Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alap az lehet magyar de az sajnos nem az igazi ezért is csináltak hozzá modokat.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Nekem egy olyan problémám van hogy amit joceruza ajánlott az sh4+um -hez kiegészítõ (Trigger Maru Overhauled 2) azt csinálja , hogy elindul a játék , múzeum frankó meg a menü is , a karriernél megadom az adatokat , betölt , akkor kiegészítem a legénységet , átnézem a fegyverzetet , eddig jó. Indítom a küldetést , végig is tölt egész gyorsan aztán az sh4.exe hibát észlel ezért leáll.
na ennélkül ezt nem csinálta.
persze tudni kell mivel a subsim oldalt nemértem az idegen nyelv miatt nem tudok regisztrálni ezért nem tudom letölteni a joceruza által ajánlott TMO update 20 to 22.
máshol ezt nem találni pedig szívessen használnám.
+ ezekhez még nem hészült magyarítás mert egy két cucc még angol a játékban?
de kiegészítõk nélkül az alap játékom 1.3 patch -el 100% MAGYAR.
tudnátok tippet adni, mit tegyek, honnan töltsek, mit variáljak?
esetleg tud valaki utorrenten át küldeni?
(amúgy biztonsági mentéseket csináltam minden kiegészítés elõtt így nem kell újraraknom semmit és megy is az alap cucc)
Nálam semmi sem oldotta meg a problémát ( driver cserék...stb.) csak az hogy másik oprendszert telepítettem fel. Lehet hogy ez durvának tûnik, de nálam ez oldotta meg a problémát.( minden más próbálkozásom kudarcot vallott )
Tudtok ötletet adni?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

SUBSIM
Innen mindent le tudsz tölteni ami kell, csak regisztrálni kell. Amúgy a google-el is meg találsz hozzá mindent. Ha letöltöd a modot,van benne leírás is (angol).
Én ezeket használom:
-Trigger Maru Overhauled 2
-TMO update 20 to 22
-Webster's improved GE torpedos v2
-Webster's improved US torpedos v2
-OPCF SH4 TMO2 (a periszkóp lencséjének a színét változtatja meg)
-blue mouse coursor (csak az egérmutató lesz kék)
-Convoy routes TMO2
-Torpedo graphics for TMO + RFB
-Tillabous coral sea skinpack
-AA light damage mod TMO
MEGUNHATATLAN!<#wave>#wave>
Régebben errõl az oldalról töltöttem le, de most úgy látom nincs fen. Egyébként innen rengetek mod, kiegészítõ letölthetõ a SH4-hez csak regisztrálni kell az oldalon. ( skins, periszkópok, hadihajók...sok minden )
klikk
Kérlek segítsetek, mert nem találom a lentebb javasolt
Environmental 5.0
mod-ot a megadott helyeken.
Talán egy linkkel elõrébb jutnék. Google-val sem sikerült.
Köszönöm.
PS. 1.4 fent van, 1.5 szintén.
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Vissza olvasva a kérdésed az volt hogyan kell felrakni a ruszki modot .
Nos miután felraktad az alap játékot+az U-boot missiot a JGSM-n keresztül elõször a felrakod a Great WAR+Full, majd a USSR sound modot. A játék teljesen orosz nyelvû így hát úgy kell kisilabizálni a beállításoknál melyik ruszki szöveg melyik beállítást tartalmazza ( kezdés helyszíne, hajó típus..... )Én ezt úgy oldottam meg hogy az angol kezdõképernyõt vettem figyelembe, az ott lévõ beállításokat és ennek megfelelõen kezdtem bele a ruszki modba. A ruszki mod küldetései csak azok a küldetések melyek a következõ képen jelennek meg : pl. 1942 jan.17. azaz a hónap és a nap is megtalálható, és nem csupán az év dátuma. A feladatok egyszerûek nem gond, ha Né gávárit pá ruszki ! ( nem beszélek oroszul ) Egyszerûen el kell jutni a kijelölt pontig és járõrözni ott valamint a megadott tonnasúlyt a tengerfenekére küldeni . Ez így egyszerûnek tûnik, de az elaknásított szorosok + német, fin járõr naszádok azért okoznak némi kellemetlenséget ! <#nevetes1>#nevetes1>
Részletesebb infót nem tudok róla adni ki kell tapasztalni a gamet. A beállítások ne riasszanak el hogy oroszul vannak írva ahogy említettem már 10perc alatt rálehet jönni mi mit jelent eme világnyelven !
