FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kell a siker
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forza Italy😉
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Allenatore: Pioli
RUBIN KAZAN (4-3-1-2): Kalinko; Baiano, Scotti, Gabriel, Calisto; Ialland, Ayupov, Sibaya; Dominguez; Gatskan, Bayramov.
Allenatore: Berdyev
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
pffff
Avanti Parma
😞(((((((((
Avanti Crociati!
23 A De Lucia
14 M Contini
7 P Castellini
80 A Bocchetti
3 G Cardone
33 F Coly
13 V Grella
41 M Ciaramitaro
19 A Pisanu
4 D Dessena
20 I Budan
34 F Savi
21 L Cigarini
32 F Virgili
17 M Rossi
35 D Paponi
29 Z Dedic
6 J Bolano
Avanti Crociati!
2' Fallo di Philippe Mexes (Roma).
Inizia il Primo tempo.
Avanti Crociati!
azt írom/kérem, hogy otthon tarthatnátok azt 3 pontot
ez nem túlzás csupán csak kérés 😄
Nekünk jó lenne! 😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ascoli 0 : 0 Sampdoria
15:00 Vedi Partita
Empoli 0 : 0 Palermo
Inter 0 : 0 Chievo
Lazio 0 : 0 Atalanta
Parma 0 : 0 Roma
Reggina 0 : 0 Torino
Siena 0 : 0 Cagliari
Udinese 0 : 0 Fiorentina
20:30 Vedi Partita
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
Fiorentina Parma
39.3% Possesso Palla 60.7%
1 Gol Segnati 0
9 Azioni Attacco 10
Avanti Crociati!
😞(
Avanti Crociati!
10' Andrea Pisanu (Parma) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.
9' Tentativo fallito. Vincenzo Grella (Parma) un tiro di sinistro da fuori area che e' completamente fuori bersaglio sulla sinistra. Assist di Igor Budan.
Avanti Crociati!
2' Emanuele Blasi (Fiorentina) conquista un calcio di punizione sulla fascia destra.
2' Fallo di Vincenzo Grella (Parma).
2' Fuorigioco. Marco Donadel(Fiorentina) prova il lancio lungo, ma Mutu e' colto in fuorigioco.
1' Luca Toni (Fiorentina) conquista un calcio di punizione sulla fascia sinistra.
1' Fallo di Massimo Paci (Parma).
Inizia il Primo tempo.
Avanti Crociati!
Heló szia remélem hogy vagy
mindegy,üssétek a lilákat
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...