Yamaha TZR 50
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sürgõs lenne
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Melyiket a jobb? Aprilia rs 50 2008
vagy
Yamaha TZR 50?
Végre melyik meg többet, mennyivel? Melyik gyorsul jobban? Melyik kb hány lóvacska? És melyik a drágább?
Elõre is kössz az infót!!!!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
1ébként sztem nézd meg a yamaha dt 80-ast is, nem oan rossz a hangja (mondjuk az enyémnek megvan piszkálva a kipuja belül és most ugy üvölt mint 1 125-ös krossz😛)
és kezdöknek, mint én baromi jo!remélem hasznát tudtad venni annak amit irtam, én ennyi voltam.
Messer: nézz át a www.motorland.hu-ra ott bõvebben megtalálod, hogy miért vegyél inkább Simsont...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Nyár végén már jöhet a jogsi, csak még motorom akkor se lesz...
Hmmm... Fontolgatom hogy este elkötöm apámtol a motorját <#eplus2>#eplus2>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
még valami: ezen gondolkodom egy ideje, hogy mondjuk egy 86-os Simo, a kor technikájával gyorsabb mint egy 50-es Tuareg? Én így halottam. igaz ez?
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
aztan szerencsere gyorsan belattam hogy ezek nem arra valok
Váltani is tudsz már úgyhogy no gond!
Erre a Mitó témára én is emlékszem. Végül is nem egy furcsa dolog ez, hogy mekkora elvégre a Ducati is használta ezt a félé kasznit a 748+998-hoz +még párhoz...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Suzuki GS500F
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A logo-t photoshoppal csináltam, kb másfél perc volt az elkészítése!
...sose azt nézd...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Egyébként tényleg a mito az a motor, amirõl ránézésre biztos, hangja alapján is elgondolkoznál azon hogy 125 vagy 250. És most ezt úgy mondom hogy kb 10-12 motort tudhatok magam mögött. Messze nem olyan magas a hangja mint pl egy Aprilianak, leginkább a Suzuki 250esére (nem tudom mi a neve, de két kipuffogóvégzõdésel látták el) tudnám hasonlítani hangban. Szóval jó volt 😊
Ja,meg frankó a logo-d is! <#eljen>#eljen> Hogy a tökömbe csináljátok ezeket?
Igen jó lehet a menetteljesítménye egy 125-ösnek,de a hangjával soha nem tudnék kibékülni...<#szomoru2>#szomoru2>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
...sose azt nézd...
Fuj,ne is beszéljetek az 50-es speed motorokról,sõt,még a 125-rõl se...iszonyatosak. <#levele>#levele><#szomoru2>#szomoru2>
ilyen Gyorsaságist meg nem veszek mert úgyse megy többel mint egy Robi...
Inkább veszek: Derbi X DRD 50 SM vagy Derbi X Treme 50 SM .
inkább a 2. mert az 100.000Ft-vel olcsóbb... <#gun>#gun>
#1 Így van vegyél simaváltóst azt nem bánod meg! Nekem is mindenki mondta hogy elöször kezdjek sima robogóval de nem érdemes mert azt hamar megunod/kinövöd!!!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Hogy érted hogy darálógép? hisz csak 50-es a moci😊
gázt leveszem teljesen, kuplung be, utánna kuplungot gyorsan ki,és gázt újra húzhatom?