OSZTÁLYOZD a játékokat!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
faszájos értékelések lettek; mehetne hivatalos értékelésnek is majdnem... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

adam first
Grand Theft Auto:Vice city(Ps2)
Grafika:8 (4 éves játékról beszélünk de a rajzfilm,szellemképes,szép színes grafikájával megérdemli a 8 pontot(a város nagyon jól el lett találva ha csak az épületekre,kocsikra,színekre gondolunk)
Irányíthatósag:10 (a játék egyik fõ erõssége az autoból kiszállva kb.15 percen belül úgy el sajátitja az ember a karakter irányítását hogy többet az életbe nem is vágyik más mászkálós játékra,kocsik irányíthatósága barom jól el lett találva teljesen más érzés hogy ha egy banda autóba szállok be vagy egy Bugatti Eb 50-es be,bámulatos hogy ilyen profin eltalálták a fejlesztõk a kocsik kezelhetõségét)Megjegyzés:a Driv3r-ba is azt igérték hogy más élmény lesz vezetni egy sport autot vagy egy kamiont,aztán kiprobálva a játékot minden auto ugyanúgy szólal meg és tök mindegy mit vezetsz minden úgyanolyan sebességû.Ellenben a gtaban nem ígérgettek és szinte majdnem mindent eltaláltak a játékban.
Hang/zene:10 (A játék legerõsebb pontja kétség kivûl a rádiók valamint a szinkron színészek akik hangjukat adták a játékhoz.A maga kategoriájában a gta:vice city hangok terén verhetetlen,még a gta:san andreas sem tudta letaszitani hangokban efelõl semmi kétség)Tökéletesek a hangok Ray liotta,Dennis Hopper,Willam Fitcher,Gary Busy és még sorolhatnám.A rádiók pedig egyszerûen fenomenálisak 80-as évek hangulatát TÖKÉLETESEN teljesítették,aki kiprobálja a játékot,az egy percen belül Miamban érezheti magát a 80-as években,a játék legerõsebb pontja a rádiók).
Szavatosság:10 (itt az én példám már 3 éve nem tudom megunni,pedig az óta elég sok ugyanilyen stílusu játék megfordult a kezemben,aki egy igazi játékra vágyik tele hangulattal annak tökéletes választás a Vice city)
Összeségében majdnem egy tökéletes játékot ismerhet meg az aki beszerezi a VC-t,a Rocktar North legjobb alkotása és a legjobb,legötletesebb,leghangulatosabb Gta.Sajnos vannak negítvumai is pl:a bugok,kicsit gyenge grafika(bár hozzá kell tenni 2002-ben ez nem volt semmi)és talán néhány effekt ami még hiányozhat,néhány újabb lehetõség(pl:ejtõernyõ).A játék legfájobb és legnagyobb hibája hogy nem tudunk úszni pedig itt nagyobb szükségünk lenne rá mint a San andreasban.Mindegy majd a vice city storiesben már ez is meglesz oldva.De ne akarjunk mohok lenne egy 2002-es játékról beszélünk.Aki szerette/szereti a 80-as éveket vagy csak most ismerkedik meg a Gta a sorozattal az a VC-vel kezdje.Higyjetek nekem nem fogtok csalódni.Ja igen és a küldetések, mivel nem olyan nagy a város a küldetések nagyon jól ellettek találva találkozhatunk,10 emeletes házrobbantástól kezdve,pénznyomtatásig,bankrablásig,drogbizniszelésig szinte minden fajta küldetéssel.Tehát mégegyszer 9.7 pont Incredible.

