FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ugyebár a tavalyi bravúros teljesítmény mindenki látta, kommentelnem nem szükséges, Morrone és Galloppa fantasztikusan tartotta a tengelyt
az érkezõkrõl:
Bojinovot megvettük végleg 6 milláért, Dzemailival ugyanez 3.5ért
Milan Djuric (20) érkezett a Cesenatól, meglátjuk milyen szerepe lesz
Rolf Feltscher (19) a svájci védõ ingyen érkezett
rajtuk kívülii további fiatal olaszok érkeztek, remélem ez a fiatalító átigazolási politika visszavezeti a csapatot a régi sztárkinevelõ stílushoz :)
Avanti Crociati!
Acquisti: Antonelli (c, Bari); Lucarelli (a, Shakhtar); Cristian Anelli (d, Montichiari)
Cessioni: Cardone (d, Cesena) :((((((((((((((((((((((
Avanti Crociati!
Palermo-Parma 1-1
3' Morrone (Par), 90' rig. Amauri (Pal)
Avanti Crociati!
Három mérkõzésre eltiltották Fernando Coutót, a Parma labdarúgóját, mert csapata hétvégi bajnoki találkozóján leköpte egyik ellenfelét.
A portugál védõ a Livorno ellen 3-2-re megnyert hazai összecsapás során az albán Erjon Bogdanival szólalkozott össze, majd vitájukat ezzel a sportszerûtlen cselekedettel zárta le.
"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Portieri
5. BUCCI
99. PAVARINI
1. PETR
Difensori
7. CASTELLINI
24. COUTO
19. FALCONE
28. PACI
13. M. ROSSI
2. ZENONI
Centrocampisti
21. CIGARINI
23. DESSENA
17. MARIGA
10. MORFEO
4. MORRONE
55. PARRAVICINI
11. PISANU
16. TOMBESI
Attaccanti
32. CORRADI
8. MATTEINI
9. PAPONI
83. REGINALDO
Indisponibili: Budan, Cardone e Gasbarroni- sérültek
Squalificati: Coly eltiltva 3 meccs
Avanti Crociati!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
28' P.H. Dellafiore
61' <1 - 0>1 - 0> F.D.S. Reginaldo
63' <2 - 0>2 - 0> B. Corradi
70' N. Pavarini
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Inzaghi lövése kipattant a kapusról, és a menteni igyekvõ Castellini a kapu elõtt álló Seedorf lábára lõtte a labdát, amely onnan a hálóba vágódott.
A szünet után a Milan átadta a kezdeményezés jogát a Parmának, és erre rá is fizetett: 73. percben a remekül játszó Reginaldo beadása után Pisanu lõtt a bal alsó sarokba A vendégek akár a gyõzelmet is megszerezhették volna, igaz, erre a hazaiaknak is volt esélyük, ám végül maradt a döntetlen.
Serie A, 4. forduló:
AC Milan-Parma 1-1 (1-0)
Gól: Seedorf (44.), illetve Pisanu (73.)
Gratula nektek ;)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Pisanu játékát a szélen nem kéne ennyire erõltetni...
Avanti Crociati!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy hol lehet Parma mezt venni az e-bayen kívûl?Én elsõsorban a neten szeretnék hozzájutni.Esetleg Milánóban lehet kapni?
Köszi
UFFICIALE: Bernardo Corradi è del Parma
UFFICIALE: McDonald Mariga al Parma
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Tudna nekem segíteni abban, hogy hol tudnék fc parma mezt venni vagy rendelni?Az sem lenne baj ha lehetne nyomtatni a hátára!Elõre is köszi
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...