üdv, Antigua !
Bocs hogy csak most reagálok a decemberi kérdésedre de eltûntem a netrõl kb. félévig ! Na szóval melyik mod érdekelne, az orosz ?
JSGME megy már ?
üdv. antigua !
a csónakos küldetésnél a csónak indításakor a játék kiakad. mi lehet a probléma?
windows 7 vista kompatibilitás alatt fut
proci: intel pentium dual core 3 ghz
nvidia geforce gtx 460
6 gb ram
ez a kuldetes:patrol off Ima Jima Island and engage enemy shipping
elég illúzióromboló
Illetve a 2. kérdésem nerég adta be a gép az u.nevezett mark27 cutie torpedót aminek 500renomé az ára..az adataokból kiderül hogy csigalassú az angolna...mégis mire jó?vagy mi az elõnye?
<#taps>#taps>
Én most kezdtem a SH IV-gyel egy új játékot. Az akadémia elvégzése után a S-34 nevû búvárhajóra osztottak be, ami egy régi, I. vh-s hajó.
Maniliai bázisról indultam. Feladat: ellátmány szállítása csapatok számára.
A kihajózás izgalmas volt, mivel miközben nyugodtan hajókáztunk kifelé, a radar több repülõgépet jelzett a bázis felé haladni. Ezekrõl kiderült, hogy ellenségesek.
Bár eléggé eltávolodtunk, sajnos attól még észrevettek, bár elõször próbáltam periszkópmélységbe merülni, ez nem bizonyult jó ötletnek, mivel csak 15 méter mély volt ott a tenger.
Szóval maradt a felszín és full gáz. Mázlinkra a ránk repülõ bombázó által kioldott bombák mögöttünk csapódtak be a vízbe, a fõ célpont a kikötõ volt. A támadás során szembesültem azzal a hiányossággal, hogy bizony ennek a típusnak nincs, legalábbis jelenleg, légelhárító gépágyúja. De végül sikerült megúszni a kalandot.
Észak felé véve az irányt egy magányos teherhajóba botlottunk, ezt ágyútûzzel sikerült a tenger fenekére süllyeszteni.
Ezután továbbhaladva egy harci kötelékbe botlottunk. Érdekes egy kötelék. Egy csomó személyszállító hajót 3 nehézcirkáló meg pár romboló kísér.
Miután pár romboló elõször észrevett és egyet majdnem le is koccoltunk, csendes üzemmódban egy vargabetûvel a többiek felé vettem az irányt eléggé lemerülve. Mikor a veszély elmúlt, periszkópmélységbe emelkedve 2-2 torpedót kilõve 2db nehézcirkálót támadtunk meg. Mindkettõ talált (Mk10-es torpedók, amik lassúak ugyan, de állítólag megbízhatóak, mint az Mk14?). Mindkét nehézcirkáló az oldalára dõlt, de egyelõre még nem akarnak elsüllyedni, de tény, hogy a motorjuk is leállt. Most itt tartok. Valószínûleg megpróbálom elhagyni a köteléket, hogy fellélegezzünk egy picit, de ha tovább is mennek, a 2 n.cirkálót kivégzem.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Örömmel értesítem a Kapitányokat hogy a nagy múltú Silent Hunter Hungarian Fan Club weboldala ismét megnyílik, immáron teljesen új köntösben.
Újra lesz teljes értékû fórum.
