FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
jövõre nemzetköz helyekért versengtek:)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
:PPPPP
Avanti Crociati!
:(((( nah gyerünk, hajtsuk meg a végét!!!
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
szurkolok nektek
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
In panchina: De Lucia, Perna, Ferronetti, Bocchetti, Grella, Pisanu, Muslimovic.
Allenatore: Claudio Ranieri
CAGLIARI (4-4-2): Chimenti; Ferri, Lopez, Bianco, Del Grosso; Biondini, Conti, Budel, D’Agostino; Suazo, Capone.
In panchina: Fortin, Pisano, Canini, Conticchio, Marchini, Langella, Pepe
Allenatore: Marco Giampaolo
Arbitro: Stefano Farina di Novi Ligure
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nem lenne méltó a nevéhez a 2. liga!!!
amúgy 3-4 nagyon jó kis meccs:)
2-4
Chievo 3, míg a Reggina is szerzett 1 pontot...
úgyhogy nekünk is ponttal kell távozni a Barbera-ból
Avanti Crociati!
2004. szep. 22-én egy Parma-Bologna 1-2 volt az elsõ."
szép meccset, gyõzzön a jobbik :)
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
holnap csinálok egy szépet
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Avanti Crociati!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
azt azért megjegyzem Couto nagyon eljátszotta a nagyhalált a semmire. Pazzini pirosat kapott mert fel mert ugrani fejelni, Couto meg olyan gyorsan esett el mint egy rosszabb üzleti kéjelgõ :):):):)
na gratula mégegyszer. :) :(
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!