adam first
The Getaway:Black Monday
Grafika:7.5(szép nagy a város,de a házak kicsit rondák,meg nem tûnt elég élesnek és kidolgozotnak a város,karakter ábrázolás viszont nagyon jó,a kocsikkal együtt)
Irányíthatóság:10 (automata célzással bárkit leszedsz,kocsik kezelhetõsége könnyû,bár van egy kis Driveres beütése a játéknak kocsik terén)
Hang/zene:10 (Nagyon jók az átvezetõ videok és a játék közbeni hangok/hangeffektek nagyon jól ki lettek dolgozva illenek a játékhoz,valami bámultos hogy milyen éles és finom/érthetõ szinkronhangok vannak a játékban,a kocsik hangja is nagyon jó,bár nincsenek rádiók de a küldetések közben amik zenék szólnak nagyon jól ellettek találva londonhoz pörgösek,nem megunhatóak utoljára ilyen minõséget a Driver2-be láttam még Ps1-en,bámulatos)
Szavatosság:8 (Aki nem egy Gta klónra kiváncsi hanem egy maffia,driver keverékére de még is egyedi stílusban az megtalálta a neki illõ stílust)
Hangulat: 9 ötletes
Összeségében egy 10/8 pontozású játékról beszélhetünk amiben sajnos vannak,bugok a grafika kicsit ütött kopott.Más negatívumot nem találtam a játékban elõszõr amikor kiprobáltam kb.5 perce kötött le a játék,majd tettem még egy neki futást és 3órára a gép elõtt ragadtam.Azóta folyamatosan nyomom a küldetéseket,az effektek egyébként nagyon szépek a játékban.A lövöldözös részek néhol túl egyszerûek és az emberek A.I is hagy némi kiváni valót maga után.Az autos részek viszont nehezek és ez jó nekem Driver2 szerûnek tûntek(azért nem driver szintûek nehezségre)hanem ötletességre,hangulatra driveresek.Élvezetes autós küldetések(a kocsikat nagyon könnyû irányítani).A reflections tanulhatna a Getaway készítõitõl.A játékot a hibájival együtt lehet szeretni.Aki egy pörgös,akció dús,Driveres,Maffias játékra vágyik annak kötelezõ beszereznie a Getaway:Black Mondayt Ps2-re.Tehát mégegyszer 8 pont GOD.

dinomano
Ez most nem konzol/pc topic, hanem az ami cimnek van irva... Game értékelés; amugy meg -en is ugyanez igaz... :-P

JaSoN HuNTeR
Persze ezt PCn tapasztaltam<#eplus2>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Half-Life2
Grafika(9.5)
Kezelhetõség(9.0)
Hang/zene(10)ez nagyon ütös.
Szavatosság(9.5)
Hangulat😞10)
Összeségben:Egy nagyon jó játék,nagyon sok újitással elödjénél.Izgalmas story és még sorolhatnám holnap estig...😊)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Max 36
Flatout2
grafika:jó<8.5>
kezelhetõség:jó<8.5>
hang/zene:jó<8>
szavatosság:jó<8>
hangulat:kiváló:<9>
összessgében:jó<8.4>
+:csinosított grafika,teljesen leamortizálható autó/környezet,hosszú karrier mód,sok pálya,élvezetes aljátékok
-:semmi különös,bár a multiplayer-módnál hiányoltam a sys-link opciót,azért a Burnout-sorozat még mindig a király ebben a kategóriában

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Max 36
És ugyan tudjuk,hogy az Xboxra már nem sok húzó név fog megjelenni,de azért ezt még sem kellett volna erõltetni:
Warpath
grafika:6
játszhatóság:7
zene/hang:7
szavatosság:6
hangulat:5
összességében:6,bár szívem szerint 5.5 p

Max 36
Kissé régebbi darabot értékelek,de mivel most játék terén uborka szezon van Xboxra,éppen ezzel játszom,tehát:
Second sight
grafika:7.5
játszhtóság:8
zene/hang:8
szavatosság:8
hangulat:9
összegzés:8
+:remek sztori,hangulat,a fegyveres harc és a pszi-tulajdonságok változatossá teszik a játékot
-: kopottas grafika, semmibõl újratermelõdõ ellenfelek

God of War 100% !! Egyszerûen tökéletes grafika és játékélmény.

