Hiperkarma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bobka.uw.hu
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
De nem hiszem , hogy kitudok menni 😞(
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
azért adtam a #2-ban a linket, ott van koncert mp3 + klipek, amúgy ez a
hivatalos oldal
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itt egy saját fotó a MEN-es koncertrõl:

zöldpardon a kedvencem 😊
az Erdõ télleg milk de koncerten a Robi is el szokta énekelni.bár nagyobb fesztiválokra eljön a milk elénekelni.
a hiperkarma elötti bandája a Robinak a BlaBla volt.azis nagyon nagy.szövegileg teljesen hiperkarma hangzásba több a gitár.
bobka.uw.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
(Muszáj volt ilyen magas szinten hozzászólni? :-)))
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szövegileg szerintetek melyik a legjobb?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ugye azért hallott valaki itt számokat tõlük? Szerintem zseniálisak! A szövegeik eszméletlenek, legalább hatszor meg kell hallgatni minden számot, mire felfogod a felét :-)
A legjobbak az elsõ albumról:
- Dob+Basszus ("... önmagával szemben ül...)
- Hiperkarma ("Lassan vége lesz és te itt maradsz...")
- Üres ("Veled álmodni könnyebb, mint egyedül ébren vagy valaki mással...")
- Erdõ ("Erdõ, erdõ van idebenn...")
- ? ("Miért mindig a szimpatikusabb állatok a vesztesek?"
- Rock 'n Roll 2000 ("Egyfolytábananevemethallommindenhonnan..."
- Lidocain ("A véredben van az élet, mégis fejjel lefele a sárban végzed...")
A legjobbak a második albumról:
- Amondó ("A nyakamonasugarak..."
- Blabla ("Ugye azt hitted, mindent kibír?")
- Mitévõ ("Azigazamazigazad, azigazamazigazadazigazamazigazad...")
- Feketepéter ("Aki könyörög hozzád, hogy ereszd szabadon, az a gonosz..."
- Szószerint ("... csípõbõl csinál egy irdatlan nagyterpeszt...")
- Felisút ("Mert nagyobb dolog annál, hogy odadobod magad, csak egyvalami lehet...")
Remélem, eddig nem azért nem volt Hiperkarma topic, mert senki nem ismeri... :-)