Üzenõfal, letöltések, FAQ, cikkek, régiek és újak, (Pl. kovajani teljes SH5 kampány cikksorozata).
Az oldal hivatalosan 2010.11.20-án, szombaton 18:00-kor nyitja meg kapuit. Silent Hunter Hungarian Fan Club
TeamSpeak 3 szerverünkön pedig VIP nyitó buli.
Mindenkit szeretettel várunk a fedélzetre!
Üdv!
A HUNterek
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Segítséget szeretnék kérni! 2 hónapja játszom a Silent Hunter 4-el (U-boot Mission,Triger Maru,RSRDC telepítve!) és eddig csak olyan küldetést adott a játék,hogy sülyeszek el magányosan úszkáló "Merchant"-ot! 43 májusánál tartok és japán hadihajót még nem is láttam! Ennyiböl áll a játék? Vagy én bénáztam el valamit? Van rajtam kívül más tengeralattjáró is? Lesz valami komolyabb küldetés is? Mert ez igy elég unalmas!
Köszönöm a segítséget!
Némely modot egyszerûen csak be kell másolni az SH4 data könyvtárba, ezek azok a modok melyek állandóan használni kívánsz PL: Enviromental 5.0 mely a grafikát pofozza ki. Vannak melyeket pedig a JSGEM-el kell felraknod ez arra jó hogy csak ideiglenesen használja a feltelepített modot és ha már nem kell akkor ezen a kis progin keresztül leszedheted anélkül hogy össze túrná az alap gémet ! Pl. ( Német tengokkal akarsz nyomulni, felrakod a német soundot hogy ne angolul kerregjenek már a fricek, illetve a német uniform modot,meg az europai német küldetést és ha már nem kell akkor leszeded vele.)
A modoknak a nagy része csak 1.5patch alatt fut !!!
Tehát felrakod az alap játékot+1.4patch+U-boot missio(ez az 1.5patch)+JSGME ! ( Sokan írták hogy az 1.5patch tele van buggal én nem nagyon vettem eddig észre hogy szarakodna ! )
link :http://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=219
Itt meg találsz szinte mindent, kivéve a german, és orosz sound mod.
german sound modot innen tudod letölteni : http://www.marinesims.de/wbb2/thread.php?threadid=9381&sid=
JSGME link : http://www.users.on.net/~jscones/software/products-jsgme.html
Sajnos azt ne kérd hogy minden modot leírjak neked ,hogy mit csinál de amit nagyon ajánlok az az Enviromental 5.0 mod (látvány mod, realisztikusabb víz...stb )
tudnál abban segíteni hol lehet leszedni az általad említett modokat illetve, hogy kell õket begyûrni a játék alá ?
köszi szépen!
Egyáltalán elkészült? Illetve keresek még Japán voices, sounds az SH4-hez.
Rendelkezik valaki az 1.2 patch crack -jával ? (Az 1.0 verzió torrent, azt is crakkolni kellett, erre nem települ a hivatalos 1.2 patch.)
Beszereztem egy eredeti példányt. Annyira origin, hogy a celofán még itt van a kezemben ... ti olvastatok már ilyen errort :
"CRC hiba. A(z)fájl nem azonos a telepítõ CAB fájljában található fájlal.
A telepítõ program hordozója megsérülhetett. Lépjen kapcsolatba a szoftver forgalmazójával. "
Most akkor mi is van ?
Most vettem , de már sérült ?
Telepítést egyébként Win7 alatt, x2 5000 AMD, 512 Sapphire VGA, 2GB Ramra volt a próba.
Maradjak inkább XP környezetbe ? Akkor nem vágja ki ezt a biztosítékot ?
Mert az nagyon rossz vicc lenne, ha origin játék ennyire gebaszos lenne.
vélemény ? Ötlet ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Magyar Silent Hunter Team
Várunk minden érdeklõdõt!
http://silenthunter.hu/main.php?todo=letoltesek