Hiperkarma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gödörbe állítólag oltári sz.rok voltak

football without ultras is nothing

Sati84
Ezt nem is figyeltem...
Ajjaj... - de új album ugye lesz?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Lacee
ejha, ez eddig valahogy kimaradt... :S

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

többször is mondták már, meg úgytudom (énnemvoltam) Szigeten is bejelentették, hogy ebben a formációban többet nem

Lacee
ezt honnan veszed? mármint hogy búcsú-...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sati84
Már 2005 óta...

... akkorra ígérte a Robi elõször :-(

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

szombaton gödörbe búcsúkoncert

esedékes?

Sati84
Jöjjön már az új albuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...

Lacee
üres, amondó, lidocain, csak az kiabál aki fél...

Dob + basszus nagyon népszerû lett a tvmûsor miatt, klipet is bírom, sajnos nincs meg jó minõségben

ezek a sorok tetszenek nagyon:

"Az aki táncol az nem te vagy, te maga a tánc vagy,
Nem te járod, téged járnak"

"Az, aki zsákba varr nem te vagy,
Te, igen a zsák vagy"

jól csûrik-csavarják a szavakat, én a Feketepétert elsõnek egy koncertjükön hallottam még régebben, akkor tetszett meg nagyon
szeretem a stílusukat

Nálam még mindig az Amondó üt, de az nagyon.
Fenomenális szám. <#vigyor3>

Lacee
de a vége nagyon negy, nekem legalábbis az a kedvencem.

sz4bolcs
..ahogy átkozod õket, attól vagy álmos, Feketepéter, ide a zsákot 😄

ezek dadaisták 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bobka
nem tudja senki.
szerinted õ?

bobka.uw.hu

N1ggA
tök jó õ a nagybátyám?

Spread De Love!

gyula159
õ a billentyûs

N1ggA
Tudjátok ki az a Bacsa Gyula a Hiperkarmából?

Spread De Love!

sz4bolcs
ja Mitévõ 😄 bnõm kedvence

Sati84
Mitévõ!

Lacee
<#eljen>

plusz királyok, síelõk és lidocain és kész a <#worship>

sz4bolcs
üres-feketepéter-zöldpardon 😊

Dob+Basszus alapmû tõlük <#eljen>

Meg a Lidocain se rossz.

sz4bolcs
dadaizmus? ;]

Amúgy Weöres Sándor kortárs?

Lacee
kortárs verseket olvastál már?
az amondó és a hasonló számok simán elmennek modern versnek, a többi (ami nem "zagyva") meg simán jó 😊
vannak, akik viccesen "költészetnek" nevezik az ilyesmit.

sz4bolcs
ezt nem is mondtam...

amúgy zagyvák a szövegeik.

Lacee
mondjuk az üresnél szerintem pont a szövegen van a hangsúly, szóval nem mondható plágiumnak 😊

sz4bolcs
azt nem hallottam, de az üres nagyon hasonlít arra a számra. Hangzása és a dallam is.

Ez egy zenekar vagy egy hûtõszekrény márka???
Sati84
Az nem Placebo?

sz4bolcs
Az üres c. számuknak nem gyengén van Pixies - Where is my mind beütése...

sz4bolcs
Nekem elég hatásvadásznak tûnik a dalszövegeik pár részlete. Mint ha csak a jó hangzásuk miatt hagyták volna bent a maguk semmitmondásában a szavakat mondatokat. 😄 De ettõl is szép.

sz4bolcs
Akkor jók a bulik 😄 frisshús

PíszLávJuniti
annyi elég a zenéjükrõl hogy koncertjeik tele vannak 15 körüli picsákkal 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Hanga
www.hiperkarma.hu

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Sati84
Én nem szoktam besorolni :-)
Szerintem zseniálisak, én sokat nem tudok róluk, csak annyit, hogy két albumuk van, és mindkettõ megvan és hallgatom. Nekem ennyi elég :-)

sz4bolcs
huhh hallottam ezt a zenét, és elõször nem tetszett, de aztán egyre jobban megfogott. Most meg tisztára szeretem, pedig még allig ismerem, most hajkúrászom a számaikat. Mit tudtok az együttesrõl? Kik õk, egyáltalán hova lehet besorolni ezt a stílust?

Lacee
elvileg elég lassan készül, talán 2-3 szám van meg eddig. szerintem tél elõtt esélytelen...

Sati84
LOL

PíszLávJuniti
hipókamra?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sati84
Készüljön már el az új album...

Lacee
ha valaki erre jára és esetleg érdekli, Cifi honlapján van pár hiperkarma-koncertfelvétel (egyebek mellett, de pl Kutya vcsorája és egyéb érdekességek is).

Lacee
volt valaki a tegnapi Hiperkarma Halloween-partyn a Gödörben? Én nagyon sajnálom h lemaradtam: Jazzékiel, HK... beszámolót! 😊

Sati84
Végighallgattam az albumot, de nekem nem jött be...

Kaplan
30y tényleg nem rossz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bobka
30y szerintem hasonlít rá.le is lehet tölteni az összes számukat az oldalukról.
ajánlom a "mi az hogy boldog" meg az "egy perccel tovább" cimu számokat

bobka.uw.hu

a
én eléggé szeretem a HK-t, amikor itt voltak a városban (majdnem) mindig elmentem a koncertjükre is... (szinte) az egyetlen magyar zenekar amit hallgatok
egyébként tudtok még ehhez hasonlót?

Lacee
lehetséges a dolog, elvégre mindig október környékén jönki a legtöbb banda lemeze... idén a quimby és az anima, ami hirtelen eszembe jut, nem kizárt a HK sem.