítóak,de a maguk mûfajukban,az õ körükben biztos szépnek mondhatóak...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
nemhiszem,hogy ugyanazokat a gyakorlatokat megcsinálnák mint az erõs emberek versenyén.oda is petéznének......
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Mondjuk engem sosem érdekelt Bélagéza 120kilóval nyom fekve én meg csak 110 kilóval.Na és!A lényeg az, hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék, csak ez számít.Nyílván ez egy profi testépítõre is igaz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Kiss Jenõ:
Kis Horváth István:
Jóba Elek:
Õ is magyarnak van írva: Giurgi Nicolae

nem feltétlenül függ az erõ mértéke,a kialakult izomzattal...
de errõl már beszéltem/beszéltünk szerintem....
És mielött valaki azzal jönne hogy de igy meg úgy, az erõ nem feltétlenül egyenlõ az izomal...
Egyszer menj el egy versenyre és nézd meg õket a színpadon kívül és meglátod, hogy semmivel sem mozognak nehezebben, mint az átlagember.
Az hogy teszenek-e vagy sem az ízlés kérdése. Sztem fantasztikusan néznek ki. Némelyik olyan, mint egy élõ szobor.
Az ilyen lemegyünk a haverokal jólmeg-gyurjuk magunkat stílusban meg nem lehet... Eredmény sem lesz belõle.
nah én lépek!
szia!
jó éjt!<#integet2>#integet2>
meg szerintem rohejes ahogy kineznek
az,h nem tapasztaltál az egy dolog...nem kell kivárni a bajt...:-)
nekem sajna itt alakult úgy,h nagyon meglepõdtem...
A sztori baromi kacifántos,beteges ember tesz csak olyat,aki tette az egészet..A legszomorúbb,h igazából,nem is én voltam a célpont,hanem egy nagy szívatás része volt egy srác felé...és én csak egy csakli voltma úgy mondd...
szal jobb félni mint megijjedni alapon,sztem tényleg töröls..akikel meg összebarátkozol,vagy a már meglévõ barátaidnak add meg a címed..
ennek az msn-rendszernek is ez a lényege...
ez az msn-es télleg jó lehet, de én még msn-en nem tapasztaltam ilyet mint te és azért mertem ki tenni......de lehetséges hogy majd kifogom onnan törölni, sõtt.....😊)
xD
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Egy-egy tanácsot igencsak érdmes meghallgatni,és elfogadni...
Nem lenézés,csak némelyik probléma,vagy hsz amit egy 14-15éves vet fel,nagyon bagatelnek tûnik egy idõsebb emernek...
De nem kell komyolan venni,már csak azért sem,mert úgyis mindig lesz vki (egy darabig9,aki idõsebb és érettebb nálunk,szal nem kell komolan venni..Csak a hasznos oldalát nézdd..A tapsztalotokból származó "bölcsességet"..Érdemes hallgatni rá...
Ha már itt tgartunk,én is tanácsolnék mvi..
Ha az az msncímed,ími,akkor sztem ne nagyon mutogasd...tapsztaltam már,h nagyon perverz,abberált,deviáns emberek is szoktak netezni,és hidd el,nem lenne szerncsés,ha vki ilyenbe botlanál...
Az msnnnek vannak elõnyei,de ott is elõ fordulhat,h a gépedet hazavágja...
meg mondjuk már megszoktam hogy lenéznek a korom miatt, de nem érdekel......😄DDDD
xD
Nos már értem,h néha miért reagálsz úgy,ahogy...
Tudom,h hülyén hangzik,nem szeretnélek megbántani,csak magamon is észrevettem,h rngeteget változtam fizikai,érzelmi,és értelmi szempontból is majd 5 év alatt...
Persze a kor is relatív fogalom...Ha egy 30 év körli emberrrel bezsélek,számára-értehtõ módon- én is gyerek/es vagyok...
Az örgedés(nem negítv értelemben,hanem mint fizikai tény) és az évek tapsztalata sokat változtat rajtunk..de ezt nem kell magyaráznom..evidens...nyílvánvaló...
láttam egy képet rólad,és a bnõidrõl,és 15-16nál nem saccoltalak többnek...
Azt elárulom,a barátom bld...
De az,h ki a jó hapsi...nos,még gondolkodom,h eláruljam-e..Annyira nincs sok,és nem azt sem akarom,h ha elárulnám,sértõdés legyen azok között,akikkel tartom is a kapcsolatot,mert vkit véletlenül(v szándékosan) kihagyok,akkor simán képesek bedurcizni...😄
és igenis vannak öszvér emberek!
Márcsak azért is,h ismerek jó párat a konditerembõl!!!!(a suliban van konditerem,és néha én lejárok,meg évköben óráink is szoktak ott lenni)
(remélem érted mire szeretnék kilyukadni 😊 )
Viszont azok a suttyók,akik csak ész nélkül nyomják magukba a különbözõ szereket és csak a bicepsz mérete érdekli õket,nos...tehát a "buták" azok,akik nagyon el tudják b***ni az életüket....
Rádásul, asszem ezen a versenyen volt, hogy az egyik az egyéni gyakorlatánál helybõl csinált egy hátrabukfencet - a levegõben(!). 😊