OSZTÁLYOZD a játékokat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más kategóriákat is mondhattok pl en az MKD miatt vettem meg meg most megvan a MK:Shaolin Monks, a king kong-elejen vagyok meg vele, DBZ Budokai3 nemtudom annyira nem hûûûha
Tekken4 sajnos nekem nem jott be...talán mert MKs vagyok.
The Suffering:Ties That Bind-egyszer 10 perc este votl es majdnem besz@rtam ami teccik de ugy lattam h igen gyoirsak hozzam kepest a kis dogok benne szal igazandibol meg nem kezdtem el.
POP mindig is teccett szal lehet a harmat megveszem, kiraly lett ez a resz is?
NFSU2 teccik 😊
Darkwatch sztm nem olyan gáz.
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Valami amit sehogyan sem hagyhatok ki?
Kezdõ konzolos vagyok szal nem tudom itt mi az a jatek ami alapnak számít...
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
PS2_Dragon Ball Z Sagas 85%
ezeket próbáltam ki ma ( mindegyik kb 2 óra játékélmény után )
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Nekem mondjuk a 3 nem tetszett annyira.
az 1+2 szerintem sokkal jobb volt.
De mindenkinek más az ízlése!
Azért mert azt rontoták elbenne hogy csak egy hely szinen játszidot a várba és ez nekem nem jöttbe és nme voltak benne azoka jóefektek+játék idõ 5-6óra.
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ALien
Zene:7p
jáchatoság:2
grafika:7
A grafika és a zenék miatt 3pont.
JA a listából kihagytam a Hogs of War-t: 10p
A pontszám a leglényegtelenebb a tesztek során. Olyan, mint a hírösszefoglaló, felületes ismereteket nyújt, nem mást.
Ninja Gaiden:10.1p
Black:9p
Batman Bagins:9p
Forza Mootorsport: 8p
Prince of Persia Warrior Within: 9p
Jade Empire: 9p
Viszont nem feletkezzünk meg a jóöreg régi PS1-es játékokról sem!
Spiderman 2 10p (nemvicc: legalább 20x vittem végig)
Medal of Honor Underground 2: 10p ( totál mint az elõzõt)
Siphon Filter 3: 10p (ez hihetetlen, most döbbenek rá: ezt is rengetegszer újrajátszottam)
Fifa 2002 9p
Colin Mc Rae Rally 2: 10p
Tekken 3: 10p
Nem tudom hogy hogy ti hogy vagytok vele de ÉN visszasírom a jóöreg PS1-es játékokat! Néha vagyok úgy hogy mikor meguntam az X-et azért csak csak elõvenném az imént felsorolt játékokat! Mindeggy hogy milyen a grafikája, a játékélmény sokszor de sokszor nagyobb volt mint a mostani csilli villi játékoknál! Csak sajna kölcsönattam havernak az meg elkeverte (már nem haver) <#rinya>#rinya> CSAK A NINJA GAIDEN!!!!!!!!!!!!!
Isten most nem ér rá,segíthetek?
pop wariorr within 2p
pop the two trones 8
call of duty 2 big red one 7
tony hawk american westeland 10
area-51 10
nfs most wanted 2,5
fear 7
quake 4 8
painkiller 10
painkiller battle out of hell 9
mind pc
GTA san andreas😞PC)-10p
The punisher(PC)(-5p),PS2(10p)
Total overdose (PC,PS2,Xbox)10p
Gun pc (3p)
A Suffering szerintetek milyen?
Befosatos lovoldozos? 😊
Egyszeru Dal
Black 10/9
Residen Evil 4 10/8
God of War 10/10+10😊
Devil May Cry 1 10/9
Devil MAy Cry 3 hát még nem tudom majd ha megjön akkor pontozom de boritoja alapján 10/10
Milyen játék jó?
Egyszeru Dal
Mortal Kombat Deception 10/8
Mortal Kombat Shaolin Monks 10/8
Darkwatch 10/8
mégpedig azért mert lehet a storilinet co-opban nyomni ée
a barátnõmnek is tetszik <#nyes>#nyes>
Egyszeru Dal
.:SOLIDUS:.
Project Gotham Racing 3 - Nem rossz, szep grafika, mondjuk AF hianyzik. Uncsi jatekmenet, hianyoznak a szeriaautok, silany palyatervezes. 7/10
Need For Speed Most Wanted X360 - Ez se rossz. Szebb mint az XBOX vagy PC verzio. Amugy minden ugyanaz. 7/10
PS2
Gran Turismo 4 - Rengeteg auto, rengeteg palya. Gyonyoru grafika. Buta AI, gagyi collision(nem a serulesmodellt hianyolom..de picit vicces amikor 200al nekimegyek a falnak es semmi nem tortenik...) egy ido utan ellaposodo jatekmenet 8.5/10
F1 2005 - Pofas career mode, szep grafika, de messze nem szimulator. Viszont jol el lehet vele lenni. 7/10
Medal Of Honor European Assault - Nem tudom, hogy a TV-vel van a gond, vagy ez ilyen, de szerintem nagyon csunya a grafika. A jatekmenet viszont egesz jo. Mondjuk kar, hogy a PS2 nem FPS-ekre termett. 6.5/10
ps2 Aeon Flux 8p
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Dead Or Alive 4: Gyönyörû grafika,elképesztõen részletes,hangulatos, sok unlock-olható ruha és karakter(kár hogy kevés helyszín). No.1 verekedõs game 9/10
Project Gotham Racing 3😞mint autós fan írom) szép grafika, ám túlértékelt játék mindenhol.Silány játékmenet, uncsi pályák, méguncsibb kocsik. Tipikus, a legcsozébb autó itt a Ferrari szerû játék (csak 1db van a világon szuperkocsik szinte). 6/10
Ghost Recon Adavanced Warfighter:Borzasztó irányítás, de megszokható. A grafika szép, ám az a megoldás hogy a multi résznél le van butítva azért hogy több játékos esetén is simán fusson nem jön be igazán, hát igen xbox korlátok 😞 Nagyon hangulatos, jó hanghatások, összességében tetszik. 9/10
Fujitsu Amilo A1650G (AMD Sempron 3400+,512MB RAM,ATI Radeon X200M)
Final Fantasy 8 : 98% :-)