FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
remélem sikerül talpra állni, én a csapat mellett állok, és menni fog tudom ô.ô
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
44' Reggina <1 - 1>1 - 1> Parma
24' A. Bocchetti
28' M. Lanzaro
33' <1 - 0>1 - 0> N. Amoruso
36' A. Pisanu
39' <1 - 1>1 - 1> I. Budan
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
Avanti van😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
41.4% Possesso Palla 58.6%
1 Gol Segnati 0
4 Azioni Attacco 2
AVANTI!!!
Avanti Crociati!
8' <1 - 0>1 - 0> E. Hansen
40' <1 - 1>1 - 1> D. Dessena
49' <1 - 2>1 - 2> I. Budan
VEZET A PARMA!!!
megindultok felfelé mostmár
gyerünk már fiúk!!!
ha legalább nekem szar hétvégém van és szar jövõhetem lesz legalább ti tegyetek boldoggá!!!!
Avanti Crociati!
A védõ megállapodása az idény végén járt volna le, de kölcsönös megelégedettséggel, újabb egy évvel toldották azt meg.
A szenegáli válogatott Coly, 2005-ben a Perugiától szerzõdött a Parmához, a Serie A-ban pedig még a Perugia színeiben debütált két évvel korábban, éppen jelenlegi együttese ellen.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Lens (francia)
Slovan Liberec (cseh)
AZ Alkmaar (holland)
Frankfurt (német)
3.hellyel elégedett lennék
Avanti Crociati!