Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Gyertek minél többen és kellemes idõtöltést kívánunk!
A Bázis Vezetõsége!VirtualNavyBase
snorkel? az a légszivattyú ha jól emlékszem, csak a játék végén ha már felfejlesztetted ezt az opciót és nem is mindegyik tengeralattjárót lehet így továbbfejleszteni, leginkább csak kettõt, de nem tudom melyikeket annyira nem foglalkoztam a dologgal
pl.: ha van egy mappád mondjuk "submarine_2" névvel és benne "submarine_2_ab" fájl, akkor a letöltött winrar mappát kicsomagolva és a "submarine_2" mappában található magyarosított fájlt ("submarine_2_ab") beilleszted a játék mappájába ugyan abba a mappába, kicserélve az eredetileg telepített fájlal. és így szépen sorban, mûködnie kell, mert én is próbáltam még annó
innen pedig akár rendelhetsz is játékot, bár nem tudom szállítanak e külföldre, egy e-mailt megérhet a dolog:
http://cdgalaxis.hu/PC/15803/silent-hunter-4-wolves-of-the-pacific.html
az oldalon a mit linkeltem elvileg a magyarosított fájlok vannak amit letöltve másolás, beillesztés módszerrel kell kicserélgetni a mappákban
a beállításokban be kell kapcsolni az eseménykamera opciót
innen elméletileg ha jól tudom le lehet szedni a magyarosított fájlokat:
http://silenthunter.hu/main.php?todo=letoltesek
innen pedig csemegézhetsz a Silent Hunter 5-ök közül:
http://thepiratebay.org/search/silent%20hunter%205/0/99/0
Segítene valaki? Köszi!!
a program neve TUNNGLE és a tunngle.net oldalról leszedhetõ
regisztrálni kell és utánna kiválasztani a játékot
esetleg ezzel egy próbát tenni
skypom nincs, nem igazán szeretem, de msnen inkább értekeznék (címem az mint amirõl az e-mailt küldtem)
amennyiben valaki kísérletezne annak elküldöm a címem PÜ-ben
itt az sg-én
tiszteletem
vegyél fel skypeonm:mikulaas16 néven
ezen az oldalon rengeteg használati útmutató van, hátha
wonax
esetleg egy szoba ahol lehetne játszani, vagy hozzak létre én?
nem tudom mi fán terem, de ha kell létrehozok egyet
szívesen várom azok jelentkezését akik szeretnének tökéletesen megtanulni tengeralattjárót vezetni.egy ts2 szobát tudok biztosítani a tanulni vágyók számára.akit érdekel a dolog az keressen meg:skypeon:mikulaas16 néven vagy emailon:[email protected]
remélem sikerült segítenem, amennyiben nem, írj privátban, add meg az email címed és elküldöm a magyar használati utasítást, ami meglehetõsen jól elmagyaráza a dolgot, én is onnan lestem el :-D
Ha jár erre valaki aki játszik még ezzel a játékkal, leírhatná valami emberi nyelven, hogy lehet egy hajó sebességét meghatározni. A manualban írtak nem mûködnek, és a neten talált videók, és leírások alapján sem sikerült😞 Szóval bármi segítséget szívesen veszek
bejelentkeztem a cd-kóddal felhasználónézzel és jelszóval, de semmi és senki, nekem is segíthetne valaki, vagy legalább egy idõben próbálkozni
nekem meg lenne egz kerdesem.
mikent tudnek online jatszani??
sokan azt mondjak,hogy nem jo a server amit az ubisoft uzemeltet.
kerem ha valaki segiteni tudna megkoszonnem.
jelen pillanatban olyan klaviaturan irok ahol nincsenek ekezetes betuk.
ezert elnezest kerek.
tisztelettel:mikulas16
az számít ha a tengó teljesen tele van emberekkel, vagy érdemes 1-2 üres helyet hagyni
valaki help me
win7 32 bit
ATI HD5770
valaki segítsen legyen szíves mert mégiscsak pénzbe került a játék
Én tegnap pórul jártam.
Egy örjáratom odafelé vezetõ úton konvojba akadtam, leszedtem mindent amit lehetett 12 torpedóval. Elmentem a kijelölt helyre, persze a kijelölt kereskedelmi hajókat már nem tudtam elkapni ,... visszamentem a bázisra, naná hogy a sekély tengereken meg elkaptak a japánok. Úgy megsoroztak, bombáztak, hogy elsüllyedtem a sekély (80m) vízben. Nappal, déli 12óra tájban. Csak estig kellett volna kihúzni ... de nem.
Nagy nehezen kijavítják a hibát vízbetörést, szivattyúkat ... erre egy hirtelen hibás vészemelkedéssel "megint" felfedezték hol vagyunk. Persze hogy annyira megsoroztak, hogy már semmit se lehetett megjavítani ... fenébe. Most kezdhetem újból az utolsó mentéstõl ... az legalább 2óra játék, kár hogy nem mentettem a hazafelé úton 😞
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hogyan lehet befejezni egy küldetést?
Megkapom a feladatot, elvégzem, rádiózom a parancsnokságra, és kapom a kövi feladatot. Mikor lesz vége, mikor mehetek vissza a bázisra?
nem rég raktam fel a game-et kb 3 napja😄 de nem tudok rendesen célozni:S
vagyis inkább semennyire :S
aki jól ért a célzáshoz az vegyen már fel msn re pls
[email protected]
vetõcsöveket Silent Runningban nem töltik újra, a raktárból meg csak a felszínen visznek át a vetõcsõhöz torpedókat (legalábbis nálam)
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
A következõ állapotban haza lehet vinni valahogy a járgányt?
- oldalkormány megsemmisülve
- a tatban egy óriási luk van
- szervizelés helyben nem lehetséges
- hátsó torpedóvetõ kész
esetleg ha tudtok egy olyan modot, amivel a csavarokat külön lehet koordinálni, talán megtenné.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nagyon kezdõ vagyok most találkoztam a játékkal és rögtön az elején el is akadtam. Hogyan kell foto felderíteni? hiába megyek el a kikötõbe állok oda ahol a megadott ikon van semmi
😞
Kérem, segítsetek egy kezdõnek, köszi
Csak egészség legyen meg .. térerõ 😊))
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ja és örvendek Yag hogy hasonló csónakban evezhetek veled 😄 (A Total War után máshol is kipróbálod magad? Végül is hasonlóan összetett játék csak más színtér 😊)
Ki tudja megmondani?