Destroy all humans-PS2-9
GTA:SA-PS2-9
Resident evil:outbreak file #2-ps2-8

DrIVer: 92%
GTA Liberty City Stories: 85%

Max 36
Jópofa kis game,a játékmenet is az elõdöt idézi.

dinomano
én is letöltöttem; eleg nevetseges; 200 mega-s mérete miatt is + a régi AMIGA-s idök emlekere...a graf. tiszta flash; rem. a jatekmenet jo...Nincs (még) ps2-öm; de nem hagyhattam fenn a neten (az enyészetnek)ezt az aranyos game-et...
Más... FF8 masodik CD-jének elejen vagyok; hat eddig nem fogott meg ugy mint a 7 vagy a 9; ugyhogy Final Fantasy VIII-nak 8-9 pont eddig a 10-bõl... (kevesebbet azééé' nem kap, mert a név kötelez+még lehet h beindul a sztori... :-P)

Max 36
Végülis egy lemezt megér,ha nosztalgiázni akarsz,vagy az elõdjét lemásoló"szinte" primitívirányítási rendszer miatti kihívásra vágysz.De a ma játékosa szerintem egy idõ után belefog unni.

torrente
Daxter - psp - 10 ponty

Victor1103
Szóval még letöltésre se érdemes??

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Max 36
Sensible Soccer 2006
grafika:közepes
játszhatóság:közepes
hang/zene:elmegy
szavatosság:jó
hangulat:kiváló
összegzés:6.5 pont
Tény és való,a Codemasters kemény fába vágta a szekercéjét,mivel a C64-es,és ha jól emlékszem Amiga korszak egyik,ha nem a legjobb focijátékát keltette életre tetszhalott állapotából,pontosabban a játék hangulatát,feelingjét akarta re-inkarnálni.Hogy ez sikerült-e?Háát,jó kérdés<#vigyor>. Agrafika kb.a flash játékok szintjén mozog,sõt,hogy pontos legyek,az is,igaz,mint tudjuk a graf. nem minden.A játszhatósággal már vltak gondjaim,mert ez a kaotikus"itt a pettyes,hol a pettyes"játékmenet a mai srácoknak már nem fog bejönni,sajna,õk már PES-en,FIFA-seriesen nõttek fel.Nincs leheletfinom célzás,cselek,taktikahegyek,stb.A hang/zene szekció siralmas,elhiszem az elõdöt akarták másolni,de ennyire azért túlzás.Viszont rengeteg bajnokság,kupasorozat van benne,és pontosan a megszokást igénylõ irányítás miatt sokan kereseni fogják benne a kihívást.Végszóként:nosztalgiának nem rossz játék,a hangulatot valamelyíest visszahozza a régi szép idõkbõl,de szigorúan csak rajongóknak ajánlott!!

Call of Duty 2 Big Red One : 97%
Spartan Total Warrior: 92%

Max 36
Forest Gump-effekt<#vigyor>?

kuci06
Van egy jó tulajdonsága
-Star mode(amikor csak egy embert irányítunk, és akár még a pályáról is ki lehet futni<#taps>)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Max 36
nah,hogy ne csak a jókat említsem:
Football Generation
grafika:1
játszhatóság:1.5
zene/hang:1
szavatosság:1.5
hangulat:1
+:ha tud valaki ilyet,írja már meg<#szomoru1>
:- a grafika,az irányíthatóság,a hangok,hogy egyáltalán piacra került

Max 36
Trapt
grafika:8.5
játszhatóság:8.5
zene/hang:9
szavatosság:8.5
hangulat:8
+:egyedi játékstílus,szép grafika,csapdák tömkelegét állíthatjuk/alkothatjuk meg,mindkét oldalról végigjátszható,érdekes sztori
-: az egyedisége miatt nem mindenkinek fog tetszeni,néha egyhangúvá tud válni

God of War
ez a legjobb a sorozatból.

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

PoPTSoT 1000pont
Victor1103
Király!Mind 3 rész über fasza.Mult héten töltöttem le a jak x-et de sajnos nem volt hosszú távú kapcsolat ugyanis a dvd-nek hamar kampeca volt😞 szétkarcolta a ps2 a géprõl meg már letöröltem.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Es mi a velemenyetek a Jak sorozatrol nekem tetszik Baratomnak is igen bejott kis aranyos ugyessegi jatek

Egyszeru Dal

dinomano
A szöke vékony gyerekre gondoltam FFXII-böl (of course még csak videokat lattam a gémböl); picit Nick Carter feje van... :-) nem tudom hogy híjjjááák...

dinomano
A szöke vékony gyerekre gondoltam FFXII-böl (of course még csak videokat lattam a gémböl); picit Nick Carter feje van... :-)

Total overdose
irányitás:nekem tökéletes
autóvezetés:jó
játék:szórakoztató
hangulata van.
100p
Victor1103
Buzi gyerek??Vaan-ra gondolsz??Pedig állítólag egyik FF szereplõnek sincs olyan karizmatikus jelleme mint neki.Nekem jelenleg Ashe és Basch a szimpibb karakterek.

dinomano
izééé...elirtam... az FFX-2nek, ehh... :-) FFXII-ben a buzigyerek elég gáz, tiszta Nick Carter... :-) A szamarfülü csaj aranyos...biztos sokat csufolták gyerekkoraban... :-P

Max 36
Over the Edge
grafika:8
irányíthatóság:7.5
zene/hang:8
szavatosság:7
+:jópofa karakterek,kellemes grafika,humor,extrák
-:inkább az ifjabb korosztálynak való,néha monoton,1-2 pályán botrányos kameranézet
summa summárum:7.5 pont

Victor1103
Az FFXII-nek???(^_^)

dinomano
jah, FFXII-nek a design-ja eleg gázas... az öltözködö csajok... tiszta Charlie angyalai! :-P

OK koszi!

Egyszeru Dal

az FF X-2 egy bugyuta szar játék nõi karakterekkel stb!A FF X viszin nagyon jó!
Ezek a jatekok ugye valamelyest hasonlitanak az Etherlordshoz szal korokre osztott kartyas jatek kb.? Jatszottam a FFVIII al meg nagyon regen de nem olyan sokat nem volt ra idom.

Egyszeru Dal

Azt lattam,hogy
FFX jobb mint FFX-2 akkkor tenyleg erdemesebb emgvenni a X-et csak?
Es miert rosszabb?

Egyszeru Dal

Hogy osztályozhatod az FF12-öt hamég csak japán nyelven van kinn?nemértem....
God of War
Bornout revenge 10p
Shadow of the Colossus 10p

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Victor1103
Final Fantasy XII csak azért 89% mert egy kukkot nem értesz belõle??

UltimateGamR
Resident Evil 4 : 92%
Final Fantasy X: 87%
Final Fantasi XII: 89%

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

nah szerintem itt a San Andreas
grafika: 8 pont
irányíthatóság: 9 pont
zene/hang: 10 pont
szavatosság: 10 pont
hangulat: 10 pont
Hogy mért adtam rá mégis 9.7-et? Okokat lásd lejjebb!

😊)ez az a topik ahol a mindenki a kedven cjátékára 10 pontot ad??😊) (na jó nem csak 9et az önkritika miatt)

ff x 10PONT
BLACK 10 PONT
MGS3 10 PONT
TEKKEN 5 10 PONT
DMC3 10 PONT
dinomano
gondolom ugyanazzal a graf.motorral dolgoznak..Ps2-nek meg megvan a limitje, ami ujabban elegge érzödik; de sebaj...

Max 36
F1'05
grafika:8
irányíthatóság:8.5
zene/hang:8.5
szavatosság:8
+:remek iráyíthatóság,bene vannak az új pályák is,remek karrier-módusz
-:háát nem tudom,többet már nem tudnak kihozni a PS2 hardverébõl!? Mert azért a grafika lehetne csinosabb is.

gyengébbek kedvéért (😄): 9.7

PS2 GTA San Andreas
97%

+ hatalmas bejárható terület
+ sok lehetõség
+ príma sztori
- lehetne picit szebb a grafika

torrente
http://www.gamerankings.com/itemrankings/default_PS2/7

jobb oldalt a recent top games lista alján kattints a more...-ra.
A következõ oldalon állítsd be a platformot (ps2, xbox vagy amit akarsz) és jobb oldalt pedig hogy 200 játékot mutasson (200 results). Ez a 200 legjobb értékelésû játék (ami nem azt jelenti, hogy a 200 legjobb, de mindenféleképpen érdemes átnézni a listát). Képeket mindegyikrõl láthatsz ezen az oldalon.